Kasrith Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Άρχισαν και τα tweets των νέων επεισοδίων... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 γουστάρω 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Yeah, bitch! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zIom3LSbB0I 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zIom3LSbB0I Πρέπει να ομολογήδω ότι χαμογέλασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει, θα φάω κράξιμο. Δεν την έχω δει τη σειρά. Βάζω 1ο επεισόδιο, μάπα. Λέω, δεν πειράζει, αρχή είναι, θα βελτιωθεί, 9 και κάτι παίρνει στο imdb. Βάζω 2ο, χασμουρητά. Δεν πειράζει, πάμε γερά για το 3ο. Βάζω 3ο, μια από τα γίδια... Να το συνεχίσω; Έχω όλη τη καλή διάθεση να το γουστάρω, αλλά πότε επιτέλους ξεκινάει το "καλό"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά είχα καταλάβει ότι θα μου άρεσε η σειρά μετά το 2ο και 3ο επεισόδιο (που τα θεωρώ ακόμα πολύ καλά), και είχα πειστεί ότι θα δω και τη δεύτερη season μετά το 6o "Crazy Handful of Nothin"... Η σειρά βελτιώνεται (κυρίως όσο αφορά το βάρος που δίνει σε κάποιους χαρακτήρες) όσο προχωράει βέβαια στις παρακάτω season. Από εκεί και έπειτα, γούστα είναι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει, θα φάω κράξιμο. Δεν την έχω δει τη σειρά. Βάζω 1ο επεισόδιο, μάπα. Λέω, δεν πειράζει, αρχή είναι, θα βελτιωθεί, 9 και κάτι παίρνει στο imdb. Βάζω 2ο, χασμουρητά. Δεν πειράζει, πάμε γερά για το 3ο. Βάζω 3ο, μια από τα γίδια... Να το συνεχίσω; Έχω όλη τη καλή διάθεση να το γουστάρω, αλλά πότε επιτέλους ξεκινάει το "καλό"; Μια και η 1η season είναι μόνο 7 επεισόδια, κάνε μια προσπάθεια να την τελειώσεις (με ένα περιθώριο και τα 2 πρώτα της season 2 που ολοκληρώνουν πρακτικά το story arc). Αν δε σε τραβήξει μέχρι τότε δεν πιστεύω πως έχει νόημα να συνεχίσεις, εκτός κι αν θες ο ίδιος. Η σειρά εξελίσσεται επεισόδιο με επεισόδιο, οπότε θέλει λίγο χρόνο μέχρι να μπουν οι χαρακτήρες για τα καλά στο κόλπο. Ακόμα και στις επόμενες seasons υπάρχουν χλιαρά επεισόδια (εννοώντας πως δεν είναι τίγκα στη δράση), αυτό δε με απασχολεί προσωπικά αλλά για κάποιους μπορεί να είναι πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει, θα φάω κράξιμο. Δεν την έχω δει τη σειρά. Βάζω 1ο επεισόδιο, μάπα. Λέω, δεν πειράζει, αρχή είναι, θα βελτιωθεί, 9 και κάτι παίρνει στο imdb. Βάζω 2ο, χασμουρητά. Δεν πειράζει, πάμε γερά για το 3ο. Βάζω 3ο, μια από τα γίδια... Να το συνεχίσω; Έχω όλη τη καλή διάθεση να το γουστάρω, αλλά πότε επιτέλους ξεκινάει το "καλό"; Bασικά, το ''καλό'' δεν είναι ότι ξεκινάει κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Πάρα μα πάρα πολύ αργά θα αρχίσει να σε μπάζει στο στορυ της και αν καταφερεις να ταυτιστείς με τους χαρακτήρες τότε θα αρχίσει να σου φαίνεται καλό. Πάντως την πρώτη σεζόν κι εγώ δυσκολεύτηκα να την τελειώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δεν μπορεις να ταυτιστείς με τους χαρακτήρες, ειναι αδυνατο, μονο ο Σελερζ τα καταφερε που εχει φυση εγκληματία. Κατα τα αλλα αν ξεκινησεις τη 2η σεζόν απομάκρυνε αιχμηρά αντικείμενα από το χώρο, αν φτάσεις μεχρι το 10-11ο επεισόδιο της 2η σεζόν θα γουστάρεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 μονο ο Σελερζ τα καταφερε που εχει φυση εγκληματία... Mέτρα τα λόγια σου, να μη μετρας τα δόντια σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εγώ μια χαρά ταυτίστηκα πάντως. (με τον Walter junior) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Σαρέσει να τρώς πρωινό? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Παίζει να είναι ο πιο νορμάλ εκεί μέσα (ο Junior) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα