alexathi Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σας!! Έχω βρει μία έκδοση των XP (Perfomance Edition) γράφω τα αρχεία κανονικά σε CD αλλά όταν το βάζω και κάνω restart κάνει τη κίνηση να boot-αρει αλλά δε κάνει τίποτα και συνεχίζει την εκκίνηση κανονικά στα υπάρχων windows που έχω μέσα! Μέσα από τα αρχεία που έγραψα(Installation CD) δεν υπάρχουν τα εξής αρχεία autorun, boot(εαν υπάρχει κανονικά σε cd των windows), setup.exe Αυτά που έχει μέσα είναι: *ΕΤΗΟ *Ι386 *LAST SESSION (Αρχείο ρύθμισης παράμετρων) *LAST SESSION_U (Αρχείο ρύθμισης παράμετρων) *WIN51 *WIN51IP *WIN51IP.SP2 Επίσης στα BIOS το έχω αλλάξει να bootarei από CD-DVD πρώτα... καμία βοήθεια άμα γνωρίζει κανείς? υγ1. Το ίδιο το έχω βρει και σε άλλες εκδόσεις των Windows και φυσικά ούτε εκείνες δούλεψαν! υγ.2 Έκανα τη κίνηση να πάρω τα αρχεία που λείπουν, όπου πιστεύω ότι φταίει αλλά τίποτα! Ευχαριστώ πολύ!!!
driftingcris Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δεν γινετε ετσι απλα με ενα copy-paste Λογικα τα windows σου ειναι σε καποιο αρχειο .iso , .img κλπ.. Με καποιο προγραμμα οπως π.χ. PowerISO τα γραφεις στο cd
alexathi Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Το ξέρω ότι δε γίνεται... απλά μία κουτή ιδέα ήταν μπας και!! Το αρχείο που κατέβασα ήταν iso και daa (δια διαφορετικά) τα έκανα extract και μετά mount σε Cd... αλλά τίποτα! Άμα πάρω το αρχείο iso και το γράψω απευθείας λες να κάνει δουλειά? Και ας λείπουν τα αρχεία που προανέφερα? Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!! Επίσης όταν τα εξάγω σε εικονική συσκευή δεν γίνεται τίποτα όπως άλλες εκδόσεις που δουλεύουν σωστά!!
isay Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Το αρχείο που κατέβασα ήταν iso και daa (δια διαφορετικά) τα έκανα extract ... Για αυτό έγινε το πρόβλημα. Το ISO πρέπει να γραφτεί με ειδικό τρόπο και οχι με extract ή με απλή εγγραφή σαν αρχείο. Για να μην μπλέξουμε με περισσότερες εξηγήσεις Α. Κατεβασε και εγκατεστησε το imgburn http://www.imgburn.com/index.php?act=download B. Ακολουθησε τις οδηγίες της σελίδας http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=61 Edit: Να αποφεύγεις εκδόσεις πειραγμένες (micro, perfomance, κλπ) εκτός αν υπάρχουν πολύ ειδικοί λόγοι και ξέρεις τι κάνεις.
alexathi Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Καλημέρα Παίδες!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!! Isay δούλεψε!!! Είσαι πρώτος!! Δεν ήξερα ότι έπρεπε να γίνει έτσι, δε το είχα ψάξει τόσο το θέμα!!! Σε ευχαριστώ και πάλι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα