Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλως σας βρηκα.

Θελω να στησω εναν gaming υπολογιστη αυτο το καλοκαιρι και εχω αρχισει να ψαχνομαι γιατι εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με hardware και δεν πολυεχω ιδεα τι γινεται.

Ποσό που διαθέτουμε : 700-800 ευρω ισως λιγο παραπανω

Χρήση υπολογιστή : Gaming - Streaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Οχι.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν θυμαμαι την οθονη μου γιατι εχω να την χρησιμοποιησω 2 χρονια γιατι δουλευω μονο το laptop. Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειναι LG 21 ιντσων.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Razer Blackwidow ειναι το στανταρακι που θα παρω μαζι με το PC τα υπολοιπα τα εχω.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Πειραιας

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θελω οσα περισσοτερα κομματια γινεται να ειναι απο multirama γιατι λογω συνεργασιας εχω καποια εκπτωση. Τωρα αν οι διαφορες τιμων ειναι τοσο μεγαλες δεν με πειραζει να το παρω απο αλλου.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα προτιμουσα για τον απο πανω λογο να τα στησω στα multirama αλλα εχω και αλλες επιλογες (τσαμπα). Μονος μου δεν εχω ιδεα :P

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows 7 , τα εχω.

Λοιπον εχω καποιες γενικες ιδεες. Κατ αρχην , θελω εναν SSD 64ρι , για επεξεργαστη σκεφτομουν i5-2400 η τον Phenom II X4 965 για πιο οικονομικα. Επισης σκεφτομουν την 6850 που εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες για τα λευτα της και μια Motherboard που υποστιριζει crossfire. Αυτα πανω κατω , οποιαδηποτε ιδεα/συμβουλη δεκτη ^_^

Δημοσ.

Πλήρες σύστημα δε θα σου κάνω αλλά πιστεύω πως με το budget σου πας άνετα σε 2500k και τουλάχιστον 6870...

Τα υπόλοιπα παιδιά θα σου πουν σίγουρα παραπάνω πράγματα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κατ αρχην, σε ευχαριστω για την απαντηση. Κοιταξε , με την 6850 δεν εχω κατι , απλα διαβασα καλα reviews και προτασεις και επειδη ειναι και σχετικα φτηνη σκεφτομουν να την βαλω. Αν υπαρχει κατι καλυτερο γιατι οχι ;

Το budget μου ανεβαινει σχετικα ευκολα (γιατι η τιμη θα πεσει αναλογα με την εκπτωση που θα μου κανουν) αλλα το θεμα ειναι οτι ολα η τουλαχιστον τα περισσοτερα κομματια πρεπει να ειναι απ το multirama οποτε δεν θα μπορω να ψαξω σε ποιο καταστημα τα πουλανε φτηνοτερα και να τα παρω απο κει - εκτος αν η διαφορα ειναι ας πουμε πολυ μεγαλη.

Δημοσ.

Φιλε overclock θα παιχτει? (αν και δεν νομιζω να ασχολεισαι με αυτα :P) Kανα σκληρο δισκο παιζει να βρεις ή να μπει στο budget κανονικα για αποθηκευση αρχειων?

Δημοσ.

Overclock δεν προκειτε να κανω γιατι δεν ξερω :P

Σκληρο οχι δεν εχω δυστυχως το παλιο μου pc ειναι πανω απο 7-8 χρονων και ο σκληρος ειναι 100 gigabyte οποτε θελω κατι μεγαλυτερο. Το μονο που ισως μπορω να κρατησω ειναι το τροφοδοτικο , αν και ουτε αυτο νομιζω οτι θα ειναι καλο...

Δημοσ.

Δυστηχως στην μεση του build που εφτιαχνα απο multirama νευριασα και τα εσβησα!! Δηλαδη εχουν που εχουν πολυ λιγα πραγματα και απο αυτα λιγα ειναι διαθεσιμα.Οτι ναναι ομως!

Πηγαινε σε αυτο το build αν ειναι,που πιστευω ειναι ιδανικο στα μετρα σου και στο συναρμολογουνε δωρεαν αν θες. Για οτι αλλη απορια εδω ειμαστε.

asdasfaasgv.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλος. Δεν ξερω παντως αν θα παρω απο κει γιατι οπως ειπα εχω αρκετα καλη εκπτωση (την αλλη φορα το λαπτοπ μου το δωσαν 30% λιγοτερο ) οποτε δε θελω να την χασω αλλα αν οντως δεν εχουν πραγματα τοτε θα πρεπει να κοιταξω αλλου. Τελος παντων μου εδωσες μια πολυ καλη ιδεα τι να βαλω , θα το ψαξω λιγακι παραπανω θα περασω και απο κει να δω αν γινεται να τα παρω απο αλλου και να μου τα βαλουν εκεινοι η κατι τετοιο , ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Εξωφρενικό αλλά όλο από το μαγαζί που ζήτησες με την ποικιλία του κ τις τιμές του.

Μονο με 30% έκπτωση γλυκαίνει.

post-227308-0-37535900-1336453497_thumb.png

Δημοσ.

Ευχαριστω , οντως φαινονται παρα πολλα. Την αλλη φορα μου το αφησαν τοσο δεν ξερω αν θα μου κανουν παλι τοση εκπτωση ... Και αμα ειναι να βρω καλυτερα πραγματα με μικρη διαφορα τιμης απο αλλο μαγαζι θα το προτιμησω ...

Δημοσ.

Σου εκανα και μια απο Multiδραμα αφου θα σου κανουν εκπτωση εκει.

multi2f.jpg

Α δεν ειδα οτι προτεινε και ο Movie. Παρομοιο build,ουσιαστικες διαφορες δεν υπαρχουν διαλεξε και παρε :P

Δημοσ.

Βασικα θελω να σας ρωτησω , μπορω να βρω κατι ουσιαστικα (δηλαδη οχι μικροπραγματα) καλυτερο αμα το ψαξω μεσω ας πουμε skroutz.gr η καποιο μαγαζι και βρω που πουλανε καθε κομματι φθηνοτερα; Η γενικα η τιμη θα ειναι πανω κατω η ιδια απλα θα εχω μεγαλυτερη ποικιλια να διαλεξω κομματια;

Και στην τελικη ολο αυτο το ψαξιμο (λογικα θα εχει και τα εξοδα αποστολης αν το μαγαζι δεν ειναι Αθηνα) αξιζει η καλυτερα να το κανω απο ενα μαγαζι / site ;

Ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Ουσία συμφέρει πολύ σε τιμές Σκρουτζ ακόμα και αν δεν έχεις φίλο αλλά πληρώσεις και 30 ευρώ μοντάρισμα σε κάποιον που εμπιστεύεσαι.. Υπάρχουν όμως και μαγαζιά με αξιοπρεπή τιμές που θα στο στείλουν πακέτο σπίτι. Άκου τι θα κάνεις διάλεξε ενα build από τα 2 του multi και ρώτα πόσο ακριβώς θα είναι η έκπτωση.αν μάθουμε αυτό θα προχωρήσουμε ανάλογα.. και εμείς να μην είμαστε εδώ θα σε πάνε τα άλλα παιδιά σε Super καταστάσεις. ;)

Δημοσ.

Έχε υπόψιν κι αυτή τη σύνθεση ...

στα 766€ με 7850 ...ssd Μ4 128gb

post-146708-0-02070200-1336460089_thumb.png

1ον Δες τη οθόνη σου , ίσως και η 6850 του Πλαισίου στα 110€ να σου είναι Οκ (αν την βρεις πουθενά ... ίσως και μια 5850 μτχ)

2ον Δες με τα multidrama τι θα γίνει , αν έχεις και πόση έκπτωση

3ον Εδώ είμαστε για να σε μπερδέψουμε περισσότερο :P

Δημοσ.

Ok παιδες ευχαριστω πολυ , θα το ψαξω λιγο παραπανω ετσι και αλλιως θα το παραγγειλω τον Ιουνιο οποτε εχω καιρο να βρω την καλυτερη προσφορα , να στε καλα!! :P

Δημοσ.

Καλημερα και παλι!

Ρωτησα και εμαθα για την εκπτωση , λογω τον δεδομενων της εποχης ειναι πολυ χαμηλοτερη μου ειπαν γυρω στα 10% οποτε αφηνω το multirama και σκεφτομαι να φτιαξω κατι μεσω διαφορων μαγαζιων. (εχω εναν γνωστο που θα μου το συναρμολογησει οποτε αυτο δεν ειναι προβλημα).

2 ερωτησεις τωρα : υπαρχει λογος να παω για 8gb RAM αυτη τη στιγμη ; Ενταξει δεν ειναι μεγαλη η διαφορα της τιμης στις RAM αλλα σκεφτομαι να κωψω λιγο απο δω και απο κει και να βαλω i7 , αξιζει η μπα ;

Ευχαριστω και παλι και συγνωμη για το σπαμ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...