Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad : Season 5 [Spoiler free till season 4]

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Bryan Cranston admits that after six years and sixty-two episodes, he could even go for another season -- "But I respect Vince Gilligan's decision not to draw the story out and dilute it," he adds. "And now that it's ending, every episode is just..." Here he slaps his hands together and then shoots his right arm forward, mimicking a car speeding away at full throttle.

Link.png Site: http://blogs.amctv.com/breaking-bad/2013/05/on-set-report-part-ii.php">Υπομονή!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

''What's more, he says, there's a stress level that comes with a desire to stick the landing; to make sure the ending is what the writers envisioned and the fans are hoping for''

ποιο ακριβως τελος ομως επιθυμει ο κοσμος? εγω σαν οπαδος των happiest end possible θα ηθελα να μην ειχε διαβασει ο χανκ ποτε το βιβλιο στην τουαλετα και να ειχε διαβασει καλυτερα κανενα μαλακτικο ή κανα skip οπως κανουμε ολοι μας.

• Moderators

Θέλω πολύ να δω κανένα γαμάτο promo poster, άντε και 1-2 non-spoilery production φωτος (αν και από την άλλη δε θέλω να ξέρω τίποτα για το τι θα δούμε από Αύγουστο).

ποιο ακριβως τελος ομως επιθυμει ο κοσμος? εγω σαν οπαδος των happiest end possible θα ηθελα να μην ειχε διαβασει ο χανκ ποτε το βιβλιο στην τουαλετα και να ειχε διαβασει καλυτερα κανενα μαλακτικο ή κανα skip οπως κανουμε ολοι μας.

Για αυτό δε θα μάθεις ποτέ τα παιχνίδια που παίζει ο μπατζανάκης σου πίσω απο τη πλάτη σου!    :P

• Like 1

Πιστευω πως η αρχη του πρωτου επεισοδιου της 5ης σεζον σποϊλαρει το τελος του breaking bad (για οσους δεν θυμουνται δειχνει τον walter με αλλη ταυτοτητα σε ενα μαγαζι την ημερα που κλεινει τα 52)

• Like 1

• Moderators

Βασικά είναι αρκετά συνηθισμένη τεχνική αφήγησης, οπότε δε θα το έλεγα spoiler για το φινάλε. Πολλά πράγματα από εκείνη την εισαγωγή μπορεί να είναι ή να εξελιχθούν διαφορετικά (εκτός από την ηλικία) από ό,τι φαντάζεται κάποιος.

Κανονικα θα επρεπε να λεγεται season 6. Ενα χρονο και κατι κανανε να βγαλουν επεισοδιο. Πρακτικα ειναι 2 κομμενες seasons. Ο μονος λογος να μην το κανουν ειναι τα Flash forward που αναφερθηκαν

Πιστευω πως η αρχη του πρωτου επεισοδιου της 5ης σεζον σποϊλαρει το τελος του breaking bad (για οσους δεν θυμουνται δειχνει τον walter με αλλη ταυτοτητα σε ενα μαγαζι την ημερα που κλεινει τα 52)

Τα υπόλοιπα επεισόδια μπορούν κάλιστα να αρχίσουν μαυτήν την σκηνή/ιστορία, και όχι να τελειώσουν μαυτήν. Άρα τι spoiler λες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...