Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad : Season 5 [Spoiler free till season 4]

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tώρα να πω την αμαρτία μου τη φχαριστιέμαι λίγο τη φάση της Skyler.

Εντάξει, ξέρω ότι κατά βάση δεν φταίει σε τίποτε κτλ, αλλά μου σπάει τα νεύρα η μαλακισμένη!!!

ψεκασανε και το εργαστηριο μαζι (αντι να το μαζεψουνε πρωτα) ή μου φαινεται?

Δε νομίζω να έγινε κατά λάθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για τα υπόλοιπα, την ιδέα για το πώς θα στήνουν το lab τη βρίσκω εξαιρετική, αν και δεν ξέρω για πόσο θα αντέξουν το στήσιμο-ξεστήσιμο τόσο συχνά, ή πόσο θα παραμείνουν απαρατήρητοι.

πιστευω οτι σε ενα απο τα μαγειρεματα θα αφησουν κατα λαθος καποιο σημαδι, κατι τελος παντων σε ενα απο τα σπιτια

πιστευω οτι σε ενα απο τα μαγειρεματα θα αφησουν κατα λαθος καποιο σημαδι, κατι τελος παντων σε ενα απο τα σπιτια

Άνετα.

Tώρα να πω την αμαρτία μου τη φχαριστιέμαι λίγο τη φάση της Skyler.

Εντάξει, ξέρω ότι κατά βάση δεν φταίει σε τίποτε κτλ, αλλά μου σπάει τα νεύρα η μαλακισμένη!!!

Δε νομίζω να έγινε κατά λάθος.

και τωρα υπαρχει το εντομοκτονο πανω στα μηχανηματα που μπορει να επηρεασει το προιον τους (οπως απορρηψανε πολλα μερη για λεπτομερεις που μπορει να χαλασει το προιον τους, ετσι και εδω δεν μπορει να γινει?) ή το παω πολυ μακρια? :P

και τωρα υπαρχει το εντομοκτονο πανω στα μηχανηματα που μπορει να επηρεασει το προιον τους (οπως απορρηψανε πολλα μερη για λεπτομερεις που μπορει να χαλασει το προιον τους, ετσι και εδω δεν μπορει να γινει?) ή το παω πολυ μακρια? :P

Το σκέφτηκα. Αλλά νομίζω ότι είναι λίγο far fetched.

Αυτή τη season (και είμαστε ακόμα στο 3ο)

μπήκαν πολύ δυναμικά/επιθετικά όσον αφορά το θέμα "o Walt μετατρέπεται σε Scarface". Και εννοώ τα κομμάτια που είναι στην ψύχρα δανεισμένα από την ταινία. Στο πρώτο επεισόδιο με το αυτόματο που προμηθεύεται (στο μέλλον), και εδώ με την ίδια την ταινία που βλέπουν με τον Junior. Παρεμπιπτόντως το "Everyone dies in this movie, don't they?" θα μπορούσε να είναι και πρόβλεψη για τα μελλούμενα στη σειρά. Δεν ξέρω βέβαια αν όλο αυτό στήνεται για να δώσουν το βασικό θέμα της τελευταίας season ή ο Vince παίζει με εμας και πρόκειται να επιλέξει κάποια άλλη κατάληξη.

Πολύ καλή η Gunn, στο ξέσπασμα της και γενικότερα στο πώς αποδίδει την κατάσταση της Skyler σε αυτή τη φάση. Αυτή η Skyler στα πρόθυρα νευρικής κρίσης/υπό το διαρκή φόβο του Walt, αντισταθμίζει με πολύ καλό τρόπο την αλλαγή/εξέλιξη στη συμπεριφορά του Walt. Αν είχαμε μόνο τον Walt σε ρόλο ανερχόμενου Scarface, Godfather something, και τη Skyler full στο πλευρό του να τον στηρίζει, θα ήταν λιγότερο ρεαλιστικό ή ενδιαφέρον.

Πάντως γενικότερα ο Walt λειτουργεί σε "εφιαλτικό mode" αυτή τη στιγμή και όσον αφορά τη Skyler (της κόβει ένα στήριγμα που θα μπορούσε να έχει αυτή τη στιγμή), και όσον αφορά τον Jesse, που τον πιέζει ουσιαστικά (αν και συγκεκαλυμμένα) να πάρει άμεσα μια δραστική απόφαση για την Andrea -και η μόνη διέξοδος δεδομένων των παραμέτρων που και-καλά δεν σκέφτηκε ο Walt αλλά αμέσως σκέφτηκε ο Jesse, ήταν να τη χωρίσει).

Για τα υπόλοιπα, την ιδέα για το πώς θα στήνουν το lab τη βρίσκω εξαιρετική, αν και δεν ξέρω για πόσο θα αντέξουν το στήσιμο-ξεστήσιμο τόσο συχνά, ή πόσο θα παραμείνουν απαρατήρητοι. Επίσης το "δια τρία" δεν νομίζω να δουλέψει για πολύ, και ήδη ο Walt έχει αρχίσει να "φορτώνει" με το πώς κάνει κουμάντο στα έξοδα ο Mike.

Πέρα απο το ότι μετατρέπεται σε Scarface ο Walt (στα μάτια του τουλάχιστον, γιατί είναι ακόμα πολύ μακρυά απο drug lord), συνεχίζει την κάθοδο, loosing touch with reality. Απο τις λεπτομέριες φαίνεται πως ξεφεύγει. Έβαλε ακόμα και το μωρό να δει ταινία (στο σκοτάδι ακόμα μια φορά το σπίτι) όπου "όλοι πεθαίνουν", αντί να μιλήσει με την Skylar μετά την κουβέντα με την Marie, πήγε και έφαγε μίλο σαν να μην τρέχει τίποτα και όταν του έλεγε (προς απάντηση του how are you feeling) ο Jesse για την σχέση του αυτός είχε το μυαλό στο χρήμα. Ούτε καν στην μπίζνα, αλλα στο εγωισμό του και στην πληγή που του άφησε ο Mike. Βέβαια δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι το τελευταίο, he's been thinking about Victor ναουμ.

Ο Hank ο οποίος δεν εμφανίστηκε καθόλου σήμερα σίγουρα αρχίζει και τα βάζει τα πράγματα στην σειρά. Το right under my nose μαζί με στοιχεία της Skylar που σίγουρα θα μάθει σύντομα θα τον βάλουν σε υποψίες.

Το εργαστήριο και μένα μου φάνηκε παράξενο που το αφήσανε εκεί αντί να το μαζέψουν και να το κρύψουν πριν τον εντομοκτόνο. Τώρα θα πρέπει να κάθονται να τα καθαρίσουν όλα? Κατα τα άλλα ωραία ιδέα, εαν και δεν μάρεσε που τόσο τυφλά "εμπιστεύονται" άτομα που δεν γνώριζαν μέχρι χθες (τα "-" ως προς το ότι περνάνε τυφλά μπροστά τους, μιλάνε και όλας κτλ κτλ.)

Κρίμα όταν μάθει ο Jess για τον μικρό και την πρώην, έχει να γίνει ο χαμός.

• Like 2

Πέρα απο το ότι μετατρέπεται σε Scarface ο Walt (στα μάτια του τουλάχιστον, γιατί είναι ακόμα πολύ μακρυά απο drug lord), συνεχίζει την κάθοδο, loosing touch with reality. Απο τις λεπτομέριες φαίνεται πως ξεφεύγει. Έβαλε ακόμα και το μωρό να δει ταινία (στο σκοτάδι ακόμα μια φορά το σπίτι) όπου "όλοι πεθαίνουν", αντί να μιλήσει με την Skylar μετά την κουβέντα με την Marie, πήγε και έφαγε μίλο σαν να μην τρέχει τίποτα και όταν του έλεγε (προς απάντηση του how are you feeling) ο Jesse για την σχέση του αυτός είχε το μυαλό στο χρήμα. Ούτε καν στην μπίζνα, αλλα στο εγωισμό του και στην πληγή που του άφησε ο Mike. Βέβαια δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι το τελευταίο, he's been thinking about Victor ναουμ.

Ο Hank ο οποίος δεν εμφανίστηκε καθόλου σήμερα σίγουρα αρχίζει και τα βάζει τα πράγματα στην σειρά. Το right under my nose μαζί με στοιχεία της Skylar που σίγουρα θα μάθει σύντομα θα τον βάλουν σε υποψίες.

Το εργαστήριο και μένα μου φάνηκε παράξενο που το αφήσανε εκεί αντί να το μαζέψουν και να το κρύψουν πριν τον εντομοκτόνο. Τώρα θα πρέπει να κάθονται να τα καθαρίσουν όλα? Κατα τα άλλα ωραία ιδέα, εαν και δεν μάρεσε που τόσο τυφλά "εμπιστεύονται" άτομα που δεν γνώριζαν μέχρι χθες (τα "-" ως προς το ότι περνάνε τυφλά μπροστά τους, μιλάνε και όλας κτλ κτλ.)

Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι ο Jesse θα μάθει στο τέλος της σειράς. Ο Walt δε νομίζω να έχει καλό τέλος και, έτσι όπως το βλέπω, ο Jesse θα είναι ο τιμωρός του - αν το πάρουμε λογικά, μέχρι στιγμής του ήταν πιο πιστός κι από τη γυναίκα του. Όλες οι μελανές πράξεις του Jesse έχουν γίνει εξ αιτίας του Walt (βλ. Gale) - πέρα από το βασικό, ξες, ότι έφτιαχνε μεθ =ρ

Τώρα, ότι ο Walt το έχει χάσει είναι προφανές. Καταρχήν δεν τον απασχολεί το πολύ βασικό ότι όλα τα "μεγάλα κεφάλια" στη σειρά την έχουν βρει από κάποιον. Ο μόνος που επιβιώνει είναι ο Mike, ο οποίος όσο δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, κάνει μπίζνα με τον Walt, αλλά εγώ περιμένω να δω τι θα κάνει όταν θα έχει άλλες εναλλακτικές. Παρεμπιπτόντως, είμαι η μόνη που βλέπω έναν παραλληλισμό Mike και Jesse, σε θέματα loyalty;

• Like 1

Ελπιζω να μην

μαθει στα τελευταια της σεζον ο Jesse την αληθεια για τον Walt γιατι προφανως ειναι παρα πολυ προβλεψιμο και ολοι το εχουμε σκεφτει. Και να μην το μαθει ποτε δε θα με πειραζε εμενα. Θα 'ταν καπως αντισυμβατικο, κινηματογραφικα.

• Like 1

Ελπιζω να μην

μαθει στα τελευταια της σεζον ο Jesse την αληθεια για τον Walt γιατι προφανως ειναι παρα πολυ προβλεψιμο και ολοι το εχουμε σκεφτει. Και να μην το μαθει ποτε δε θα με πειραζε εμενα. Θα 'ταν καπως αντισυμβατικο, κινηματογραφικα.

Συμφωνώ

Ένα σενάριο θεωρείται πετυχημένο όταν είναι απρόβλεπτο και συνάμα ''σοκαριστικό΄΄έτσι λοιπόν νομίζω πως μ'αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα από την σειρά κανένας μας δεν μπορεί να φανταστεί τι θα γίνει στο τέλος,κι εγώ είμουν σχεδόν σίγουρος πως το νέο εργαστήριο παρασκευής Μέθ θα ήτανε κάτω από το πλυντήριο αυτοκινήτων της Skyler ο τρόπος που σκέφτηκε ο σεναριογράφος με τα σπίτια απολύμανσης είναι ιδιοφυές άσχετα αν αποδειχθεί μή λειτουργικός

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει την τελευταια ατακα του Walt; Τι εννοουσε; Ποιος ειναι ο Victor, δεν θυμαμαι...

O Victor ηταν το παιδι για τα θεληματα του Gus και ηταν αυτος που τον καθαρισε ο Gus μεσα στο εργαστηριο(με Μαικ,Γουολτ και Τζεσι παροντες) στο πρωτο επεισοδιο της 4ης σεζον.

Τωρα,λεγοντας αυτο ο Γουολτ πιστευω οτι αναφεροταν στον Mike και αφησε να εννοηθει οτι μπορει να κανει κατι αναλογο.Ο Victor αν θυμασαι ειχε παρει την πρωτοβουλια και αρχιζε να παραγει μεθ(στο ιδιο επεισοδιο,λιγο πριν τον καθαρισει ο Gus).Εδω ο Μαικ παιρνει την πρωτοβουλια(συμφωνα με το πως το βλεπειο Walt) να τους κοβει τα λεφτα μιας και εχει να πληρωσει κοσμο για την επιχειρηση

Ελπιζω να μην

Και να γινει ετσι δεν με χαλαει προσωπικα διοτι 1)μ'εχει ικανοποιησει ηδη παρα πολυ η σειρα με το εφευριτικο writing της.Τελευταιο παραδειγμα,αυτο που εγινε στο τελευταιο επεισοδιο και ανεφερε ο zvarthangalos.

2)Μπορει να στο δειξει με τετοιο τροπο που να προσπερασεις την προβλεψιμοτητα του

Επεξ/σία από speedy23
  • Like 4

Τι να μαθει δηλαδη ο jessy? Ξεχναω κατι απτις προηγουμενες season? :P

Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι ο Jesse θα μάθει στο τέλος της σειράς. Ο Walt δε νομίζω να έχει καλό τέλος και, έτσι όπως το βλέπω, ο Jesse θα είναι ο τιμωρός του - αν το πάρουμε λογικά, μέχρι στιγμής του ήταν πιο πιστός κι από τη γυναίκα του. Όλες οι μελανές πράξεις του Jesse έχουν γίνει εξ αιτίας του Walt (βλ. Gale) - πέρα από το βασικό, ξες, ότι έφτιαχνε μεθ =ρ

Η ο Jess θα τον φάει αλλα παίζει και το ενδεχόμενο Hank ο οποίος σίγουρα δεν θα κάτσει σταυγά του φέτος

Τι να μαθει δηλαδη ο jessy? Ξεχναω κατι απτις προηγουμενες season? :P

Τέλος 2ης σεζόν που πέθανε η Jane απο υπερβολική δόση μπροστά στα μάτια του Walt, και πέρσυ δηλητιρίαση μικρού για να πετύχει τους σκοπούς του

Επίσης, πάρτε ναχετε

http://www.youtube.com/watch?v=6G30eqJ8opk

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...