xaratsi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 ''Breaking Bad cast reunites for 10th anniversary'' 10 1
Πανος999 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Α ρε σειραρααα... Απιστευτη φωτο...Απ τις λιγες σειρες που ξερουν ποτε πρεπει να σταματησουν!! 4
AtiX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Μήπως να πηγαίνουμε σιγά σιγά στις σειρές και όχι στον κινηματογράφο...
papoys1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, AtiX είπε Μήπως να πηγαίνουμε σιγά σιγά στις σειρές και όχι στον κινηματογράφο... Τελευταία kai από σειρές πολύ σαβούρα ρε παιδί μου.Τα ίχνη του κινηματογράφου ακολουθούν και αυτές.Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν έβγαζαν έναν νέο κύκλο breaking bad.
malias4 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Ειμαι στον 3ο κυκλο μιας κ εχω νετφλιξ λιγο καιρο! Πραγματικα δεν θελω να τελειωσει , τετοιο κολημα μονο με το sons of anarchy !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 8 minutes ago, malias4 said: Ειμαι στον 3ο κυκλο μιας κ εχω νετφλιξ λιγο καιρο! Πραγματικα δεν θελω να τελειωσει , τετοιο κολημα μονο με το sons of anarchy !!! Και τα καλυτερα ερχονται ......
defactor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Ο μουστακιας που ειναι ορθιος δεξια ποιος ειναι? Δεν τον θυμαμαι καθολου
Wayward Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 38 λεπτά πριν, defactor είπε Ο μουστακιας που ειναι ορθιος δεξια ποιος ειναι? Δεν τον θυμαμαι καθολου Vince Gilligan, ο δημιουργός της σειράς
zvarthangalos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξεθάβω το θέμα και θέλω να κάνω μια ερώτηση που δεν έχει να κάνει με την σειρά αυτήν κάθε αυτήν αλλά για κάποιους πίνακες ζωγραφικής που παρουσιάζονται μέσα στην σειρά στο decoration ας πούμε επειδή μου άρεσαν κάποιοι πίνακες λοιπόν εψαξα να βρω στο google αν αναφέρονται κάπου τέτοια στοιχεία δηλαδή ποιανού καλλιτέχνη είναι οι πίνακες που παρουσιάζονται στην σειρά όμως δεν μπόρεσα να βρώ τίποτα μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να βρούμε τέτοιου είδους στοιχεία ; ευχαριστώ ! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από zvarthangalos
Zerg13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2018 στις 7:25 ΜΜ, zvarthangalos είπε Ξεθάβω το θέμα και θέλω να κάνω μια ερώτηση που δεν έχει να κάνει με την σειρά αυτήν κάθε αυτήν αλλά για κάποιους πίνακες ζωγραφικής που παρουσιάζονται μέσα στην σειρά στο decoration ας πούμε επειδή μου άρεσαν κάποιοι πίνακες λοιπόν εψαξα να βρω στο google αν αναφέρονται κάπου τέτοια στοιχεία δηλαδή ποιανού καλλιτέχνη είναι οι πίνακες που παρουσιάζονται στην σειρά όμως δεν μπόρεσα να βρώ τίποτα μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να βρούμε τέτοιου είδους στοιχεία ; ευχαριστώ ! Για βαλε τους πινακες να τους δουμε Στις 29/6/2018 στις 5:57 ΜΜ, xaratsi είπε ''Breaking Bad cast reunites for 10th anniversary'' Οι κοπελες αντι να γερασουν γιναν πιο νεες! They cheated the devil! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13 2
zvarthangalos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Αυτός είναι ο πίνακας από το 6ο επεισόδιο της 3ης σεζόν έχω γράψει και στην επίσημη σελίδα στο facebook όμως καμία απάντηση. Άλλοι δυο πίνακες που μου άρεσαν είναι απο το spin of του BB το Βetter call Saul Και ο δευτερος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα