Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, μου χάλασε το modem μου κ καθώς πήγα να συνδεθώ με ένα καινούριο modem δεν μπορούσα να μπω στην ip σελίδα του, δεν μου δεχόταν τον κωδικό εισόδου το admin - admin ή admin - 1234 κλπ. Μίλησα με το τεχνικό τμήμα του oτε κ μου είπαν ότι είναι χαλασμένο το Modem. Έτσι δοκίμασα άλλο modem αλλά το ίδιο πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

δεν έχουν όλα τα Modem τους ίδιους κωδικούς, κοίτα στο πίσω μέρος του Modem, στο εγχειρίδιο του θα γράφει κάπου τους αρχικούς κωδικούς. Δοκίμασε και το admin - password μπας και......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αναλογως την εταιρεια μπορει να αλλαζει.οπως και αναλογως το ρουτερ.σε μερικα ρουτερ μπορει να μην σε αφηνει να μπειςμε admin και να μπαινεις μονο σαν User.αλλιως διαβαζεις το manual η κοιτας στο κατω μερος του ρουτερ που πολλες φορες αναγραφει τα στοιχεια.

και με αγγλικα μικρα.

επισης δοκιμασε με αλλο browser γιατι εχω δει παραξενιες πολλες φορες.Use internet explorer πχ.

και χαλασμενο το ρουτερ και να μην μπαινει στο web interface Με τα στοιχεια δεν θυμαμαι να το εχω δει σε πανω απο 2000-3000 ρουτερ που εχω σεταρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...