Zerg13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Haizenberk έχει το spin off? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Αυτός είναι ο πίνακας από το 6ο επεισόδιο της 3ης σεζόν έχω γράψει και στην επίσημη σελίδα στο facebook όμως καμία απάντηση. Κανε μια δοκιμη ποσταρωντας στα αγγλικα+με τις εικονες εδω https://www.reddit.com/r/breakingbad/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Haizenberk έχει το spin off? Οχι όμως έχει Σολ Γκούντμαν (Jimmy McGill) 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Το σπιν οφφ εντωμεταξυ λενε καποιοι κριτικοι οτι ειναι η απαντηση τους στην ερωτηση ''Ποια ειναι η καλυτερη σειρα που παιζει αυτη τη στιγμη στην TV'' (δεν εχω ασχοληθει ακομη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Οχι όμως έχει Σολ Γκούντμαν (Jimmy McGill) 😉 Μουφα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν μπορείς να πεις μούφα κάτι που δεν έχεις δει. Αυτήν την τετάρτη (στο Netflix) θα παιχτεί το 10ο επεισόδιο της 4ης σεζόν (στο AMC θα παιχτεί απόψε 9/10/2018) τελειώνει καi αυτός ο κύκλος και όσο πάει κοντεύει να δέσει με τα γεγονότα του Breaking Bad και πως δημιουργήθηκε το cartel του Γκουστάβο Φρίγκ (Gus) δεν γράφω περισσότερα για να μην σποιλάρω δείτε την είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Οχι και μουφα το BCS ρε παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 συμφωνω, καρα-μουφα του κερατα :p :D πολυς υπνος ρε παιδακι μου, δεν ξυπνανε με τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, patrickdrd είπε συμφωνω, καρα-μουφα του κερατα 😛 πολυς υπνος ρε παιδακι μου, δεν ξυπνανε με τιποτα Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω μάλλον δεν είσαι φαν του BB για να λες οτι σε παίρνει ύπνος με το BCS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 μεγάλος φαν του πρώτου, κοιμάμαι στο δεύτερο για να καταλάβεις μ'άρεσε ακόμα και το επεισόδιο με τη μύγα, ε, δωσμου να βλέπω χίλιες φορές μύγα παρά bcs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά γούστα είναι αυτά. Εγώ βρίσκω εξαιρετικά και τα δύο. Πολλές spin off σειρές δεν τυγχάνουν της ίδιας εκτίμησης με την αρχική γιατί ο θεατής έχει - κακώς - άλλες προσδοκίες και περιμένει να δει κάτι παρόμοιο και κυρίως τον κεντρικό χαρακτήρα της αρχικής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypapadovic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Τα σπάει το Better Call Saul. Στο τοπ των τρέχοντων εύκολα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Its all good man! Tsall good man Saul Goodman Επεισοδιο υψηλου επιπεδου... Οτι ακριβως ταιριαζε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Breaking Bad: 16 βραβεία Emmy & 10 χρόνια μετά επιστρέφει ως ταινία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Σιχαμένη μύξα Σκάιλερ, να φας σκατά Spoiler Τελειώσα το BCS πριν λίγο καιρό και δε μπορούσα να μη ξαναδώ BB άλλη μια φορά, έτσι για το καλό Αλλά δεν την παλεύω μία στις σκηνές με τη Σκάιλερ 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα