Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Α ρε μαλακα Γουολτ.Μιλαμε οδηγειται με χιλια στην αυτοκαταστροφη του. Γελαω με ενα τυπο σε ενα ξενο φορουμ καθως ειχαμε ενα argument στην εναρξη αυτης της σεζον και επεμενε οτι οτι κανει ο Γουολτ το κανει μονο για την οικογενεια του αρνουμενος να παραδεχτει οτι εχει ξεφυγει πια απ'αυτο και οτι it's all about him και την 'αυτοκρατορια' που θελει να χτισει...Πολυ σωστη η παρατηρηση του Κας για το ολοι του γυρισαν την πλατη και αντεδρασε ετσι με τον Μαικ.Η απληστια του τον εχει τυφλωσει δυστυχως.Δεν το περιμενα πραγματικα να εχω φτασει σε σημειο να λυπαμαι την αχωνευτη και ξενερωτη Σκαιλερ. Δεν έχει να κανει με απληστία! Εχει να κανει μονο με μεγαλομανία πόθο για εξουσία, ανάγκη που πηγάζει απο την καταπίεση που επέβαλε ο ιδιος στον εαυτό του τα προηγουμενα χρόνια η οποία τον ειχε καταντήσει σε ενα παραδομένο μεσήλικα που ειχε εμφανώς αποτύχει στη ζωη του.
speedy23 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν έχει να κανει με απληστία! Εχει να κανει μονο με μεγαλομανία πόθο για εξουσία, ανάγκη που πηγάζει απο την καταπίεση που επέβαλε ο ιδιος στον εαυτό του τα προηγουμενα χρόνια η οποία τον ειχε καταντήσει σε ενα παραδομένο μεσήλικα που ειχε εμφανώς αποτύχει στη ζωη του. Σωστα.Πανω στη νυστα μου ξεχασα να την προσδιορισω και να πω οτι ειναι απληστια για φημη και εξουσια βεβαια.. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2012 από speedy23
NikosPanorama Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Παιδιά θα σας γυρισω λίγο πίσω...έχω μια απορία.το δηλητήριο πως το έδωσε ο Walter στον μπροκ; Αποστολή από το MLS IQTALK με τη χρήση Insomnia App
YiN Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Παιδιά θα σας γυρισω λίγο πίσω...έχω μια απορία.το δηλητήριο πως το έδωσε ο Walter στον μπροκ; Αποστολή από το MLS IQTALK με τη χρήση Insomnia App Δεν το μάθαμε ποτέ αυτό. Ίσως το μάθουμε όταν ο Jesse ανακαλύψει τι εστί Mr. White. Εκτός κι αν έχω χάσει κι εγώ κάτι.
NikosPanorama Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ελπίζω να μας το εξηγήσει.αλλιώς θα είναι ανακρίβεια της σειράς... Αποστολή από το MLS IQTALK με τη χρήση Insomnia App
anthony_88 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Εβαλε στο κολπο τον Σολ, ο οποιος εβαλε τον μαυρο σεκιουριτα να κανει σωματικο ελεγχο στον Τζεσε και εκεινη τη στιγμη αλλαξε μαλλον το πακετο των τσιγαρων. (Υπαρχει και αντιστοιχο gifaki)Αυτο το προκαλεσε ο Γουολτερ οχι για να δηλητηριασει τον Μπροκ με τη ρικινη, αλλα για να μπερδευτει τελειως ο Τζεσε και να ριξει το φταιξιμο με τα πολλα στον Γκας. Ο Γουολτερ δηλητηριασε τον Μπροκ με το lily of the valley που ειχε στο σπιτι του. Το πώς; Λογικα παλι ο Σολ ενεπλακη και πηγε στον Μπροκ καμια σοκολατιτσα περιεργη.
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Κάπως έτσι είναι. Ίσως ο Vince δείξει και ακριβώς πώς έγινε η συναλλαγή με τον Brock (πιθανότατα σε κάποιο επεισόδιο που θα σχετίζεται με το οριστικό ξεσκέπασμα του Walt στα μάτια του Jesse). Πέρα από το μαύρο σεκιουριτά ο Saul έχει και άλλα κονέ (στην "A Team" του, υπήρχε ακόμα ένα άτομο που είδαμε και στο επεισόδιο με την επιχείρηση "Freight Train - methylamine". . Ίσως να χρησιμοποιήθηκε και εκείνος στο κόλπο.
Kasrith Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Gatorade - Be Like Mike parody http://youtu.be/kMFQmw1b4Wg Και αυτό επίσης έβγαλε αρκετό γέλιο (maybe too soon...) 2
YiN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά θα σας γυρισω λίγο πίσω...έχω μια απορία.το δηλητήριο πως το έδωσε ο Walter στον μπροκ; Αποστολή από το MLS IQTALK με τη χρήση Insomnia App Εβαλε στο κολπο τον Σολ, ο οποιος εβαλε τον μαυρο σεκιουριτα να κανει σωματικο ελεγχο στον Τζεσε και εκεινη τη στιγμη αλλαξε μαλλον το πακετο των τσιγαρων. (Υπαρχει και αντιστοιχο gifaki)Αυτο το προκαλεσε ο Γουολτερ οχι για να δηλητηριασει τον Μπροκ με τη ρικινη, αλλα για να μπερδευτει τελειως ο Τζεσε και να ριξει το φταιξιμο με τα πολλα στον Γκας. Ο Γουολτερ δηλητηριασε τον Μπροκ με το lily of the valley που ειχε στο σπιτι του. Το πώς; Λογικα παλι ο Σολ ενεπλακη και πηγε στον Μπροκ καμια σοκολατιτσα περιεργη. Κάπως έτσι είναι. Ίσως ο Vince δείξει και ακριβώς πώς έγινε η συναλλαγή με τον Brock (πιθανότατα σε κάποιο επεισόδιο που θα σχετίζεται με το οριστικό ξεσκέπασμα του Walt στα μάτια του Jesse). Πέρα από το μαύρο σεκιουριτά ο Saul έχει και άλλα κονέ (στην "A Team" του, υπήρχε ακόμα ένα άτομο που είδαμε και στο επεισόδιο με την επιχείρηση "Freight Train - methylamine". . Ίσως να χρησιμοποιήθηκε και εκείνος στο κόλπο. Λοιπόν έτυχε (ναι, έτυχε =ρ) να ξαναδώ κάποια επεισόδια. Το πώς ακριβώς δηλητηρίασε τον μικρό ο Walt δεν το μαθαίνουμε μεν, αλλά θυμήθηκα τα βλέμματα που έπεσαν ανάμεσα στον Mistah White και τον Brock όταν συναντήθηκαν στο σπίτι του Jesse. Καλά, εννοείται ότι ο Walt πατρονάρισε τον Jesse για να χωρίσει λόγω του μικρού, αλλά δεν ξέρω, όταν είχα δει πρώτη φορά το επεισόδιο δεν είχα δώσει τόση σημασία στον κίνδυνο που ενέχει ο μικρός για τη σχέση του Walt με τον Jesse και συγκεκριμένα στην σκηνή αυτή. Προσωπικά δεν θα το θεωρούσα τόσο τραγικό σεναριακό κενό το να μην μάθουμε ποτέ πώς τον δηλητηρίασε, αλλά επειδή αποδεδειγμένα σε αυτή τη σειρά δεν υπάρχει ούτε μία τυχαία σκηνή, σίγουρα θα επανέλθει κάποια στιγμή το θέμα. My guess, ο Jesse θα ανακαλύψει κάτι που θα τον οδηγήσει στο συμπέρασμα και θα κλιμακωθεί η σειρά προς το τέλος. Εδώ που τα λέμε, είναι και ο μοναδικός τρόπος να μάθει τι εστί Mr. White και πόσο θύμα έχει υπάρξει εν αγνοία του, γιατί το θέμα με την Jane δεν γίνεται να αποκαλυφθεί στον Jesse με κάποιο αποδεικτικό στοιχείο ή με κάποια μαρτυρία.
Kasrith Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί το θέμα με την Jane δεν γίνεται να αποκαλυφθεί στον Jesse με κάποιο αποδεικτικό στοιχείο ή με κάποια μαρτυρία. Εγώ πιστεύω, ακόμα ποιο πολυ τώρα μετά του τέλος του 5χ7, πως όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον πιτσιρικά στον Jesse και αυτός γυρίσει στον κ. Άσπρο να ζητήσει τα ρέστα, πάνω στην ένταση του καυγά θα του ξεφύγει του Walt για την Jane. Το σκεφτόμουν εδώ και βδομάδες, αλλά ειδικά μετά το "Say My Name" πιστεύω πως θα καταρρεύσει τόσο που θα το αποκαλύψει ο ίδιος. Δεν μπορώ να χωνέψω τέλος της σειράς με την Jane να πηγαίνει άκλαφτη... Από μεριά του Jesse δλδ άκλαφτη, γιατί θυμόμαστε πολύ καλά πόσο και με ποιον τρόπο την θρήνησε ο πατέρας της. Sent from my HTC Sensation 4G
speedy23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Πειραζει που ημουν ο μονος που δεν νοιαστηκε για το χαμο της?τον εκανε κουμαντο για τα καλα τον Τζεσι πια και η συμπεριφορα της εδειχνε ηδη εκμεταλευση αλλα που να το εβλεπε ο αλλος.
YiN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πιστεύω, ακόμα ποιο πολυ τώρα μετά του τέλος του 5χ7, πως όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον πιτσιρικά στον Jesse και αυτός γυρίσει στον κ. Άσπρο να ζητήσει τα ρέστα, πάνω στην ένταση του καυγά θα του ξεφύγει του Walt για την Jane. Το σκεφτόμουν εδώ και βδομάδες, αλλά ειδικά μετά το "Say My Name" πιστεύω πως θα καταρρεύσει τόσο που θα το αποκαλύψει ο ίδιος. Δεν μπορώ να χωνέψω τέλος της σειράς με την Jane να πηγαίνει άκλαφτη... Από μεριά του Jesse δλδ άκλαφτη, γιατί θυμόμαστε πολύ καλά πόσο και με ποιον τρόπο την θρήνησε ο πατέρας της. Sent from my HTC Sensation 4G Ναι, κι εγώ πιστεύω ότι θα το μάθει και για την Jane, αλλα δεν μπορεί να είναι το *κάτι* που θα ανακαλύψει (ενώ ο Μπροκ μπορεί να είναι άνετα). Κι εγώ νομίζω ότι, στο θέμα της Jane, ο Walt θα δωθεί μόνος του μόλις χάσει τη μπάλα για τα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα