mascuale Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Γειά χαρά, έχω διάφορα προβλήματα με τον υπολογιστή, και αποφάσισα να γυρίσω στα ΧP SP2, μιας και με τα SP3 δεν έκανα δουλειά. Η εγκατάσταση έγινε μετά από format του C: και όταν τελείωσε, μου ζήτησε όνομα χρήστη, οπότε έβαλα "Παναγιώτης". 'Οταν έτρεξαν τα windows, μου έβγαλε αυτό το όνομα χρήστη για log on, αλλά μου ζητάει password, χωρίς εγώ να του έχω ορίσει, και δε μπορώ να μπω. Μου γράφει: Το σύστημα δεν είναι δυνατό να σας συνδέσει εξαιτίας του παρακάτω σφάλματος. Ο καθορισμένος τομέας δεν υπάρχει ή δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία μαζί του. Προσπαθήστε πάλι ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος. Έχω δοκιμάσει να μπω ως adminstrator, αλλά δε μπορώ. Προσπάθησα να ξανακάνω εγκατάσταση windows, αλλά δε μπορώ. Μου βγάζει να επιλέξω ή νέα εγκατάσταση, την οποία όταν ξεκινάει βγάζει BSoD, με τα γνωστά ιερογλυφικά, και με την τελευταία γραμμή να γράφει STOP. Αλλιώς μου λέει repair στην κονσόλα αποκατάστασης, όπου με βγάζει σε περιβάλλον DOS, μου ζητάειμε ποιά εγκατάσταση θέλω να συνδεθώ. Γράφει "1: C:\Windows". Πατάω 1 και enter, με βγάζει στο C:\Windows, και μετά δεν ξέρω τι να κάνω. Καμία σκέψη; Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 'Οταν έτρεξαν τα windows, μου έβγαλε αυτό το όνομα χρήστη για log on, αλλά μου ζητάει password, χωρίς εγώ να του έχω ορίσει, και δε μπορώ να μπω. Πατάς απλά enter δηλαδή δίνεις κενό Password. Τα ελληνικά στο user name δεν είναι και πολύ καλή ιδέα αφού γενικά βγάζει προβλήματα. Προσπάθησα να ξανακάνω εγκατάσταση windows, αλλά δε μπορώ. Μου βγάζει να επιλέξω ή νέα εγκατάσταση, την οποία όταν ξεκινάει βγάζει BSoD, με τα γνωστά ιερογλυφικά, και με την τελευταία γραμμή να γράφει STOP. Δεν σου βγάζει επιλογή για δίσκο/διαμέρισμα;για να σβήσεις εκεί τα πάντα και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση;; Μπορείς να καθαρίσεις τον δίσκο με το MiniTool Partition Wizard Home Edition 7 κατέβασε το iso κάνε εκκίνηση με αυτό και κάνε διαγραφή σε όλα τα διαμερίσματα (αν δεν έχεις διαμέρισμα με αρχεία δικά σου δηλαδή) φτιάξε ένα νέο διαμέρισμα ή άσε τον χώρο ελεύθερο για να μπορέσει να προχωρήσει κανονικά η εγκατάσταση.
mascuale Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 'Οταν έτρεξαν τα windows, μου έβγαλε αυτό το όνομα χρήστη για log on, αλλά μου ζητάει password, χωρίς εγώ να του έχω ορίσει, και δε μπορώ να μπω. Πατάς απλά enter δηλαδή δίνεις κενό Password. Τα ελληνικά στο user name δεν είναι και πολύ καλή ιδέα αφού γενικά βγάζει προβλήματα. Προσπάθησα να ξανακάνω εγκατάσταση windows, αλλά δε μπορώ. Μου βγάζει να επιλέξω ή νέα εγκατάσταση, την οποία όταν ξεκινάει βγάζει BSoD, με τα γνωστά ιερογλυφικά, και με την τελευταία γραμμή να γράφει STOP. Δεν σου βγάζει επιλογή για δίσκο/διαμέρισμα;για να σβήσεις εκεί τα πάντα και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση;; Μπορείς να καθαρίσεις τον δίσκο με το MiniTool Partition Wizard Home Edition 7 κατέβασε το iso κάνε εκκίνηση με αυτό και κάνε διαγραφή σε όλα τα διαμερίσματα (αν δεν έχεις διαμέρισμα με αρχεία δικά σου δηλαδή) φτιάξε ένα νέο διαμέρισμα ή άσε τον χώρο ελεύθερο για να μπορέσει να προχωρήσει κανονικά η εγκατάσταση. Πάτησα απλά enter, αλλά μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Το Minitool το κατεβάζω ως iso και κάνω εγγραφή ως αρχειο εικόνας στο nero, έτσι; Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ναι, σαν εικόνα,όπως λογικά θα έκανες και με το cd των windows.
mascuale Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι, σαν εικόνα,όπως λογικά θα έκανες και με το cd των windows. Οκ,θα το δοκιμάσω μετά τη δουλειά, ευχαριστώ. To MiniTool Partition βοήθησε και έκανα την εγκατάσταση, ευχαριστώ. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2012 από mascuale
mascuale Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Είναι γνήσια τα win που έχεις; Όχι, σπασμένα, ελληνικά με sp2
jim_p Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δοκιμασε να κανεις login αποσυνδεοντας πρωτα το καλωδιο δικτυου απο πανω του. Μπορει να υποθετει πως εισαι μελος καποιου domain και να προσπαθει να σε συνδεσει εκει με το ονομα χρηστη σου, οποτε να σου λεει πως δεν γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα