Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad : Season 5 [Spoiler free till season 4]

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ρε παιδια greek subs εχουμε πουθενα;

δεν βρίσκω και μου κάνει εντύπωση γιατι περίμενα οτι θα είχαμε την ίδια άντε την επόμενη μέρα subs.

το περίεργο ειναι πως χθες ειδα οτι δυο μεγάλες διαφορετικές ομάδες έβγαλαν subs για το τελευταίο true blood ..

καλά , γιατι δεν συνεννοούνται να βγάζουν για διαφορετικές σειρές? τι νόημα έχει να έχουμε δυο καλές ομάδες να μεταφράζουν το ίδιο επεισόδιο ? :mellow:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομίζω τα είχαν δώσει σε εναν που θα τους έφτιαχνε νεες ταυτότητες και γενικά θα τους ''εξαφάνιζε'' απο την Αμερική.

ναι αλλα τελικα τα πηρε η σκυλα και τα εδωσε στον μαλακα.Λολ

• Moderators

Φαίνεται ότι κάποιος έκανε πιο συστηματική δουλειά για να υπολογίσει έσοδα/έξοδα και τί απέμεινε (τα $621,000 πήγαν για τον Ted):

breakingbadinfographic.jpg

Breaking Bad: How Much Money Does Walt Have Left? (INFOGRAPHIC)

^^ Δεν είναι απαραίτητα αξιόπιστοι οι υπολογισμοί και τα ποσά :P

Βλέποντας το 1ο επεισόδιο κάτι μου λέει πως θα την μπουρδουκλώσουν την σειρά αν και δεν θα το θελα γιατί μου άρεσαν όλες οι προηγούμενες σαιζόν.

Εμένα μου άρεσε για πρώτο επεισόδιο αν και τελειώνει λίγο αδιάφορα... Ελπίζω μόνο σ' αυτή τη σεζόν ο αγαπημένος Τζέσσι να μην είναι απλά σκυλάκι του Γουόλτερ.

Επίσης γουστάρω τρελά uncle Hank. Κάτι καλό θα δούμε κι από αυτόν, δεν παίζει! ;)

Sent from my iPhone using Insomnia

Νομίζω τα είχαν δώσει σε εναν που θα τους έφτιαχνε νεες ταυτότητες και γενικά θα τους ''εξαφάνιζε'' απο την Αμερική.

Αυτό ήθελε να κάνει ο Walt αλλα δεν πρόλαβε.. Πήγε σπίτι να τα βρει και έμαθε πως η γυναίκα του τα είχε δώσει στον Ted για το IRA; εξού και η παράνοια του Crawl Space.

^^ Δεν είναι απαραίτητα αξιόπιστοι οι υπολογισμοί και τα ποσά :P

Μα καλά, δεν είπε στον Jesse ότι δεν του έχουν μείνει $ και πως πρέπει να δανειστεί απο τον συνέταιρο?

Ολα τα λεφτα...Bobby Singer :mrgreen: :mrgreen:

Χα ναι, Bobby/Ellesworth τέλεια επιλογή :P

Δεν ξέρω σαυτούς που δεν άρεσε τι περιμένανε, πάντως εμένα μάρεσε αρκετά και περιμένω να δω το Fall of Walt φέτος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...