Luxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ξερετε καποιο καλο betting site, αλλα να μην εχει καθολου live στοιχημα; Εχω χασει πολλα λεφτα εξαιτιας του..
newtech Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ξερετε καποιο καλο betting site, αλλα να μην εχει καθολου live στοιχημα; Εχω χασει πολλα λεφτα εξαιτιας του.. Pinnaclesports εχει κατι σαν OFFLINE... ολο ανανεωνει ουστικα ειναι un-playable
Luxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αυτη ειχα κατα νου. Εχεις ασχοληθει καθολου με αυτη την εταιρια; Ειναι αξιοπιστη; Due to changes in the return policy of our credit card processing company, Pinnacle Sports is unable to return funds to member credit cards. Please review the methods available for your withdrawal using the Cashier of your account. If you made deposits to your account using a credit or debit card, please remember your credit or debit card information must be submitted and approved before any withdrawal may be processed. Our Risk Management Department must receive legible copies of the credit card, front and back, a valid identification with picture ID, and a completed Credit Card Authorisation Form. Τι εννοει;
newtech Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Αυτη ειχα κατα νου. Εχεις ασχοληθει καθολου με αυτη την εταιρια; Ειναι αξιοπιστη; Τι εννοει; Ναι εχω λογιαρσμο φιλε μου. Αξιοπιστη 100% οτι θελει VERIFICATION (φωτοτυπια). Εγω εχω Moneybookers και δεν μπλεκω πλεων με αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα