nikolaos13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 παιδια βοηθεια...η μανα μου πηγε και καθαρισε το κουτι απο κατι αυτοκολλητα που ειχα πανω και μαζι με αυτα πηρε η μπαλα και το αυτοκολλητο που εχει πανω το product key των win7...ολη μερα ψαχνω να βρω καποιο προγραμμα να το επανακτησω αλλα σαν απαντηση μου δινουν αυτο: Product Key: BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB καμια βοηθεια??????????????????????????????????????????
Lost1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 http://www.sevenforums.com/tutorials/153626-product-key-number-windows-7-find-see.html
angmar Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Κατέβασε το Speccy της Piriform. Στην καρτέλα operating system στην 3η γραμμή θα σου δείξει το serial number.
nikolaos13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 τιποτα παιδια...κανενα δεν μου βγαζει κατι...
corrupted Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 http://www.ottsolutions.com/products/ProductKeyFinder/ProductKeyFinderV1.0.zip
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Απο απορια δοκιμασα επισης ολα τα παραπανω, συμπεριλαμβανομενων και οσων αναφερονται στα sevenforums. Μια απτα ιδια, δεν εμφανιζεται το serial (γνησια Windows 7 Pro x64). Mε λιγο googling φαινεται πως το κλειδι αποθηκευεται στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\DigitalProductID, οχι ομως σε plain text μορφη. Διαφορα powershell scripts και ενα vbs που υπαρχει στα mydigitallife forums για τη μετατροπη του σε κανονικη μορφη, δεν λειτουργουν. No idea... Το speccy τι σου βγάζει στη θέση των μουτζουρωμένων; Συγκεκριμενα το speccy δεν εμφανιζει την συγκεκριμενη γραμμη
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αυτο το δοκιμασατε??? ProduKey Nαι,ειναι μεσα σ αυτα που προτεινονται στα seven forums.
Liverpool89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Οκ...Αρα ουτε αυτο κανει.. Δεν υπαρχει λυση δηλαδη?
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δεν υπαρχει λυση δηλαδη? Yποθετω πως ολο και κατι θα υπαρχει ή κατι γινεται λαθος. Εαν δεν μιλαμε για τη δευτερη περιπτωση, το ερωτημα ειναι γιατι σε καποιους λειτουργει κανονικα η ευρεση του serial και σε καποιους οχι.
Liverpool89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μηπως θα πρεπει να το τρεξει σαν διαχειριστης.. Η MS δεν θα εχει μεριμνησει για κατι τετοιο.. Αφου το αγοραζεις που το αγοραζεις ...Καπως δεν θα μπορεις να το ανακτησεις..
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μηπως θα πρεπει να το τρεξει σαν διαχειριστης.. Admin rights σε ολα στην περιπτωση μου,no luck
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Yποθετω πως ολο και κατι θα υπαρχει ή κατι γινεται λαθος. Εαν δεν μιλαμε για τη δευτερη περιπτωση, το ερωτημα ειναι γιατι σε καποιους λειτουργει κανονικα η ευρεση του serial και σε καποιους οχι. το δοκιμασα στο dell Μου. και το speccy και το Prodykey βγαζουν το ιδιο και ολα τα κλειδια που εχω μεσα(πχ office 2007) το θεμα ειναι οτι και τα 2 μου βγαζουν ΑΛΛΟ κλειδι απ οτι το sticker πανω στο λαπτοπ!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 το θεμα ειναι οτι και τα 2 μου βγαζουν ΑΛΛΟ κλειδι απ οτι το sticker πανω στο λαπτοπ!!!! Ουπς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα