thomasG4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 σημερα πρεμιερα.Πωπωπωπ,πως περνανε οι μερες.Γουσταρω E; 15 Ιουλίου δεν είναι η πρεμιέρα; Για την ακρίβεια 16 για εμάς εδώ στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ένα πολύ ενδιαφέρον ποστ για το ροζ αρκουδάκι του Breaking Bad. Check it http://www.uproxx.com/tv/2012/07/television-dramas-coolest-recurring-motif-breaking-bads-pink-teddy-bear/ Ωραίο. Ήξερα ότι (ο Gilligan) το χρησιμοποιούσε και σε ανύποπτες στιγμές (όχι πχ μόνο όταν εστιάζε σε αυτό ή στο μάτι του), αλλά σίγουρα δεν τις είχα πετύχει όλες, και αυτό το τελευταίο με τον Gus ήταν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 E; 15 Ιουλίου δεν είναι η πρεμιέρα; Για την ακρίβεια 16 για εμάς εδώ στην Ελλάδα. λολ.Αν σου πω οτι σημερα νομιζα οτι ειναι 15 :shock: :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΑΤΡΤΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΠΟΙΛΕΡΙΑ Πάντως το χω μεγάλη απορία ρε σεις. Γιατι το έκανε αυτό με την τελευταία σκηνή του θανάτου του Γκας. Που στάθηκε όρθιος και έπεσε κάτω μετά. Γερή μαλακία. Πως του'ρθε δηλαδή του σεναριοτέτοιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Βασικά το κόβω περισσότερο να θέλανε να το κάνουν (παρά το μη ρεαλισμό της σκηνής) 1) για να παίξουν με τον θεατή (και με την όλη ιδέα ότι ο Gus είναι/δεν είναι Terminator που περνούσε σε διάφορους τόνους η season) [η πρώτη αντίδραση ήταν "Ε όχι αυτό πάει πολύ!" 2) γιατί η σκηνή είναι εντυπωσιακή παρ'όλ'αυτά (εντάξει ίσως δεν συμφωνούμε όλοι σε αυτό) 3) ο Gus είχε γίνει/καταντήσει τόσο "ρομπότ" που η σκηνή που τον αποχαιρετά η σειρά ήταν ταιριαστή. Δεν μπορώ να πω ότι με πείραξε αυτή η σκηνή. Άλλο με πείραξε: το όλο υπερ-επιτηδευμένο σενάριο με το τσιγάρο, που έπαιξε για λίγο και σαν γρίφος. Και γιατί η "λύση" παρά τα λογικά κενά της σε σχέση με αυτό που είδαμε εμείς, κυκλοφόρησε σε forums και blogs ως εκτακτο παράρτημα -και με τη δικαιλογία ότι αποτελεί απλή θεωρία ήταν συνήθως και εκτός spoiler- οπότε ήταν και το ξενέρωμα από αυτό που έπαιξε κάποιο ρόλο στο ότι δεν μου άρεσε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Νταξει εμένα με πείραξε λίγο πάντως. Για λίγο θυμήθηκα τερμινεητορ και γελούσα μόνη μου =ρ Υπήρχαν κι άλλοι τρόποι να αποδώσει τη ρομποτική φύση του Γκας. Λέω 'γω τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δεν ηταν όμως η πρώτη φορά που δοκίμαζαν να αποδώσουν τη "ρομποτική φύση" του. Ήταν η τελευταία, και ήδη υπήρχαν και άλλες 2 επιμάχες τέτοιες σκηνές (που θυμάμαι εγώ, μπορεί να ήταν κι άλλες) που είχαν "δοκιμάσει" κάπως το suspension of disbelief πολλών. (btw αυτές οι δύο ήταν: η φάση με τον sniper στην έρημο και η φάση όπου ψυχανεμίστηκε τη βόμβα στο αμάξι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrDeath Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Υπάρχει και το irony στοιχειο του pollos hermanos. Πέθανε όπως τα κοτόπουλα που ακόμα περπατάνε με κομμένο κεφάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Υπάρχει και το irony στοιχειο του pollos hermanos. Πέθανε όπως τα κοτόπουλα που ακόμα περπατάνε με κομμένο κεφάλι! Αυτό με θυμίζει εποχές Λοστ, που βγάζαμε απο τη μύγα ξύγκι. (Ο Τζάκ έκλασε, και η πορδή του ήταν σαν τον καπνό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Sellers εγραψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 (btw αυτές οι δύο ήταν: η φάση με τον sniper στην έρημο και η φάση όπου ψυχανεμίστηκε τη βόμβα στο αμάξι) Και στην πρεμιέρα με το Box Cutter ντε! Ούτε και μένα με χάλασε η σκηνή. Ναι αρχικά τον είδα να βγαίνει και λεω wtf (με χάλασε), μετά ήταν κάπως cheezy και μη ρεαλιστικό το τι είδαμε αλλα αυτό το ίδιο wtf μεγάλωνε και όταν είδα την σύνδεση με τον αρκούδο μετά έμεινα ευχαριστημένος. Ποιο πολύ και μένα με χάλασε ο γρίφος, αλλα και πάλι το stand off στο σπίτι του Walt με τον Jesse και τον mirror tribute σε Resevoir Dogs κτλ κτλ κτλ τελικά τα έφεραν όλα επίπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vHnC6YVj3WM Και επισης, 90 δεύτερα γεύση απο πρεμιέρα 5ης http://www.youtube.com/watch?v=OjFtBAd3lUk Κάπου εδώ σας αφήνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Κυριακή κοντή γιορτή. All hail the King. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δίλημμα.. Μόλις μέσα στον χειμώνα αποφάσισα κι εγώ να αρχίσω την σειρά, θα είμαι ειλικρινής. Στην αρχή μου φάνηκε αρκετά αδιάφορη/βαρετή. Είδα την πρώτη σεζόν (βοήθησε ότι ήταν και μικρή), αλλά δεν μου έκανε κλικ να αρχίσω την δεύτερη. Κάτι λέει νομίζω αυτό.. Έβλεπα σπασμωδικά κανά επεισόδιο από την δεύτερη μετά που και που, για να φτάσω σε κάποιο σημείο (δεν θυμάμαι ακριβώς πού) που...οκ.. έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα, και δεν ξανασηκώθηκε μέχρι να τελειώσει και η 4η σεζόν.. Και επιστρέφω στο δίλημμα. Να την δω επεισόδιο-επεισόδιο; Ή να αφήσω να τελειώσει και να το δω όλο μαζί όπως συνηθίζω με τις σειρές που μου αρέσουν τα τελευταία χρόνια; Χμμμμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 κανε ενα marathon και δες την ολη μεχρη την πεμπτη που αρχιζει το 1ο της 5ης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα