Panagiotis32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Γεια σας φιλοι και φιλες! Κατα τα τελη Ιουνιου σκευτομαι να αγορασω νεο pc για περιηγηση στο internet, ταινιες και για μετριο gaming. Για να γινω πιο συγκεκριμενος εχω και ενα ps2 αρα το pc δεν θα το εχω συνεχεια για παιχνιδια. Επισης αν σε καποια πιο απαιτητικα και καινουρια χρειαστει να παιξω με χαμηλωμενες ρυθμισεις δεν με πειραζει αρκει να μην με βγαλει την πιστη με κολληματα. Ποσο που διαθετω: maximum 700 ευρω. Αλλα αν γινεται κατι πιο οικονομικο θα το προτημουσα. Ειδικά προγράμματα: Οχι κατι ιδιαίτερο και "βαρυ". Οθονη χρειαζομαι και ειναι κι'αυτη μεσα στο ποσο. Μια 20αρα κατα προτημηση. πχ ΑΥΤΗ καλη μου φαινεται. Τοποθεσια και καταστημα: Μενω Θεσσαλονικη και τα θελω ολα απο το πλαισιο και να μου τα συναρμολογισουν αυτοι. Επισης μεσα στο ποσο θα ειναι και τα windows 7 τα 64-bit premium. Αρα στην ουσια με 115ε τα windows και αλλα τοσα περιπου η οθονη, μενουν 470 ευρω το πολυ για τον "πυργο". Καποια στανταρ που θελω ειναι 4gb ram και 500αρη σκληρο (μην βαλετε 1TB τζαμπα θα παει. τα 500 μου ειναι υπερ αρκετα). Απο cpu αν μας παιρνει ενας i3 καλα θα ειναι πιστευω. SSD δεν θελω. Ουτε overclocking δεν κανω. Γενικα θελω κατι αξιοπιστω που να με κρατησει στο χρονο. Το προιγουμενο pc το ειχα απο το 2003 χωρις αναβαθμιση :Ρ και εδω και μισο χρονο ειμαι φιλοξενουμενος στο λαπτοπ της αδερφης μου :Ρ Περιμενω τις προτασεις σας και σας ευχαριστω εκ των προτέρων
Red Devil Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 τα windows 7 κατεβασε τα και βαλτα σπασμενα. και αμα θελεις να κανεις update υπαρχει προγραμμα που στα κανει αυθεντικα μην πληρωσης τσαμπα 115ε
terry308 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 ^ Προσέχετε τι γράφετε .... Μέχρι τα τέλη Ιουνίου έχεις καιρό ακόμα .... "Ανέβασε" τότε το θέμα σου καλύτερα ...
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 τα windows 7 κατεβασε τα και βαλτα σπασμενα. και αμα θελεις να κανεις update υπαρχει προγραμμα που στα κανει αυθεντικα μην πληρωσης τσαμπα 115ε Αυτα δεν τα λεμε στα fora,στειλε του ενα Pm καλυτερα.κατα τα αλλα Παναγιωτη μεχρι τον Ιουνιο εχουμε πολυ καιρο ακομα.και απο οποιο μαγαζι και να τα παρεις,θα σου το στησουν αυτοι.
Panagiotis32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 τα windows 7 κατεβασε τα και βαλτα σπασμενα. και αμα θελεις να κανεις update υπαρχει προγραμμα που στα κανει αυθεντικα μην πληρωσης τσαμπα 115ε Το ξερω αλλα σε λειτουργικο δεν κανω πειραματα θελω αυθεντικα να εχω το κεφαλι μου ήσυχο για οτιδηποτε συμβει. Μέχρι τα τέλη Ιουνίου έχεις καιρό ακόμα .... "Ανέβασε" τότε το θέμα σου καλύτερα ... Το ξερω ειναι δυο μηνες αλλα θελω να ξερω απο τωρα πανω κατω τι θα παρω και ποσο θα μου κοστισει. Αυτα δεν τα λεμε στα fora,στειλε του ενα Pm καλυτερα.κατα τα αλλα Παναγιωτη μεχρι τον Ιουνιο εχουμε πολυ καιρο ακομα.και απο οποιο μαγαζι και να τα παρεις,θα σου το στησουν αυτοι. Προτημω πλαισιο για λογους ευκολιας επειδη ειναι κοντα και γρηγορης εξηπηρετησης για οτι συμβει. Πχ ξερω και ενα αλλο μαγαζι που το προτεινετε και εδω μεσα στη θεσσαλονικη στην αγιου Δημητριου κοντα (δεν θυμαμαι πως λεγεται) που εχει καλυτερες τιμες αλλα ειναι δυσκολο να τρεχω εκει.
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Πχ ξερω και ενα αλλο μαγαζι που το προτεινετε και εδω μεσα στη θεσσαλονικη στην αγιου Δημητριου κοντα (δεν θυμαμαι πως λεγεται) που εχει καλυτερες τιμες αλλα ειναι δυσκολο να τρεχω εκει. To visionstudio λες.με τα λεφτα που θα εχεις γλυτωσει απο την συνθεση,παρε ενα ταξι και πηγαινε.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 670 ευρώ χωρίς windows. Και θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσεις win.
terry308 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Επιμένω ότι είναι νωρίς .. αλλά ας έχεις μια γεύση ... έχε το νου σου στις προσφορές καθώς και στις αγγελίες ..
georger_volos Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 από τη σύνθεση του "Δεινόσαυρος" άλλαξε τον επεξεργαστή με τον Phenom II X4 965 και μητρική Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3 και θα είσαι κομπλέ!
baskon Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δεν υπάρχει κανενας λογος να προτεινουμε συνθεση στον ανθρωπο καθώς σε δυο μηνες οι τιμες θα ειναι διαφορετικές . Στα μέσα Ιουνιου τα ξαναλεμε. Βεβαια τα 100 ευρω + για windows καθως και κάνα 130 τουλαχιστον για οθονη αφηνουν 450 για τον πυργο.. Ας δουμε τις τιμες σε 2 μηνες μήπως και δε χρειαζεται να βάλεις παραπάνω (οπως χρειαζεται τωρα)
Panagiotis32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Εκανα και γω μια συνθεση χωρις να ξερω πολλα. Δειτε αν ειναι ενταξη μεταξυ τους τα κομματια ή αν εκανα κατι λαθος και πειτε μου. Οθονη δεν εβαλα γιατι δεν τις εχει ολες http://s14.postimage.org/uoxc2ao1t/synthesipc.jpg ΥΓ: Δεν μπορω να ανεβασω εικονα απο το pc μου? Μονο με λινκ τις παιρνει?
whocares Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 καλησπέρα και από εμένα. Από την σύνθεση του Δεινόσαυρου θα άλλαζα αυτά που είπε ο georger_volos όπως επίσης θα έβαζα και 8GB ram + ένα dvd το οποίο δεν υπάρχει στην σύνθεση του παλικαριού πιο πάνω. Είναι κρίμα εν έτη 2012 να υπάρχουν προτάσεις με διπύρηνους επεξεργαστές. Η απόψη μου λοιπόν η οποία δεν διαφέρει σε πολλά απο αυτή του παιδιού πιο πάνω. Κλείνοντας να πω στον Panagiotis32 ότι μέχρι το καλοκαίρι, έχουν να αλλάξουν τιμές και να δούμε ίσως κάποια μείωση τιμών σε δίσκους (το τελευταίο με υπογραμμισμένο το ίσως). Οπότε είναι πολύ πρόωρο το θέμα που ανοίγεις. edit: Αν τα επιπλέον δεν μπορείς να τα διαθέσεις οικονομικά μιας και οι απαιτήσεις σου σε gaming δεν είναι μεγάλες όπως λες (αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει) βάλε μία 6850 και είσαι στα 700.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ξέχνα τα παιχνίδια με την κάρτα γραφικών που έβαλες. Όπως ξέχνα και το πλαίσιο όχι τόσο λόγω τιμών αλλά ποικιλίας. Ή σ αυτό που σου έκανα εγώ πας ή σ αυτό του georger volos.
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Εγω παλι να κανω τον δικηγορο του διαβολου και να πω οτι το gaming θα ειναι μετριο οπως λεει το παλικαρι και εαν μπορει να κατεβει κατω απο τα 700,το θελει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα