antonl Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 antonl όταν λέει επεξεργαστή μάλλον εννοεί τι κάρτα γραφικών έχεις,τι intel, γενικά τα χαρακτηριστικά του μάλλον.. Τα οποία φαίνονται στην υπογραφή αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί η έκπληξη/απορία. Τέλος πάντων ξεφεύγουμε off-topic
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Παναγία μου! Τι επεξεργαστή έχεις παιδί μου? χαχαχα αυτόν στην υπογραφή μου έχω
_Drakos_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Λόγω πολλαπλών μετακομίσεων έχει ξεφυγει η συλλογή μου. Πάντως ξεκινάω να μετράω από εποχή Amstrad 6128 και Bombjack, και φτάνω μέχρι το Diablo III. Αυτά που θυμάμαι μιας και αγαπημένα είναι τα Bard's Tale, όλα τα KIng's Quest, όλα τα Quest for Glory, Όλα τα Police Quests, Όλη την συλλογη του Baldur's Gate και μάλιστα σε collectors edition, όλα τα Larry, σχεδον όλα τα Lineage 2, Necronomicon, Diablo 1 & 2 & 3 Atlantis, όλα τα Gabliel's Night, and many many more
L-Griever Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Τελευταίο απόκτημα: Ωραία συλλογή!Μπράβο σου! By the way είναι τα παιχνίδια diablo οnline; Γιατί δεν έχω παίξει κανένα παιχνίδι από αυτά..Επίσης το κουτί μου θυμίζει κάπως το Assassin's Creed Reveleations το πως είναι φτιαγμένο το κουτί..Και πόσο ευρώ έκανε το diablo 3 η συλλεκτική;
NickTG Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Για να το παίξεις χρειάζεται να είσαι online(στο 3, στα 2 προηγούμενα δε χρειάζεται). Από εκεί και πέρα αν θες παίζεις μόνος, αν θες με παρέα. Δεν είναι MMO. 92Ε με μεταφορικά από Amazon UΚ.
L-Griever Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Απότι κοίταξα στο ebay το πουλάνε πάνω από 150 Ευρώ!!! Δηλαδή έλεος...Μάλλον το έχασα.. By the way αγόρασα το Dreamfall:The Longest Journey το καλύτερο adventure!
akisk Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Τι έχει ο άνθρωπος............... http://www.youtube.com/watch?v=JjiToDy_Lgc&feature=g-u-u
georg_gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Εγώ έχω κυρίως strategy, γιατί αυτά παίζω πιο πολύ. Βασικά έχω τα περισσότερα της σειράς total war και διάφορα άλλα στρατηγικής όπως: Comand & Conquer the first decade και το tiberium wars, fate of Hellas, Age of Empires I (πολύ παλιό :ΡΡ), 1821 η ώρα της απελευθέρωσης (είναι ελληνικό), Lord of the Rings The Battle for middle Earth I-II-III. Έχω δηλαδή 14 παιχνίδια στρατηγικής, και καμια 10αριά άλλα όπως τα simcity 4-socities, battlefield 1-2, CoD, WoW I-II. Αυτά είναι τα γνήσια που έχω.
zvarthangalos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 To πρώτο μου pc game: FAUST:The Seven Games Of The Soul απο την ιστορική CRYO
tolisk99 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 . -Όλα τα Call of Duty εκτός από το BO II και το Call Of Duty 3 -Όλα τα assassin's creed εκτός από το III -Medal of honor Airborn -Commandos Strike Force (παλιό παιχνίδι) -Commandos 1,2,3 (παλιά κ αυτά) -Κάποια Age of Empires -Minecraft -Battlefield 3, BC 2 -Και κάποια άλλα FPS που έχω χρόνια να εγκαταστήσω και δεν θυμάμαι καν πως τα λένε, μα βρίσκονται ακόμα στην συλλογή μου... Μπορεί να έχω κ άλλα και να μην τα θυμάμαι
nickthepro Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Bioshock (ps3) rapture edition ....far cry...fallout 3....halo 1,2 (pc).....call of duty world at war...mc pixel....cold fear....turok....minecraft.....και μερικα αλλα.ολα κανονικα οχι αντιγραφα.ολα εγκατεστημενα σε υπολογιστες και διαφορα. Sent from my iPhone using Insomnia Α και bioshock 1,2 στο pc σορρι για το λαθος πιο πανω για το ps3. Sent from my iPhone using Insomnia
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Γνήσια έχω :Diablo 1 + Expansion Diablo 2 + Expansion Diablo 3 World Of Warcraft όλα ( Λογικό ) StarCraft 1 + Expansion StarCraft 2 + Expansion Warcraft 3 + Expansion Mortal Kombat 4 Simon The Sorcerer Monkey Island 1-2 Quake 2 Doom 2 Another World FlashBack Elite FallOut 1-2 Αυτά . Τα υπόλοιπα που ήταν απο Comodore 64 , Amstrad 6128 ,Amiga 1200 , Atari 1040STΕ όταν μετακόμισα απο το πατρικό μου έμειναν πίσω . Κάπου μετά χάθηκαν.... ( )@&^$@)&^$@$^@ ) μαζί με τα μηχανήματα ( $*&@%^$(&*^@%Ρ^&(#%@^#&@ )
SOADNICK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Retail/Physical Copies: Age of Mythology + Titans Expansion Sims 2 SimCity 4 Deluxe Pro Evolution Soccer 2008 Battlefield 3 Call of Duty World at War Tiger Woods PGA Tour 2004 Legion Arena Rome Total War + Barbarian Invasion + Alexander Digital/Steam Copies: Alan Wake's American Nightmare Arma 3 Batman Arkham Asylum GOTY Battlefield Bad Company 2 Borderlands 1 & 2 Chivalry Medieval Warfare Dirt 3 Football Manager 2013 Grand Theft Auto IV Grand Theft Auto Episodes from Liberty City Metro 2033 ΥΓ Δεν έχω βάλει πειρατικά, και F2P games.
Kalamaris_95 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Λοιπόν γεια σας και καλώς σας βρήκα!<br> Λοιπόν αυθεντικά( όλα αγορασμένα από steam) mw2, cs:go, angry birds, Rome total war, garrys mod και φυσικά cod4!<br><br> Μετά έχω. Gta san Andreas, gta vice city, gta3,gta4, gta liberty city,pes08-13, fifa 07-13, nba2k 09-13, cs:source και 1.6, cod3,cod5, Sims 3, rise of nations(οι Περισσότεροι δεν θα το Ξέρετε...),nfs most wanted 2 και star wars bf2! <br> Ασχολούμαι με όλα τα games που έχω καθώς τελείωσα φέτος το σχολείο οπότε...<br><br> ΑΥΤΆ! ΥΓ: Δεν έχω μέσα τα f2p...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα