Redshift Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 thanos να τον κατεβασω 2800mhz και να κατεβασω και το ρευμα? απο επιδοσεις δεν εχω προβλημα οχι τπτ αλλο αλλα οι ζεστες δεν εχουν σφιξει ακομα και ειμαι επικiνδυνα κοντα στους 55c
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 62 λεει η AMD.55 24/7 λεμε ολοι εμεις σε βαρυ overclock.πανω απο 4.0ghz.δεν εχεις προβλημα,κατσε ετσι οπως εισαι.
Redshift Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 λοιπον επειδη ηθελα να κατεβασω και αλλο θερμοκρασιες και θορυβο τον κατεβασα στα στοκ 2800mhz κρατωντας βεβαια και τις oc ρυθμισεις για το μελλον οταν χρειαστει cool n quiet off,turbo off cpu voltage 1.05v σταθερο με prime θερμοκρασια περιβαλλοντος γυρω στους 25c idle 28c full load 42c ps παρατηρησα οτι το voltage παιζει ελαχιστα γυρω απο την τιμη που του οριζεις στο bios αναλογως τον φορτο,δλδ idle πεφτει λιγο ποιο κατω και full load παει λιιιγο ποιο πανω
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 1.05 ρευμα σε στοκ συχνοτητες?μπραααβο.και ειναι και σταθερος ρε συ?δηλαδη εαν πεις να του κανεις overclock γερο,που θα φτασει?
Redshift Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 1.05 ρευμα σε στοκ συχνοτητες?μπραααβο.και ειναι και σταθερος ρε συ?δηλαδη εαν πεις να του κανεις overclock γερο,που θα φτασει? δεν ξερω αν μιλας ειρωνικα η οχι αυτες ειναι οι τιμες δοκιμασμενες με prime95 στο μισαωρο οι θερμοκρασιες πως σου φαινονται? idle το ρευμα πεφτει και 1,025v
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Οχι δεν μιλαω ειρωνικα.το idle ρευμα πεφτει.ρε συ μπας και εχεις το coolnquiet ανοιχτο και πεφτει και η συχνοτητα?τσεκαρε μια με το cpuz.το κανονικο σου το ρευμα ποιο ειναι οταν τρεχεις ενα παιχνιδι ας πουμε τωρα ετσι οπως εισαι.
Redshift Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 παιχνιδια δεν παιζω γενικα και το cool n quiet ειναι στανταρ οφ (και να ηθελα δλδ το κανει οφ η μητρικη για να παω σε καστομ τιμες)
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Loooool. παρε μια ψυχτρα και ανεβασε τον να δουμε που θα φτασει.πρωτη φορα το βλεπω αυτο.
Redshift Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 μπααααα στην ηλικια μου δεν ειμαι για τετοια,ασε που οταν τον εστησα πριν ενα χρονο περιπου τον πηρα με την λογικη να μην ξανα ασχοληθω για πολυ καιρο οποτε δεν ρισκαρω τρελα oc αν τον γυρισω στις προηγουμενες τιμες στα 3360mhz και 1,2v (η mobo ανεβαζει και ραμ απο οτι ειδα και δεν ξερω τι αλλο) θα ειναι οκ λες απο διαρκεια ζωης? ps δεν ειναι black edition εννοειται
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ναι δεν ειναι black edition.και η προηγουμενη σου ρυθμιση ηταν μια χαρα.εαν θελεις την ταχυτητα.αλλιως κρατα τον ετσι.παιζει μια καλη ψυχτρα ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα να φτασεις τα 4.0ghz ανετα και με καλο ρευμα.δεν εχεις θεμα με την διαρκεια ζωης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα