Προς το περιεχόμενο

Πολύ αργό Flash στο Snow Leopard

ixthy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελευταία το flash στο παλιό μου mbp είναι εξαιρετικά αργό και ωθεί τη cpu (intel core 2 duo 2.5 GHz) σε πολύ υψηλό utilization, εώς και 100%. Το φαινόμενο παρατηρείται όταν προσπαθώ να δω videos του youtube σε συνηθισμένες αναλύσεις όπως 360p. Το περίεργο είναι ότι μετά από κάνα λεπτό, η cpu λειτουργεί με φυσιολογικό utilization και μπορώ να δω το video κανονικά (στην αρχή είναι πολύ σπαστό). Το φαινόμενο αυτό το παρατηρώ μετά τα τελευταία updates του flash. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό το θέμα; Πάντως τώρα τεέυταία η adobe έχει βγάλει συνεχόμενα updates για το flash, όμως το πρόβλημα δε φαίνεται να λύνεται... Τέλος παρατηρώ ότι το πρόβλημα φαίνεται να είναι εντονότερο με το safari.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε ακριβως το ίδιο θέμα έχω κ γω με τον core2duo σε macbook κ snow. όσο κάνω τα update τόσο χειρότερη γίνεται η κατάσταση. Δεν ξαναπειράζω τπτ.

μου φαίνεται έχουν σταματήσει να νοιάζονται για μας με τους core2duo και βασίζουν την εξέλιξη του flash σε πιο πρόσφατα chip.

έχω σταματήσει να ανοίγω youtube με safari εδώ κ πολύ καιρό. δεν την παλεύω άλλο με τον core2duo. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το flash είναι ο βασικότερος λόγος που θα αλλάξω laptop το στανιο μ.

Φίλε ακριβως το ίδιο θέμα έχω κ γω με τον core2duo σε macbook κ snow. όσο κάνω τα update τόσο χειρότερη γίνεται η κατάσταση. Δεν ξαναπειράζω τπτ.

μου φαίνεται έχουν σταματήσει να νοιάζονται για μας με τους core2duo και βασίζουν την εξέλιξη του flash σε πιο πρόσφατα chip.

έχω σταματήσει να ανοίγω youtube με safari εδώ κ πολύ καιρό. δεν την παλεύω άλλο με τον core2duo. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το flash είναι ο βασικότερος λόγος που θα αλλάξω laptop το στανιο μ.

Φίλε μου εύρηκα!!!! Τελικά δε φταίει ούτε το flash ούτε ο safari!!! Δες στο activity monitor αν το process QTKitserver-safari, είναι αυτό που χρησιμοποιεί τη cpu στο 100%. Αν δες κάνε τη λύση που υπάρχει σε αυτό το link:

https://discussions.apple.com/thread/3686632?start=0&tstart=0

και πρόβλημα τέλος!!!

Κοντολογίς το youtube κάνει δοκιμή στο html5 το οποίο όμως είναι buggy. Το κακό είναι ότι μας βάζουν στη δοκιμή αυτόματα χωρίς να μας ρωτήσουν, αλλά ευτυχώς μας δίνουν την επιλογή να κάνουμε sign out στο link:

http://www.youtube.com/html5

Κοίτα να δεις.. Κ γω το είχα ενεργοποιήσει μόνος μου το html5 για το youtube,νόμιζα ότι 8α είναι καλύτερα έτσι.

Πάντως για τα μηχανήματα μας είναι απαραίτητο και το Click2Flash. Το χω ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος, το προτείνω σε οποιονδήποτε με παλιό μηχάνημα.

ixthy σου ανοίγουν και σένα τα ανεμιστήρια με youtube σε flash?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...