tilbellos Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Εχω ένα νοκια Ε52 το οποίο μου παρουσιάζει πολλά προβλημματα όπως δεν πιάνει καθόλου σήμα, οταν παω να αοιξω την καμερα ή τα μηνύματα μου λεει οτι χρησιμοποιείται ήδη, όταν το συνδέω στο pc δεν κάνει τίποτα και το pc δεν το αναγνωρίζει. Γίνεται τίποτα μήπως γλυτώσω τις επαφές; Backup δεν υπάρχει και πρέπει να τις σώσω. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Αν έχεις άλλο Nokia μπορείς να τις μεταφέρεις μέσω bluetooth. Αν δεν κολλάει κι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ή αν εχεις καρτα sd μεσα πηγαινε στις επαφες, πατα το κουμπι για να εμφανισει τις επιλογες και καπου εκει θα δεις μια επιλογη που να σου λεει να τις αποθηκευσεις στην καρτα μνημης. Το πατας και σου δημιουργει ενα αρχειo vcf νομιζω το οποιο ανοιγει και απο υπολογιστη αν θυμαμαι καλα αλλα και απο αλλα κινητα. Προυποθετει βεβαια πως η συσκευη ειναι αρκετα λειτουργικη για να φτασεις στο σημειο αυτο Επισης μεταφερεται στο Mobile Software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilbellos Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δεν τις στελνει, φτανει μεχρι την μεταφορά και μετα σταματαει και μου λεει καποια αρχεια δεν αντιγραφηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Για το bluetooth παει αυτο ή για την καρτα μνημης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilbellos Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 οι επαφες μπορεί να βρισκονται στην καρτα μνήμης; Τωρα είδα το ποστ. Δεν μου ανοιγει καθολου τις επαφες, μόλις επιλεγω επαφες κολλάει για λιγο το τηλεφωνο και δεν κανει τιποτα. Επίσης δεν με αφήνει ούτε να πληκτρολογήσω νούμερα και όταν ανοίγει μου βγαζει και καποια μηνυματα όπως ateventobserverapp already in use Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα