Strategos Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Γιατι απαγορευονται στο insomnia τα πολιτικα στην εποχη που ζουμε εν μεσω εκλογων και κρισης, δεν θα επρεπε να υπαρχουν καποια threads για το θεμα; μου κανει εντυπωση γιατι ακομα και σε ποιο τεχνολογικα forum υπαρχουν πολιτικα threads. δεν μπορω να καταλαβω γιατι απαγορευονται εδω ή τρωνε lock και μενουν κατι θεματα του τυπου "τι σοκολατα να παρω", "τι τρωνε οι γατες" και "τι ποδηλατο να παρω". για καποιο λογο στο μπλα μπλα του insomnia δεν προωθουνται οι σοβαρες συζητησεις σε αντιθεση με τα χαζες αποριες που καταληγουν σε trolling. Το ιδιο αναρωτιουμουν και οταν ειχαν κλειδωθει ολα τα αθλητικα θεματα των ομαδων, ευτυχως παλι λειτουργουν αλλα και αν ο λογος ειναι να μην ξεφευγουν οι συζητησεις δεν υπαρχουν οι mods; και παλι σε ελευθερη χωρα που μπορει να ανταλλαξει ο καθενας ελευθερα τις αποψεις του δεν ζουμε; Ελπιζω το insomnia να αλλαξει λιγο την πολιτικη στο μπλα μπλα και αφησει πιο ελευθερα τα θεματα με περισσοτερα lock στα troll threads και λιγοτερο στα σοβαρα θεματα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2012 από Strategos
Haldol Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Όπως το καταλαβαίνω εγώ αυτό γίνεται για να μη πέφτουν γραπτά κλωτσογροθομπουνίδια. Άμα παρατηρήσεις και από άλλα fora, δε θέλει πάνω από 10-20 posts για να γίνει ένα πολιτικό θέμα πεδίο μάχης. Και γίνεται πάντα αυτό. Οι mods δε μπορούν να το αντιμετωπίσουν εύκολα, διότι οκ, όσο και να ασχολούνται... πάντα οι χρήστες είναι περισσότεροι, δε γίνεται να είναι 24/7/365 ένας mod πάνω σε κάθε τυχαίο πολιτικό θέμα.
gatokoritso Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 να γινει μια ειδικη ενοτητα οπως τα αθλητικα για τα πολιτικα.και ας βαλουν 2 mod για κερβερους.υποσχομαστε να ειμαστε "καλα" παιδια
Luxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Οντως το μπλα-μπλα στο ινσομνια ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου και με αρκετα trolls. Θα πρεπει να αλλαξει αυτο. Δε γινεται να μπαινουμε εδω μεσα για να μιλαμε για υπολογιστες και σε αλλα forums για να ξεφευγουμε.
antbyron Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Εμένα προσωπικά μου φαίνεται θετικό το ότι δεν ευνοείται η πολιτική συζήτηση. Μου δίνει την αίσθηση του αμιγούς τεχνολογικού forum στο οποίο μπαίνω και ενημερώνομαι ή βοηθάω και βοηθιέμαι. Επίσης η πολιτική συζήτηση είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε παρεκτροπές και ίσως να επηρεάσει και την λειτουργία των υπολοίπων θεμάτων.
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Γιατί ο μέσος όρος ηλικίας του φόρουμ είναι 19 ? 20 ? 21 ? Άρα η πολιτική συνείδηση είναι στα σπάργανα και αν υπάρξει κάτι θα είναι οπαδικη συνείδηση. Άρα το να μην υπάρχει είναι σωστή σκέψη μπας και μάθουμε(νε) κάτι για τον υπολογιστή μας..
akisk Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Εμένα προσωπικά μου φαίνεται θετικό το ότι δεν ευνοείται η πολιτική συζήτηση. Μου δίνει την αίσθηση του αμιγούς τεχνολογικού forum στο οποίο μπαίνω και ενημερώνομαι ή βοηθάω και βοηθιέμαι. Επίσης η πολιτική συζήτηση είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε παρεκτροπές και ίσως να επηρεάσει και την λειτουργία των υπολοίπων θεμάτων. Δεν είπε κανείς να μπούνε παντού τα πολιτικά. Θα έχουν την κατηγορία τους στο μπλα-μπλα πχ και εκεί ο καθένας θα μπορεί να συζητά και να εκφράζει δημοκρατικά τις απόψεις του. Αν πχ μπει κάποιος στο θέμα για το overclock του 2500k και γράψει για το Μητσοτακέικο, θα είναι off topic, οπότε έτσι και αλλιώς θα σβηστεί το ποστ του!! Άρα πώς θα επηρεαστεί η λειτουργικότητα των υπόλοιπων θεμάτων; Αν το insomnia ήταν αμιγώς τεχνολογικό φόρουμ, τότε η κατηγορία Ψυχαγωγία τι ρόλο βαράει; Μάλιστα έχει 1.270.616 posts and counting. Χονδρικά πάνω από το 30% όλων των ποστς δηλαδή! Τα νερντς θέλουν υποκατηγορία με πολιτικές συζητήσεις στο insomnia!
Cossutius. Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Eδω βρε αδελφέ μια ερώτηση για την ετυμολογία μιας λέξης κάνεις και μπορεί να πέσει τσακωμός. Φαντάσου να βάλουμε και τα πολιτικά. Καλά είμαστε έτσι.
REDODIN7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Όπως το καταλαβαίνω εγώ αυτό γίνεται για να μη πέφτουν γραπτά κλωτσογροθομπουνίδια. Άμα παρατηρήσεις και από άλλα fora, δε θέλει πάνω από 10-20 posts για να γίνει ένα πολιτικό θέμα πεδίο μάχης. Και γίνεται πάντα αυτό. Οι mods δε μπορούν να το αντιμετωπίσουν εύκολα, διότι οκ, όσο και να ασχολούνται... πάντα οι χρήστες είναι περισσότεροι, δε γίνεται να είναι 24/7/365 ένας mod πάνω σε κάθε τυχαίο πολιτικό θέμα. Δυστυχώς φιλε Haldol το θέμα έχει "ξεφύγει" έχω φάει 2 ban γιατί έγραψα κάτι για πολιτικά στο Status μου όχι σε κάποιο θέμα και μάλιστα δεν είπα ψήφισε αυτόν αλλα για το μέλλον που μας έχουν φτιάξει τα 2 "μεγάλα" κόμματα. Καταλαβαίνω τα παιδιά δεν τα κατηγορώ για αυτό που κάνουν αλλα μήπως ήρθε η ώρα να εξετάσουμε και αλλα πράγματα, στο κάτω κάτω δεν είμαστε "φυτά" να μιλάμε μονο για τεχνολογία έχουμε και άποψη για θέματα που επηρεάζουν τη ζωή και τη καθημερινότητα μας.
Haldol Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Η αλήθεια είναι ότι ιδίως σε μέρες εκλογών οι mods γίνονται πιο αυστηροί πάνω σε πολιτικά θέματα. Αυτό στο λέω από πρώτο χέρι μιας κι έχω κάτσει μπόλικα ημερήσια bans σε άλλα fora για τέτοιο λόγο. Η αλήθεια όμως είναι ότι όντως θα μπορούσαν να επιτραπούν οι πολιτικές συζητήσεις, σε ειδικό υπο-section φυσικά. Αλλά και πάλι ο κίνδυνος να πάρει η μπάλα και τις άλλες συζητήσεις είναι υπαρκτός. Σκέψου απλά πως ανάλογα με τις πολιτικές απόψεις κάποιου ορισμένα μέλη πιθανώς να τον στιγματίσουν και μετά να βλέπουμε posts σε στυλ «τι μιλάς εσύ ρε, που έλεγες προχθές ότι η ΝΔ μπλα-μπλα-μπλα...». Επίσης το ότι γίνονται πεδίο μάχης και συζητήσεις τύπου Intel VS AMD και Android VS iOS δε σημαίνει και πολλά. Το site αφορά τεχνολογία, οπότε γίνεται ή όχι κάτι τέτοιο, είναι αναγκαίο κακό. Τα πολιτικά όμως μπορούν πολύ πιο εύκολα να αποκλειστούν.
REDODIN7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Η αλήθεια είναι ότι ιδίως σε μέρες εκλογών οι mods γίνονται πιο αυστηροί πάνω σε πολιτικά θέματα. Αυτό στο λέω από πρώτο χέρι μιας κι έχω κάτσει μπόλικα ημερήσια bans σε άλλα fora για τέτοιο λόγο. Η αλήθεια όμως είναι ότι όντως θα μπορούσαν να επιτραπούν οι πολιτικές συζητήσεις, σε ειδικό υπο-section φυσικά. Αλλά και πάλι ο κίνδυνος να πάρει η μπάλα και τις άλλες συζητήσεις είναι υπαρκτός. Σκέψου απλά πως ανάλογα με τις πολιτικές απόψεις κάποιου ορισμένα μέλη πιθανώς να τον στιγματίσουν και μετά να βλέπουμε posts σε στυλ «τι μιλάς εσύ ρε, που έλεγες προχθές ότι η ΝΔ μπλα-μπλα-μπλα...». Επίσης το ότι γίνονται πεδίο μάχης και συζητήσεις τύπου Intel VS AMD και Android VS iOS δε σημαίνει και πολλά. Το site αφορά τεχνολογία, οπότε γίνεται ή όχι κάτι τέτοιο, είναι αναγκαίο κακό. Τα πολιτικά όμως μπορούν πολύ πιο εύκολα να αποκλειστούν. Έχεις εν μέρη δίκιο αλλά μπορούσαμε να συζητούμε για κάτι πιο γενικό πχ για το καπιταλισμό ή για το μνημόνιο,επίσης νομίζω ότι θα μπορούσε να υπάρχει η δυνατότα σε ένα ειδικό όπως είπες section να αφήνουμε σχόλιο και αφού ελεγχθεί να δημοσιεύται. Για το θέμα του status τη έχεις να πεις δεν είναι δικαίωμα του καθενός (σε λογικά πλαίσια) να λέει αυτό που θέλει ?
doutsos13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 το ότι απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσει είναι γεγονός το λέει και στους κανόνες του φόρουμ ωστόσο όπως επισήμανε πιο πάνω ο φίλος η γενικότερη συζήτηση γύρω από την δομή της οικονομίας (οικονομικό σύστημα κλπ) θα μπορούσανε να γίνουν χωρίς να επηρεάζει κανέναν πολιτισμένα πάντα
Haldol Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Για το θέμα του status τη έχεις να πεις δεν είναι δικαίωμα του καθενός (σε λογικά πλαίσια) να λέει αυτό που θέλει ? Δώσε link μία, δεν έχει postάρει ο status στο θέμα.
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Για το θέμα του status τη έχεις να πεις δεν είναι δικαίωμα του καθενός (σε λογικά πλαίσια) να λέει αυτό που θέλει ? Οχι ακριβως. Απο τη στιγμη που το δεδομενο ειναι πως απαγορευονται τετοιου ειδους συζητησεις στο forum και απο τη στιγμη που το status ειναι μερος του forum, κατ'επεκταση απαγορευονται και εκει. Οπως απαγορευεται να δωσει καποιος σε ενα thread ενα link ιστοσελιδας με παρανομο υλικο, ετσι απαγορευεται να δωσει το ιδιο link στο status του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις