Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Χαχαχαχ Προσπαθείς να χτίσεις ένα συγκεκριμένο image, και έρχεται ο Leno και σε γειώνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 S4E01 S5E01 Ιδιο Denny's.Μονο η τιμη της βενζινης εχει αλλαξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 S4E01 S5E01 Ιδιο Denny's.Μονο η τιμη της βενζινης εχει αλλαξει... Αν ειναι ανα γαλόνι, εχει τη μιση τιμη απο εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 προφανώς με γαλόνι πάει και ναι έχουν την μισή τιμή και βάλε πιο κάτω από εμάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 υποτιτλα γιοκ ακομα ε; με κοβω να το βλεπω με τα αγγλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Παιδιά ποιο team βγαζει υποτιτλους και σε ποιο site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonik86 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 http://www.subtitleseeker.com/0903747/Breaking+Bad/Tv-Subtitles/ Εγω από εδω βρηκα τους υποτιτλους για το 5χ01. Μονο που τους ειχε ανεβασει Τριτη κατι που υποψιαζομαι θα συμβει και αυτη την εβδομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 καλα, σιγα μην περιμενω μεχρι αυριο (και αμα...) εγω τους ειδα με αγγλικους, οποιος ενδιαφερεται εδω: http://www.addic7ed.com/serie/Breaking_Bad/5/2/Madrigal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 περιμενα περισσοτερα απο το 2ο επεισοδιο!!!δεν ξερω..ισως ηταν μια γεφυρα μεταξυ 1ου και 3ου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Πάρα πολύ καλό και το 2ο επεισόδιο. Μου αρέσει που βρήκανε τρόπο να εξηγήσουν με συνέπεια στο τί προηγήθηκε το γιατί ο Jesse ακολουθεί ακόμα τον Walt στη νέα φάση με το μαγείρεμα μεθ (και η σκηνή που καταρρέει ο Jesse με το τριγάρο ήταν πολύ δυνατή). Επίσης, νομίζω ότι σκόπιμα περνούν αυτό το υπεροπτικό ύφος που απέκτησε ξαφνικά ο Walt ("αφού μπορούσε ο Gus, μπορώ κι εγώ" κλπ), ενώ οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν ότι αυτό δεν πρόκειται να έχει καλή κατάληξη. Οι σκηνές με τον Mike (ανάκριση, σπίτι Chow, σπίτι της καινούργιας) όλες πολύ καλές, και γενικά ήταν καλή κίνηση που στο 2ο επεισόδιο εστίασαν στον Mike και στο πώς τελικά αλλάζει γνώμη και συστρατεύεται με τον Walt. Η υποϊστορία με τους 11 (υποθέτω ότι δεν έχει ακριβώς ολοκληρωθεί) έχει ενδιαφέρον, και η νέα τύπισσα -που μου θύμισε την Nadia από Alias αλλά τελικά καμιά σχέση- είχε μια απροσδόκητα καλή ερμηνευτικά σκηνή εκεί που παρακαλάει να μην εξαφανίσει ο Mike το πτώμα της. Τέλος, πολύ ωραία εισαγωγή -αν και δεν κατάλαβα γιατί δεν πήδηξε ο τύπος από κανένα παράθυρο (πολύ κοινότυπο; ). Όχι ότι δεν ήταν εντυπωσιακό αυτό που έκανε τελικά βέβαια Απορία: Αυτόν τον τύπο που σκότωσε ο Mike τον είχαμε ξαναδεί και πότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Πάρα πολύ καλό και το 2ο επεισόδιο. Απορία: Αυτόν τον τύπο που σκότωσε ο Mike τον είχαμε ξαναδεί και πότε; Συμφωνώ ότι ήταν πολύ καλό το επ Δεν νομίζω να έχουμε δει τους 11, ο συγκεκριμένος δεν μου θυμίζει κάτι. Το τέλος ήταν ανατριχιαστικότατο, και πλέον σπέρνει τρόμο ο Walt. Έμεινα κάγκελο.. Επίσης, όταν τον παίρνει τηλ ο Mike λίγο πριν το τέλος που είναι στην κουζίνα, πολύ ωραία περνάει ο Vince την σκοτεινότητα του χαρακτήρα με τα σβηστά φώτα και τον Walt στην σκιά ακόμα και στο ίδιο του το σπίτι. Α, επίσης Η κουβέντα Μike-Hank και το right under your nose θα τον βάλει να ξαναδεί όλα τα Heisenberg στοιχεία και θα ξαναπροσέξει το WW που είχε στο τετράδιο. Σίγουρα πράγματα. Ο Vince είναι πιστός στο 'όπλο του Chekov' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Οντως ωραιο κλιμα το δευτερο επεισοδιο και σκηνοθετικα ωραιο αλλα δεν εχουμε καποια ουσιαστικη εξελιξη στην πλοκη ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δεν ξέρω για εσάς, προσωπικά όσο βλέπω τα καινούργια επεισόδια, τόσο σπάζομαι που θα κοπεί στα δύο η σεζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Αρκετα ενδιαφερον και πολυ ωραια γυρισμενο το 2ο. Το περιμεναμε οτι θα εβαζαν στο παιχνιδι την Μαντριγκαλ και η εισαγωγικη σκηνη με τον ανεκφραστο τυπο εξαιρετικη.Ο Γουολτ εχει γινει απιστευτα creepy και η αλλη εχει χεστει πανω της(το δικαιουται ο χαρακτηρας της).Υπαρχει κανενας που να πιστευει οτι ο Γουολτ δεν εχει αλλαξει ολοκληρωτικα ή το κανει μονο για την οικογενεια του?Απιστευτη αλλαγη.Τελος,ο Μαικ πως θωρακιζεται ή τι κερδιζει(εκτος απο λεφτα) πηγαινοντας με τον Γουολτ και τον Τζεσι ωστε να ξαναχτισουν την 'επιχειρηση'? Η κουβέντα Μike-Hank και το right under your nose θα τον βάλει να ξαναδεί όλα τα Heisenberg στοιχεία και θα ξαναπροσέξει το WW που είχε στο τετράδιο. Σίγουρα πράγματα. Ο Vince είναι πιστός στο 'όπλο του Chekov' Πολυ σωστη η παρατηρηση και γι'αυτο ειδαμε οτι μολις ελεγε αυτα το αφεντικο του Χανκ για τον Γκας 'right under my nose',η καμερα εστιασε στον Χανκ τον ιδιο για αρκετη ωρα με εκεινη την εκφραση Τελος κατι εντελως υποθετικο απο την μερια μου 1)H mini season θα τελειωσει με cliffhanger με τον Hank ν'ανακαλυπτει τον Walt και θα λειτουργησει σαν συνδεσμος για τα τελευταια 8 επεισοδια της σειρας. 2)Το καινουργιο εργαστηρι τους,κρινοντας απ'αυτα που ειπε ο Γουολτ οτι δεν θελει να ξαναταξιδευει 50 μιλια μακρια,θα ειναι κατω απο το πλυντηριο ισως?Πολυ στρετσαρισμα το ξερω και δεν πολυστεκει διοτι εχει παρα πολυ ρισκο μια τετοια αποφαση αλλα μου εχει κολλησει μετα το χθεσινο επεισοδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 1) η αλλη εχει χεστει πανω της(το δικαιουται ο χαρακτηρας της). 2) Υπαρχει κανενας που να πιστευει οτι ο Γουολτ ... το κανει μονο για την οικογενεια του? 1) Αυτή και εγώ μαζί, πρώτη φορά τον βλέπουμε τόσο creepy που και εγώ πάγωσα στο τέλος. 2) Ο ίδιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα