Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad : Season 5 [Spoiler free till season 4]

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Time is ticking...

Επίσης, αυτό παρήταν creepy+προφητικό για να μην σημαίνει κάτι...

tumblr_m8c69xr9wk1qg0lbvo3_500.gif

"The line between good and evil [aka light and dark] is drawn in blood"?

Σύμφωνα με interview του Vince πριν ξεκινήσει η σεζόν, την επόμενη βδομάδα θα πάθουμε τρελή ζημιά

Επίσης, x2

είναι η πρώτη φορά που εχεί γίνει κακός της σειράς ο Walt, τουλάχιστον για μένα. Ναι έχει κάνει "κακά πράγματα" και πριν, αλλα τώρα είναι πια Heisenberg, the bad guy. Βρήκα τον εαυτό μου να υποστηρίζω την Skylar και να περιμένω να του πάνε όλα στραβά. Αντί να περιμένει τον καρκίνο, περίμενα να του πει πως θα την ψιλιαστεί την δουλειά ο Hank αλλα η απάντηση της ήταν ακόμα ποιο jaw dropping και γαμάουα.

Hold on kids, shit is about to get real

Στο πρωτο:

Και η αλληγορια με την πισινα τα σπασε.

Στο δευτερο:

Γαματος ειναι ετσι ο Walt ρε.. η αληθεια ειναι πως εχω μια φυσικη ταση να εμαι με τους "κακους", πολλες φορες μου φαινονται πιο ρεαλιστικοι και ειλικρινεις. Το βαζω σε εισαγωγικα γιατι δεν τον θεωρω κακο σε καμια περιπτωση. Αμα σκοτωνε και τη skyler θα μουν ευτυχισμενος :-P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο δευτερο:

Γαματος ειναι ετσι ο Walt ρε.. η αληθεια ειναι πως εχω μια φυσικη ταση να εμαι με τους "κακους", πολλες φορες μου φαινονται πιο ρεαλιστικοι και ειλικρινεις. Το βαζω σε εισαγωγικα γιατι δεν τον θεωρω κακο σε καμια περιπτωση. Αμα σκοτωνε και τη skyler θα μουν ευτυχισμενος :-P

Δεν θα συμφωνήσω στο "γαμάτος είναι έτσι", ούτε στο ότι δεν τον θεωρείς (lol λάθος) είναι κακός, γιατί ούτε οι ίδιοι συντελεστές της σειράς δεν θέλουν να είναι ο καλός φέτος και το πετυχαίνουν άψογα. Να ρωτήσω όμως, γιατί δεν θεωρείς ότι είναι κακός?

Όσο για την Skylar, πιστεύω πια θα κρεμαστεί μόνη της, literally. Μας προειδοποιεί ο Vince με το οδοντόνυμα ;)

Τελευταίο επεισόδιο για φέτος είναι στις 2 σεπτέμβρη???

Ευχαριστούμε τον Vince που μας δίνει μια ευκαιρία να επιστρέψουμε την προσοχή μας στις σπουδές

Παντως εμενα παιδες το επεισοδιο περαν της σκηνοθεσιας δε μου αρεσε.Υπερβολικα αργο και σχεδον καμμια εξελιξη στην πλοκη αλλα στυλ "οικογενειακες ιστοριες" :devil:

Παίζει να είμαι ο μόνος τελικά που συχαίνεται την Skyler :P δεν φτάνει που φέρνει λεφτά στο σπίτι και την αγαπά ενώ θα μπορούσε να τριγυρνάει με όποια πουτ$%να ήθελε ,τον βρίζει και τον απειλεί και από πάνω.Ελπίζω να είναι λίγα τα ψωμιά της και να δούμε πραγματικά λίγη δράση και Mind chasing μεταξύ Hank και Walter

• Like 1

• Moderators

Επεισοδιάρα ήταν το τελευταίο. Creepy as f*ck σε κάποια σκηνικά, και χωρίς να προχωράει πολύ την γενική υπόθεση, έχουμε κορύφωση σε υποϊστορία που σιγόβραζε εδώ και μερικά επεισόδια.(Θα τα είπατε ήδη, οπότε εκ των προτέρων sorry για την επανάληψη)

Πάρα πολύ καλή η ερμηνεία της Gunn (που υποστηρίχθηκε και σκηνοθετικά (εξαιρετικά) και σεναριακά από ένα παρά πολύ καλό διάλογο με τον Walt στο μετέπειτα της σκηνής με τη πισίνα). Ο Walt στη σκηνή αυτή είναι άλλος άνθρωπος, σαν να είναι πλέον ο "Heisenberg" και στην οικογενειακή του ζωή (κάτι το οποίο υπονοεί και η αρχική σκηνή με το καπέλο). Βλέπει να γκρεμίζεται το ειδυλλιακό οικογενειακό σκηνικό που υπάρχει μόνο στο μυαλό του, του λέει κατάμουτρα η Skyler πως δεν νιώθει ασφαλής, θέλει να φύγουν τα παιδιά από αυτό το περιβάλλον, ότι περιμένει ευκαιρία για να ξεφύγει και η ίδια, ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένει/παρακαλάει για τον καρκίνο να επιστρέψει. Και αυτός λειτουργεί αποκομμένα από όλο αυτό. Στριμώχνει τη Skyler για να της αποδείξει ότι δεν υπάρχει μέλλον/σχέδιο σε ό,τι έχει βάλει στο μυαλό της, να της δείξει ότι έχει το πάνω χέρι. Και στο καπάκι της δείχνει το ρολόι για να της "την πει" για κάτι το οποίο θα έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν στέκει όπως το χρησιμοποιεί (με τον Jesse η φάση ήταν πολύ διαφορετική). Αν δεν ήταν το αιτιολογικό της "ευφορίας" που έχει από τον φόνο του Gus, θα έλεγα ότι ο άνθρωπος πηγαίνει ολοταχώς προς παράνοια.

Δεν θεωρούσα ποτέ αχώνευτη τη Skyler. Ενοχλητική, ναι. Αλλά αυτό το απαιτούσε και ο ρόλος της. Για την περίοδο της σειράς που ο Walt ήταν κάποιος που μπορούσες *κάπως* να υποστηρίζεις να καταφέρει τους στόχους του, αυτή του έβαζε εμπόδια αν και τέλος πάντων δρούσε φυσιολογικά (άλλοτε πανέξυπνα, άλλοτε εκδικητικά και άλλοτε εφαρμόζοντας σχέδια που δεν της βγήκαν) για το ρόλο της. Στην τωρινή φάση αυτό που διάλεξαν για την Skyler είναι το καλύτερο μονοπάτι που μπορώ να σκεφτώ για την εξέλιξη του χαρακτήρα της.

Κάποτε (στις αρχές) έβρισκα άκρως αντιπαθητική την Marie. Ειδικά όταν για λίγο φάνηκε ότι ίσως ξαναγυρνούσε στο shoplifting. Και πάλι αυτό άλλαξε κάπου στην 3η season με το PTS του Hank και την μετέπειτα αναμέτρησή του με τα ξαδέλφια του Tuco.

Η νέα τύπισσα από τη Madrigal φέρνει μπελάδες, αλλά μου αρέσει πολύ το νευρικό στιλάκι που της δίνει η ηθοποιός. Το καταλαβαίνεις άμεσα (πριν το πει ο Mike) ότι είναι ωρολογιακή βόμβα που ενδέχεται να σκάσει σε ανύποπτο χρόνο.

Στα παράπονα: η αρχική σκηνή με τα αμάξια κράτησε κάπως παραπάνω από όσο χρειαζόταν για να μη γίνει εκνευριστική. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό ήθελε να πετύχει και ο σκηνοθέτης...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...