Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad : Season 5 [Spoiler free till season 4]

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

lol απάτη.

Καλό ήταν και το Homeland, ίσως μπορούσε να τα πάει καλύτερα προς το τέλος. Δεν ξέρω ποιο/α επεισόδιο/α υπέβαλλαν, αλλά μάλλον μέτρησε ότι σαν σειρά ήταν κάτι φρέσκο και ότι υπήρχε πολύ ήδη γκρίνια για το σερί του Cranston :whistle:

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

E ναι ρε Κας.Ημαρτον ποσα ακομα να παρει?Ενταξει χορτασε ο Cranston.Δεν ειναι οτι το εχασε και αδικα.Ηταν εξαιρετικη η ερμηνεια του Lewis.Θυμαμαι μια σκηνη ειδικα απο τη σειρα,που πραγματικα ενιωθα οτι ημουν στην θεση του εκεινη τη στιγμη.

Δεν εχω κατσει να τα δω για να εχω γνωμη αν το αξιζει ή οχι..Απ'οτι βλεπω εχει παει και αλλου ομως.Στο θεμα μας, παντως εγω δεν ειπα να παει στον Λιουις just for the sake of it επειδη το εχει παρει συνεχομενα ο Cranston.Πιστευω οτι το δικαιουται.

Ε και γω ρε παιδί μου δεν λεω πως αδικήθηκε κανείς, δεν έχω δει (ακόμα) Homeland. Απλώς εαν υπέβαλαν Crawlspace, End Times και Faceoff (εαν και θα μπορούσε να νε όποιοδήποτε απο την 4η, αλλα νομίζω πως υποβάλλουν 3 επς) δύσκολα να ξεπεραστεί τέτοια ερμηνεία. Πήρε και το Drama το Homeland, τόσο καλό που ξεπερνάει ολόκληρη 4η σεζόν του Breaking Bad? Απότι έχω διαβάσει και αλλού, μάλλον όχι

lol απάτη.

Καλό ήταν και το Homeland, ίσως μπορούσε να τα πάει καλύτερα προς το τέλος. Δεν ξέρω ποιο/α επεισόδιο/α υπέβαλλαν, αλλά μάλλον μέτρησε ότι σαν σειρά ήταν κάτι φρέσκο και ότι υπήρχε πολύ ήδη γκρίνια για το σερί του Cranston :whistle:

Εαν τους πείραζε η γκρίνια, δεν θα τα έδιναν ολα πάλι στο Modern Family :P

Τι ψάχνω και γω πες, συνηθισμένα πράγματα στα awards... Εδώ ο Swanson δεν ήταν καν υποψήφιος, και για το Community ούτε λόγος.

Πάλι καλά που έγινε αυτό :

amyjld.gif amyjld2.gif

ΥΓ,

Μέσα σε όλο αυτό το χάος, ξεχάσαμε να πούμε συγχαρητήρια σαυτόν που κέδισε κάτι για την σειρά :P

aaron-paul1-650x383.jpg

• Like 3

• Moderators

Julia & Amy άπαιχτες!

Όντως συγχαρητήρια στον A. Paul που το σήκωσε - ο Giancarlo Esposito ήταν και αυτός υποψήφιος σωστά;

Εντάξει για το Modern Family δεν μπορώ να το καταλάβω. Ακόμα και τότε που το θεωρούσα στις καλές του μέρες, δεν θα του έδινα σχεδόν κάθε βραβείο που υπάρχει για κωμική σειρά (ενώ το Community αγνοήθηκε επιδεικτικά για 3 χρόνια και πάνω-κάτω το ίδιο και το Parks and Rec)

Τέλος πάντων, το Homeland είχε μια πολύ καλή πρώτη season (χωρίς να συγκρίνω με Breaking Bad - σίγουρα ήταν πολύ καλύτερη από το ναυάγιο του Dexter που έπαιζε παράλληλα). Τώρα μπορεί να φανεί κακία, αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο να έχουν το ίδιο δυνατή δεύτερη season με το συγκεκριμένο θέμα και ήδη το φινάλε της 1ης season είχε τουλάχιστον μια "τροπή" που δεν είναι και ότι καλύτερο για αυτό το είδος σειράς. Σίγουρα οι δημιουργοί θα έχουν κάποιες νέες ιδέες, απλά το έχω πολύ εύκολο να βγει κάτι τραβηγμένο από τα μαλλιά (περιμένω να εκπλαγώ ευχάριστα -και κλείνω το offtopic).

• Like 1

το 3ο εγκλημα των βραβειων.καλος χρυσος κ τρομερος ο Aaron Paul αλλα η ερμηνεια του Esposito ηταν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ.το αξιζε το emmy κ με το παραπανω.θα μου πειτε κ με το δικιο σας στην σειρα πηγε το βραβειο αλλα το σωστο κ το δικιο ηταν να παει στον Esposito

Εγκλημα οπως ειπα και στο αλλο thread ειναι οτι τοσα χρονια το Wire δεν πηρε ενα βραβειο.Τωρα μιλατε για εγκληματα κατα του ΒΒ επειδη δεν πηρε το καλυτερο δραμα.Ναι στο συνολο της η σειρα σιγουρα δικαιουται το βραβειο.Αυτο ειναι αναμφισβητητο.Να πω ομως την μαυρη αληθεια,οτι κατα τη διαρκεια της 4ης υπηρχαν καποια επεισοδια οπου δεν μ'αρεσαν και με κουρασαν καπως.Υπηρχαν και καποια που απλα μαμησανε.Εχοντας δει και το Homeland περσυ,δεν μου εβγαλε το ιδιο πραγμα.Ισα ισα που μου κραταγε σχεδον παντα στο αμειωτο το ενδιαφερον χωρις να εχει φρενηρεις ρυθμους(κατι που δεν το θελω κιολας μετα το οverkill του 24).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...