nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Ναι ρε παιδια greek subs εχουμε πουθενα; δεν βρίσκω και μου κάνει εντύπωση γιατι περίμενα οτι θα είχαμε την ίδια άντε την επόμενη μέρα subs. το περίεργο ειναι πως χθες ειδα οτι δυο μεγάλες διαφορετικές ομάδες έβγαλαν subs για το τελευταίο true blood .. καλά , γιατι δεν συνεννοούνται να βγάζουν για διαφορετικές σειρές? τι νόημα έχει να έχουμε δυο καλές ομάδες να μεταφράζουν το ίδιο επεισόδιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Το πρωτο επεισοδιο της σαιζον μου φανηκε απλα οκ. Τωρα αυτες οι ατακες που πεταξε αρχιζουν και μου θυμιζουν don corleone λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xazomama Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Βγήκαν υπότιτλοι παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Βγήκαν υπότιτλοι παιδιά... Thanks Mom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Παιδια τα 622.000$ τα χασανε στην 4η σαιζον με τη γυναικα του; Δεν θυμαμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Νομίζω τα είχαν δώσει σε εναν που θα τους έφτιαχνε νεες ταυτότητες και γενικά θα τους ''εξαφάνιζε'' απο την Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Νομίζω τα είχαν δώσει σε εναν που θα τους έφτιαχνε νεες ταυτότητες και γενικά θα τους ''εξαφάνιζε'' απο την Αμερική. ναι αλλα τελικα τα πηρε η σκυλα και τα εδωσε στον μαλακα.Λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Φαίνεται ότι κάποιος έκανε πιο συστηματική δουλειά για να υπολογίσει έσοδα/έξοδα και τί απέμεινε (τα $621,000 πήγαν για τον Ted): Breaking Bad: How Much Money Does Walt Have Left? (INFOGRAPHIC) ^^ Δεν είναι απαραίτητα αξιόπιστοι οι υπολογισμοί και τα ποσά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 336000$ μονο του μειναν??α ρε γουωλτ δεν επαιρνες ενα καραβι να ψαρευεις καβουρια...πιο πολλα θα σου μεναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Βλέποντας το 1ο επεισόδιο κάτι μου λέει πως θα την μπουρδουκλώσουν την σειρά αν και δεν θα το θελα γιατί μου άρεσαν όλες οι προηγούμενες σαιζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xazomama Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Εμένα μου άρεσε για πρώτο επεισόδιο αν και τελειώνει λίγο αδιάφορα... Ελπίζω μόνο σ' αυτή τη σεζόν ο αγαπημένος Τζέσσι να μην είναι απλά σκυλάκι του Γουόλτερ. Επίσης γουστάρω τρελά uncle Hank. Κάτι καλό θα δούμε κι από αυτόν, δεν παίζει! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Ολα τα λεφτα...Bobby Singer :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Νομίζω τα είχαν δώσει σε εναν που θα τους έφτιαχνε νεες ταυτότητες και γενικά θα τους ''εξαφάνιζε'' απο την Αμερική. Αυτό ήθελε να κάνει ο Walt αλλα δεν πρόλαβε.. Πήγε σπίτι να τα βρει και έμαθε πως η γυναίκα του τα είχε δώσει στον Ted για το IRA; εξού και η παράνοια του Crawl Space. ^^ Δεν είναι απαραίτητα αξιόπιστοι οι υπολογισμοί και τα ποσά Μα καλά, δεν είπε στον Jesse ότι δεν του έχουν μείνει $ και πως πρέπει να δανειστεί απο τον συνέταιρο? Ολα τα λεφτα...Bobby Singer :mrgreen: Χα ναι, Bobby/Ellesworth τέλεια επιλογή Δεν ξέρω σαυτούς που δεν άρεσε τι περιμένανε, πάντως εμένα μάρεσε αρκετά και περιμένω να δω το Fall of Walt φέτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο. Εγώ περιμένω πάντως σε αυτή τη σεζόν να την πατήσει ο Γουόλτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Αποφάσισα κι εγώ να δω αυτήν την σεζόν επεισόδιο-επεισόδιο.. Πλήρης μετάλλαξη του Γουόλτερ πάντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα