Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βεβαια και στο activation των windows το ιδιο δινει(product ID δλδ)αν και αφου εγκατεστησα microsoft virtual pc εκανε κανονικοτατα την επικυρωση.

υπαρχει στο ΙD η λεξη ΟΕΜ βεβαια δεν ξερω κατα ποσο εχει σχεση αυτο.Μηπως δλδ βαζουν γενικα κλειδια απ το εργοστασιο και σου δινουν το δικο σου στο στικερ.

παιζει κατι τετοιο;

btw βγαινουμε offtopic αλλα..

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Yποθετω πως ολο και κατι θα υπαρχει ή κατι γινεται λαθος.

Εαν δεν μιλαμε για τη δευτερη περιπτωση, το ερωτημα ειναι γιατι σε καποιους λειτουργει κανονικα η ευρεση του serial και σε καποιους οχι.

Συνήθως η εύρεση του Product Key από αυτά τα προγράμματα πραγματοποιείται αναζητώντας το Product key στην registry.

Σε κάποιες περιπτώσεις Windows 7 και 8 το Product key δεν αποθηκεύεται πλέον στην registry (για να αποφύγει η Microsoft περιπτώσεις αντιγραφής) με αποτέλεσμα να σου βγάζει 'Product key was not found' στην στήλη του product key ή το "BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB". Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του προγράμματος Produc Key αναφέρουν στο readme.txt του προγράμματος ότι σε περίπτωση που δεν αποθηκευτεί στην Registry το product key δεν μπορεί να το εμφανίσει.

• Moderators
Δημοσ.

Δηλ κανης κλικ επανω στην ενδειξη find key και δεν βγαζη τιποτα?

BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB

Σε κάποιες περιπτώσεις Windows 7 και 8 το Product key δεν αποθηκεύεται πλέον στην registry (για να αποφύγει η Microsoft περιπτώσεις αντιγραφής)[..]

Επομενη ερωτηση μου ειναι ποιες ειναι αυτες οι περιπτωσεις και πως καθοριζεται εαν θα εχω αποθηκευμενο το serial στο ProductID ή οχι?

(δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα, γενικη η ερωτηση)

Δημοσ.

Επομενη ερωτηση μου ειναι ποιες ειναι αυτες οι περιπτωσεις και πως καθοριζεται εαν θα εχω αποθηκευμενο το serial στο ProductID ή οχι?

(δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα, γενικη η ερωτηση)

Πιστευω πως εξαρταται απο τον τροπο ενεργοποιησης (MAK, KMS).

Για να βρουμε την ακρη, θα προτεινα να τρεξουμε ολοι αυτο...

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=52012

WGA.png

Μας ενδιαφερει η γραμμη "Product ID Type". Σε εμενα που ειναι "OEM SLP", φαινεται (οχι ολο) το serial... Σε εσας?

Ποσταρετε εικονες!

Δημοσ.

Το google βοηθησε...

Απο http://recover-keys.com/gr/faq.html

Γενικές Συνήθεις Ερωτήσεις

Ε: Μου δείχνει το κλειδί BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB για τα Windows αντί του πραγματικού κλειδιού προϊόντος.

A: Για τα λειτουργικά συστήματα Vista, Windows 7, Windows Server 2008 αυτό το κλειδί θα εμφανίζεται αντί του πραγματικού κλειδιού αν πρόκειται για MAK (Κλειδιά Πολλαπλών Ενεργοποιήσεων - Multiple Activation Keys) ή VLK (Κλειδιά Χρήσης βάσει ποσότητας - Volume License Keys). Αυτά τα κλειδιά δεν μπορούν να ανακτηθούν αφού δεν αποθηκεύονται καν στο σύστημα.

• Moderators
Δημοσ.

Το google βοηθησε...

Απο http://recover-keys.com/gr/faq.html

Γενικές Συνήθεις Ερωτήσεις

Ε: Μου δείχνει το κλειδί BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB για τα Windows αντί του πραγματικού κλειδιού προϊόντος.

A: Για τα λειτουργικά συστήματα Vista, Windows 7, Windows Server 2008 αυτό το κλειδί θα εμφανίζεται αντί του πραγματικού κλειδιού αν πρόκειται για MAK (Κλειδιά Πολλαπλών Ενεργοποιήσεων - Multiple Activation Keys) ή VLK (Κλειδιά Χρήσης βάσει ποσότητας - Volume License Keys). Αυτά τα κλειδιά δεν μπορούν να ανακτηθούν αφού δεν αποθηκεύονται καν στο σύστημα.

Nice info. Σε MAK ανηκω εγω, εξου και το αποτελεσμα.

Δημοσ.

κατα πόσο είναι νόμιμο,απο την πλευράς της εταιρείας,να μην μας δίνει την δυνατότητα να βλέπουμε,που λέει ο λόγος,

των κωδικό ενεργοποίησης για τον οποίο είτε δώσαμε κάποια χρήματα είτε αποκτήσαμε με νόμιμο τρόπο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.jpg

Απ' ό,τι κατάλαβα όλα τα σχετικά προγράμματα, βρίσκουν το product key μόνο των windows λιανικής πώλησης και όχι των προεγκατεστημένων...

Επεξ/σία από sargio01
Δημοσ.

κατα πόσο είναι νόμιμο,απο την πλευράς της εταιρείας,να μην μας δίνει την δυνατότητα να βλέπουμε,που λέει ο λόγος,

των κωδικό ενεργοποίησης για τον οποίο είτε δώσαμε κάποια χρήματα είτε αποκτήσαμε με νόμιμο τρόπο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...