YiN Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Πάντως τους διαχωρίζει ηθικά πολύ ξεκάθαρα. Γενικά βλέπω ότι παλεύουν πάρα πολύ για να κάνουν τον WW αντιπαθή, ενώ πχ ο Mike που είναι δεδομένο ότι είναι badass προβάλεται ως πιο ηθικός. Καλά, για τον Jesse δεν το συζητάω. Σε αυτό το σημείο της σειράς και καθώς τα πράγματα μπαίνουν σε τελική ευθεία, νομίζω πως είναι προφανές ότι ο WW γίνεται όλο και πιο αντιπαθής για να έχει κακό τέλος. Πχ. στο σημερινό ήμουν σίγουρη ότι η αντίδρασή του στο θάνατο του παιδιού δεν θα είχε καθόλου συναίσθημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 για πρωτη φορα με χαλασε λιγο το BB. παλι καταθλιψη (ή οπως θες πες το) ο Jesse? παλι για ενα παιδακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 για πρωτη φορα με χαλασε λιγο το BB. παλι καταθλιψη (ή οπως θες πες το) ο Jesse? παλι για ενα παιδακι? Ε εντάξει, τα παιδιά μπαίνουν επανηλειμμένα για να χαρακτηρίσουν τον WW, δεν έχουν τόσο άμεση σχέση με τον Jesse (πλέον). Άσε που το outcome είναι διαφορετικό από τις άλλες φορές. Και βλέπεις ότι κάθε φορά η αντίδραση του Walter όταν πρόκειται για παιδιά είναι όλο και χειρότερη. Νομίζω ότι είναι ο τρόπος τους να δείξουν πόσο αδίστακτος έχει γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sijoune Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ψόφος στην Σκάιλερ. Δεν παλεύεται άλλο πια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Τελείως μεταξύ΄μας, σε αυτή τη φάση έχω αρχίσει και τη συμπαθώ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Τι κόλπο βρήκε πάλι ο Walter στο τέλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosPanorama Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Το περίμενα καλύτερο είναι η αλήθεια...έπρεπε να μας αφήσει με άγχος μιας και έχει ακόμα 2 επεισόδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Το επεισοδιο ηταν meh...Αναμενομενες και οπως τις ειχα προβλεψει τις αντιδρασεις του καθενος μετα απ'αυτο που ειχε γινει στο προτελευταιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosPanorama Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 η σκάιλερ πέρα απ'το γεγονός ότι θέλω να την τουλουμιάσω, έχει αρχίσει να γερνάει στην 5η σαισόν...καμία σχέση με τις προηγούμενες, τώρα γίνεται όλο και πιο κακάσχημη και αντιπαθητική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 1η μου φορά που αρχίζω να αντιπαθώ τον Walter..... Στο εργαστήριο όπου σφυρίζει και γενικότερα δείχνει να μην ενδιαφέρεται για τίποτα πλέον παρά μόνο για την δουλειά του αφού όπως δηλώνει είναι το μόνο που του έχει μείνει.....ούτε η γυναίκα του τον θέλει πια(όχι οτι την συμπαθώ....άκου εκεί ευχήθηκε να ξαναγυρίσει ο καρκίνος) και οι γνωστοί του-φίλοι αρχίζουν να απομακρύνονται...προβλέπω θάνατο του Walter την επόμενη season εξάλλου όταν ο παραγωγός ρωτήθηκε αν θα υπάρξει άλλη σεζόν είπε ότι αν υπάρξει θα είναι με τον saul χωρίς Walter (spin off series) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosPanorama Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 1η μου φορά που αρχίζω να αντιπαθώ τον Walter..... Στο εργαστήριο όπου σφυρίζει και γενικότερα δείχνει να μην ενδιαφέρεται για τίποτα πλέον παρά μόνο για την δουλειά του αφού όπως δηλώνει είναι το μόνο που του έχει μείνει.....ούτε η γυναίκα του τον θέλει πια(όχι οτι την συμπαθώ....άκου εκεί ευχήθηκε να ξαναγυρίσει ο καρκίνος) και οι γνωστοί του-φίλοι αρχίζουν να απομακρύνονται...προβλέπω θάνατο του Walter την επόμενη season εξάλλου όταν ο παραγωγός ρωτήθηκε αν θα υπάρξει άλλη σεζόν είπε ότι αν υπάρξει θα είναι με τον saul χωρίς Walter (spin off series) . ήταν επόμενο να γίνει αδίστακτος και απαθής...η σειρά είναι ρεαλιστική και λογικό ένας άνθρωπος που έχει περάσει τόσα να καταλήξει έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Καλό το επεισόδιο, πολύ καλή η σκηνή με το δείπνο Walt+Skyler+Jesse, και ενδιαφέρουσες οι κινήσεις όλων των χαρακτήρων μετά το φόνο του μικρού. Ο Mike επιλέγει να αποχωρήσει, (και πλέον έχει μόνο 24 ώρες να το πετύχει χωρίς να έχει τον Hank στο σβέρκο του), ο Jesse ψιλοχαμπαριάζει ότι ο Walt άλλα του λέει και αλλιώς συμπεριφέρεται (επίσης αν και το πήρε βαριά και είναι τσαντισμένος - δεν είναι η ίδια φάση με πριν ως προς το πώς το αντιμετωπίζει το θέμα με τον μικρό. Είναι σίγουρα πιο απόμακρος και ψυχρός και ήδη έχει στο ιστορικό του τα "problem dog" και "I am the bad guy", οπότε είναι λίγο πιο συνειδητοποιημένος ως προς τα έκτροπα της δουλειάς με την οποία έμπλεξε), Δεν μου άρεσε που άφησαν μετέωρο το ότι "ο Walt έχει ένα πανέξυπνο σχέδιο που θα βολέψει όλους", αλλά κατά τα άλλα είμαι ικανοποιημένος από την εξέλιξη των πραγμάτων. Επίσης ενδιαφέρον είχε η αναφορά στην Grey Matter (είχαμε λίγο καιρό να την ακούσουμε, και πάνω-κάτω βάσει των όσων γνωρίζουμε πρέπει να είναι "σημείο καμπής" όσον αφορά την ψυχολογία του Walt). Και πάλι βέβαια, έπεσε ένα "και yada yada yada, " εκεί ενδιάμεσα που προσπέρασε τον ακριβή λόγο που επέλεξε το buyout.. εξάλλου όταν ο παραγωγός ρωτήθηκε αν θα υπάρξει άλλη σεζόν είπε ότι αν υπάρξει θα είναι με τον saul χωρίς Walter (spin off series). Δεν πρέπει να ειπώθηκε έτσι αυτό. Το spin off series έχει ειπωθεί από όσο γνωρίζω μόνο ως αστείο. Η σειρά θα τελειώσει του χρόνου όπως γνωρίζουμε μέχρι τώρα και δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Βασικά εγώ φοβάμαι ότι ..θα την πληρώσει στο τέλος ο junior και αυτή θα είναι η "θεία δίκη" του WW. Yποψιάζομαι ότι γι'αυτό γίνονται τόσο συχνά θέμα τα παιδιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos43 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Βασικά εγώ φοβάμαι ότι ..θα την πληρώσει στο τέλος ο junior και αυτή θα είναι η "θεία δίκη" του WW. Yποψιάζομαι ότι γι'αυτό γίνονται τόσο συχνά θέμα τα παιδιά. +1 Κατι τετοιο φανταζομαι και εγω.Σκηνη με τον junior στα χερια του WW μετα απο χρηση του δικου του blue stuff... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα