Exodia The Forbidden One Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Έχω βάλει νετφλιξ και είχε μέσα και το breaking bad οπότε είπα νά τό δω, είμαι τώρα στην μέση της 4 season και αν εξαιρέσεις την πρώτη χρονιά πού την βρήκα πολύ καλή δεν μπορώ νά καταλάβω γιατί τέτοιο hype για αυτή την σειρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Έχω βάλει νετφλιξ και είχε μέσα και το breaking bad οπότε είπα νά τό δω, είμαι τώρα στην μέση της 4 season και αν εξαιρέσεις την πρώτη χρονιά πού την βρήκα πολύ καλή δεν μπορώ νά καταλάβω γιατί τέτοιο hype για αυτή την σειρά. Την πρωτη χρονια βρηκες καλη? Η πρωτη ειναι αισχος και δε βλεπεται και οσο περνανε οι κυκλοι ανεβαινει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, adi32 είπε Την πρωτη χρονια βρηκες καλη? Η πρωτη ειναι αισχος και δε βλεπεται και οσο περνανε οι κυκλοι ανεβαινει δεν ξερω εμενα η πρωτη μου αρεσε βασικα εριξα πολυ γελιο ειχε ωραια σκηνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Θεωρητικά αφού ο γκας καθαρησε όλο το καρτέλ δεν είναι πλέον αυτός το αφεντικό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Θεωρητικά ο Gus ήταν ήδη το αφεντικό της περιοχής, εντός συνόρων των ΗΠΑ, αλλά λογοδοτούσε στο καρτέλ Επίσης ο ρόλος του ήταν μόνο η διακίνηση, μέσω της αλυσίδας εστιατορίων του. Το εμπόρευμα ερχόταν από το καρτέλ. Το σχέδιο του ήταν να φτιάξει δικό του εργαστήριο, να καθαρίσει το καρτέλ και να ανεξαρτητοποιηθεί τελείως, πράγμα που πέτυχε Όταν το τελειώσεις, τσέκαρε και το Better Call Saul 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/4/2019 στις 9:52 ΜΜ, Pa0ki είπε Θεωρητικά ο Gus ήταν ήδη το αφεντικό της περιοχής, εντός συνόρων των ΗΠΑ, αλλά λογοδοτούσε στο καρτέλ Επίσης ο ρόλος του ήταν μόνο η διακίνηση, μέσω της αλυσίδας εστιατορίων του. Το εμπόρευμα ερχόταν από το καρτέλ. Το σχέδιο του ήταν να φτιάξει δικό του εργαστήριο, να καθαρίσει το καρτέλ και να ανεξαρτητοποιηθεί τελείως, πράγμα που πέτυχε Όταν το τελειώσεις, τσέκαρε και το Better Call Saul Το έχω στα υπόψιν , ο Γκας πέθανε πώς έχω την εντύπωση ότι τόν έχει εξώφυλλο στο you better call Saul. Πάντως γαμάτο τό σκηνικό με την μπόμπα Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Exodia The Forbidden One Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 25 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Το έχω στα υπόψιν , ο Γκας πέθανε πώς έχω την εντύπωση ότι τόν έχει εξώφυλλο στο you better call Saul. Πάντως γαμάτο τό σκηνικό με την μπόμπα Είναι prequel το You Better Call Saul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Είναι prequel το You Better Call Saul α ναι νομιζα οτι ηταν σικουελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Νόμιζα ότι ο Γουόλτερ νοιαζόταν για τόν Τσεσι αλλά τελικά είναι μεγάλο αρχίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Τζέσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Στις 10/4/2019 στις 11:33 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε Νόμιζα ότι ο Γουόλτερ νοιαζόταν για τόν Τσεσι αλλά τελικά είναι μεγάλο αρχίδι. αν το δεις μεχρι τελους θα αλλαξεις γνωμη.ιδιως στην τελευταια σκηνη του τελ επεισοδιου της σειρας που κανει παπαδες εως σημερα. παροτι τις κοντρες μεταξυ τους πιστευω συμπαθιοντουσαν ηταν κατι σαν πατερας γιος.Τα μικρα θα τον τσακισω η θα τον ξεκανω η και vice versa, ηταν για να κρατει το ενδιαφερον. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, star12 είπε αν το δεις μεχρι τελους θα αλλαξεις γνωμη.ιδιως στην τελευταια σκηνη του τελ επεισοδιου της σειρας που κανει παπαδες εως σημερα. παροτι τις κοντρες μεταξυ τους πιστευω συμπαθιοντουσαν ηταν κατι σαν πατερας γιος.Τα μικρα θα τον τσακισω η θα τον ξεκανω η και vice versa, ηταν για να κρατει το ενδιαφερον. Κοίτα να δεις ας ξεχάσουμε ότι μπορούσε να βοηθήσει την μεγάλη αγάπη τού Τζέσι που πνίγηκε στον ύπνο τής πες ότι το έκανε για να γλυτώσει από τα ναρκωτικά, το παιδάκι γιατί το διλητιριασε αυτό ήταν ακραίο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μόλις το τελείωσα ωραίο σε γενικές γραμμές μπορώ να πω συγκινήθηκα με το τέλος. Μαλακία τού Τζέσι πού τόν κάρφωσε στην αστυνομία θα μπορούσε να μην το κάνει και εξαιτίας τού όλα όσα έκανε ο Γουόλτερ για την οικογένεια τού πηγαν στραφι και στο τέλος το μίσησαν άδικο τέλος. Έχω την εντύπωση ότι το φινάλε δεν είναι ξεκάθαρο δεν δείχνει τόν Γουλτερ να αυτοκτονεί αλλά ούτε ξέρουμε αν πέθανε από αιμορραγία απλά τον δείχνει να ξαπλώνει στο πάτωμα οπότε παίζει να ζεί κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Πεθαίνει στο τέλος. Η ερμηνεία του Κράνστον εκπληκτική στις τελευταίες στιγμές του W.W. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre7w Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Στις 21/4/2019 στις 3:22 ΠΜ, Exodia The Forbidden One είπε Μόλις το τελείωσα ωραίο σε γενικές γραμμές μπορώ να πω συγκινήθηκα με το τέλος. Μαλακία τού Τζέσι πού τόν κάρφωσε στην αστυνομία θα μπορούσε να μην το κάνει και εξαιτίας τού όλα όσα έκανε ο Γουόλτερ για την οικογένεια τού πηγαν στραφι και στο τέλος το μίσησαν άδικο τέλος. Έχω την εντύπωση ότι το φινάλε δεν είναι ξεκάθαρο δεν δείχνει τόν Γουλτερ να αυτοκτονεί αλλά ούτε ξέρουμε αν πέθανε από αιμορραγία απλά τον δείχνει να ξαπλώνει στο πάτωμα οπότε παίζει να ζεί κιόλας. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει με την νέα ταινία του Γκίλιγκαν (αν βγει ποτέ😅) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα