speedy23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Tι εγινε ρε πουστη? Λιγο πολυ περιμενα τον Mike να φυγει αλλα οχι απο τον Walt και οχι σ'αυτη τη σεζον σιγουρα.Sorry που το λεω αλλα *insert DeNiro's Capone voice here* I want that son of a bitch dead!I want him dead!Ελπιζω πραγματικα να τον φαει ο Jesse ή ο Χανκ.Τοσο πολυ τον μισω αυτη τη στιγμη αλλα και αλλο τοσο γουσταρω το transformation του χαρακτηρα του. "Shut the fuck up...and let me die in peace" RIP H σκηνη που καθισε να φαει στο τραπεζι με την Skyler και αρχισε να της λεει για την δουλεια οπου αυτη σηκωθηκε και εφυγε στο καπακι,ελιωσα στα γελια πραγματικα. Respect στον Τζεσι,που σηκωθηκε και εφυγε χωρις να παρει τα λεφτα που δικαιουται που δειχνει την μεγαλη αντιθεση με τον Γουολτ αυτη τη στιγμη.Ο αντικαταστατης του,ο Jon Arne Riise φτυστος ειναι,παρ'οτι βλεπεις τον Γουολτ να του αρεσει το γεγονος οτι σημειωνει και θελει να μαθει,θα του την φερει καποια στιγμη,ετσι? Τελος,να το παρουμε ως ενα ακομα foreshadowing του Gilligan,τη σκηνη του Χανκ εξω απο το γραφειο του με το εικονικο οπλο στα κεφαλι του? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2012 από speedy23 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Εμένα δεν μου φάνηκε να γουστάρει πολύ τον αντικαταστάτη. Εισέπραξα την αίσθηση ότι ναι μεν του αρέσει που είναι αφοσιωμένος αλλά με τον Jesse ήταν αλλιώς, or smth On a pleasant note, έλιωσα στα γέλια με αυτό: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ξέρουμε ποιά ταινία έβλεπε ο Mike στην TV; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 πολυ wtf το επεισόδιο . Κατάλαβα οτι θα τον σκοτώσει την στιγμή που άνοιξε τον σακο και είδε το όπλο. Τότε συνδύασα αυτό που έλεγαν πριν οτι μπορεί να μιλήσει οπότε ήμουν σίγουρος οτι θα γίνει, αλλα οταν μπήκε στο αυτοκίνητο ο mike και γύρισε να φύγει ο walt παραξενεύτηκα. Και επίσης το τοπίο που είχαν κανονίσει να συναντηθούν μου έδινε την αίσθηση οτι θα παιχτεί κάτι εν ολίγοις μόλις έφυγε ο αγαπημένος μου χαρακτήρας , το πρότυπο μου. ΞΕΝΕΡΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Θέλω Κάτι που διάβασα σε ένα review του επεισοδίου: Next week’s episode is titled “Gliding Over All,” a reference to the Walt Whitman poem (remember him?). Here’s the transcript: “Gliding o’er all, through all, Through Nature, Time, and Space, As a ship on the waters advancing, The voyage of the soul–not life alone, Death, many deaths I’ll sing.” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Κάτι που διάβασα σε ένα review του επεισοδίου: Next week’s episode is titled “Gliding Over All,” a reference to the Walt Whitman poem (remember him?). Here’s the transcript: “Gliding o’er all, through all, Through Nature, Time, and Space, As a ship on the waters advancing, The voyage of the soul–not life alone, Death, many deaths I’ll sing.” ;-( Αστα διάλα συγκινήθηκα. Ξέρουμε ποιά ταινία έβλεπε ο Mike στην TV; Είχα την ίδια απορία αλλά, ξες, τι νόημα έχει τώρα ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΙΙ ΜΑΑΑΑΑΣ *υστερία* κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Τελος,να το παρουμε ως ενα ακομα foreshadowing του Gilligan,τη σκηνη του Χανκ εξω απο το γραφειο του με το εικονικο οπλο στα κεφαλι του? Όχι μόνο αυτό αλλα, ακόμα και τα finger pistols, ο Walt τα έβαλε εκει.. με τον τρόπο του Εμένα δεν μου φάνηκε να γουστάρει πολύ τον αντικαταστάτη. Εισέπραξα την αίσθηση ότι ναι μεν του αρέσει που είναι αφοσιωμένος αλλά με τον Jesse ήταν αλλιώς, or smth Και εγώ αυτήν την αίσθηση είχα. Επίσης Πρέπει να είσαι τέρμα ηλίθιος για να παίρνεις σημειώσεις σε ένα meth lab. Εντάξη, δεν έχει ιδέα τι κάνει ο άνθρωπος, αλλα ήταν επαγγελματίας εγκληματίας και πριν εμφανιστούν Walt, Jesse και Mike... Αυτό σίγουρα θα πέσει στα χέρια Hank/Gomez. Ξέρουμε ποιά ταινία έβλεπε ο Mike στην TV; Εκείνη την ώρα αναρωτιόμουν το ίδιο, ακόμα να το ανακαλύψω πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Επίσης Πρέπει να είσαι τέρμα ηλίθιος για να παίρνεις σημειώσεις σε ένα meth lab. Εντάξη, δεν έχει ιδέα τι κάνει ο άνθρωπος, αλλα ήταν επαγγελματίας εγκληματίας και πριν εμφανιστούν Walt, Jesse και Mike... Αυτό σίγουρα θα πέσει στα χέρια Hank/Gomez. E ναι μην ξεχνάμε το notebook του Gale. Αν, βέβαια, καταφύγουν 2η φορά στη λύση του σημειωματάριου θα ξενερώσω λίγο. Πολύ. Αν και αναδρομικά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θεωρώ πιο valuable το DVD που τραγουδούσε. Ε. Να τα λέμε αυτά. =ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Είχα την ίδια απορία αλλά, ξες, τι νόημα έχει τώρα ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΙΙ ΜΑΑΑΑΑΣ *υστερία* κτλ. Έχει πάλι σημασία γιατί ήταν σκηνή με μπάτσους. Δεν είχε τόσο νόημα για τον ίδιο τον Mike, αλλα για Hank & Co. Πρέπει να το ξαναδω E ναι μην ξεχνάμε το notebook του Gale. Βεβαίως και δεν το ξεχνάμε, εξου και το ποστ μου ποιο νωρίς με τον τίτλο του επόμενου επεισοδίου... Ανατρχιαστικές λεπτομέριες αυτή η σειρά γκαντ-νταμιτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Έχει πάλι σημασία γιατί ήταν σκηνή με μπάτσους. Δεν είχε τόσο νόημα για τον ίδιο τον Mike, αλλα για Hank & Co. Πρέπει να το ξαναδω Βεβαίως και δεν το ξεχνάμε, εξου και το ποστ μου ποιο νωρίς με τον τίτλο του επόμενου επεισοδίου... Ανατρχιαστικές λεπτομέριες αυτή η σειρά γκαντ-νταμετ Ναι βρε μάναμ πλάκα κάνω. Εγώ είμαι συντετριμμένη, δεν έχω κουράγιο να κάτσω να ψάξω τι έβλεπε ο μακαρίτης =ρ Έντιτ: Μια απορία έτσι για το γαμώτο. Γιατί κάνεις quote τον εαυτό σου ρε Ναπολέοντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Και ακόμα μια ωραία λεπτομέρεια, στην σκηνή όπου κάνει το contrast της γραμματέας στην τράπεζα, όπου προηγουμένος ήταν μέσα στην τρελή χαρά και αργότερα ήταν μίζερη, το "δωράκι" που της φέρνει έχει εναν Pig (ακα μπάτσος) με καπέλο cowboy. Μόνο το σήμα των sheriff του λείπει. Έντιτ: Μια απορία έτσι για το γαμώτο. Γιατί κάνεις quote τον εαυτό σου ρε Ναπολέοντα; Χαχα για έντιτ πήγαινα κ πάτησα το παράθεση... Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω, αυτό το νεο layout της σελίδας με μπερδεύει γμτ :ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Άλλο ένα θύμα του νέου λουκ του ινσομνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Πρωτα απ'ολα το καθιερωμενο ενναλακτικο τελος επεισοδιου αλα Larry David http://www.youtube.com/watch?v=0u0PpE8MCmU Οσον αφορα την ταινια που εβλεπε ο Mike αυτη ηταν The Big Heat(it concerned a “bad cop” meeting a worse end, or that the protagonist of the picture unwittingly ruins everything he touches?).Το εκανα copy paste απο το εξαιρετικο αρθρο του grantland http://www.grantland...e-7-say-my-name και τελος σχετικα με τις σημειωσεις καπoιος πολυ σωστα ποσταρε αυτο το βιντεο.Οσοι εχετε δει The Wire θα θυμηθειτε http://youtu.be/hGo5bxWy21g?t=1m15s 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 αχχαχαχαχ! Αυτό τον συνειρμό με τον Bell τον έκανα κι εγώ εντελώς στιγμιαία, και άρχισα να γελάω, αλλά μετά δε θυμόμουν γιατί (!) (lol ήταν και ξημερώματα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ξέρουμε ποιά ταινία έβλεπε ο Mike στην TV; The Big Heat ωπ, με πρόλαβαν :Ρ και γω γελούσα με το image του Bell την ώρα που έβλεπα το επεισόδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα