imHeisenberg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Τα υπόλοιπα επεισόδια μπορούν κάλιστα να αρχίσουν μαυτήν την σκηνή/ιστορία, και όχι να τελειώσουν μαυτήν. Άρα τι spoiler λες? Και παλι μπορει να ειναι σποιλερ για την συνεχεια της ιστοριας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Τέλειο. Στο "a guy opens his door and gets shot" έχει φάση που σχεδόν γελάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 >myfacewhen s.l. jackson can't act Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 11 Αυγουστου ξεκινανε τα νεα επεισοδια; Ξεκινησα εχθες την σειρα και θελω να δω αν θα τα προλαβω ενω προβαλλονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 εγω ειδα τις 3 πρωτες σε μια βδομαδα (ημουν αρρωστος ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imHeisenberg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 11 Αυγουστου ξεκινανε τα νεα επεισοδια; Ξεκινησα εχθες την σειρα και θελω να δω αν θα τα προλαβω ενω προβαλλονται Μεσα σε 2 μηνες την βγαζεις ανετα ολη την σειρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 περιμένω με αγωνία να ξαναρχίσει, να αρχίσω κι εγώ πάλι να βάζω yo σε κάθε πρόταση ως ένα tribute ελάχιστο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 περιμένω με αγωνία να ξαναρχίσει, να αρχίσω κι εγώ πάλι να βάζω yo σε κάθε πρόταση ως ένα tribute ελάχιστο.... Ειμαι στην 1η σεζον και μεχρι τωρα αυτος ετσι μιλαει; Πω... φρικη EDIT: Ερωτηση. Πως ο γουολτερ με την πρωτη καταφερε και εφτιαξε την καλυτερη μεθ; Οκ, ειναι καλος χημικος το εχω καταλαβει, αλλα φανταζομαι οτι θα ειχε τα μυστικα της. Τοσο δυσκολο ηταν να φτιαξουν και οι αλλοι τοσο καθαρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ειμαι στην 1η σεζον και μεχρι τωρα αυτος ετσι μιλαει; Πω... φρικη EDIT: Ερωτηση. Πως ο γουολτερ με την πρωτη καταφερε και εφτιαξε την καλυτερη μεθ; Οκ, ειναι καλος χημικος το εχω καταλαβει, αλλα φανταζομαι οτι θα ειχε τα μυστικα της. Τοσο δυσκολο ηταν να φτιαξουν και οι αλλοι τοσο καθαρη; κατ'αρχήν δεν είναι απλά καλός, είναι υποτίθεται ιδιοφυία που κατέληξε να δουλεύει σε ένα σχολείο. επιπλέον (όπως θα φανεί καθώς προχωράς σε επεισόδια) η άριστη ποιότητα δεν είναι το μόνο που πρέπει να καταφέρει κανείς για να γίνει ντήλερ της προκοπής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ένα reminder υπάρχουν ήδη άλλα thread του Breaking Bad, πιο κατάλληλα για συζήτηση με newbs. Εδώ anything goes απο spoilers μέχρι και 4η season. Χωρίς τύψεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maggle Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 καλη σειρουλα αλλα οχι αυτο που περιμενα.με βαση αυτα που εχω ακουσει και τα βραβεια που εχει παρει.ειμαι στην 3η σαιζον τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 καλη σειρουλα αλλα οχι αυτο που περιμενα.με βαση αυτα που εχω ακουσει και τα βραβεια που εχει παρει.ειμαι στην 3η σαιζον τωρα. μην βιαζεσαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τέλος και για εμένα η σειρά. Είμαι σίγουρος πως αν ο Σοφοκλής ζούσε στις μέρες μας, κάπως έτσι θα έφτιαχνε τον Οιδίποδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 I'm the one who raps 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα