thanospr Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Παιδια βρηκα μια ψυκτρα κουτιου απο το παλιο συστημα μου με 3 pin.Στην μητρικη δεν εχω αλλη θεση για 3 pin καλωδιο.Γινεται να κόψω τα καλώδια και να ενώσω και τα δυο σε ενα καλώδιο η θα εχω προβλημμα μετα με την ισχύ?Ρωταω για να μην χαλασω και το καινουργιο το παλιο δεν με νοιαζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Γινεται ναι.λογικα δεν θα εχεις προβλημα.δες λιγο στο κεντρο που εχει ο ανεμιστηρας το αυτοκολλητακι του,ποσα amperes ειναι.λογικα θα λεει 12 volt,0,ΧΧ amperes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ναι αυτα γραφουν και τα δυο.Το καινουργιο ειναι 0,15 Ampere και το παλιο ειναι 0,12 Ampere... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ενταξει θα εισαι,μην μασας.δεν θα καει η μητρικη.Κοντα 3 watt θα καινε και οι 2 μαζι.να εισαι προσεχτικος μονο μην κανεις κανενα βραχυκυκλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Πάρε βρε από ένα molex να είσαι ήσυχος και να μην χαλάσεις το καινούριο.. Όταν λες ψήκτρα κουτιού τι εννοείς ? φανακι ? τα παλιά έκαναν θόρυβο αρκετό θυμάσαι τίποτα μην το βάλεις τσάμπα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Το ειχα βαλει το Μαιο σο παλιου PC για την καρτα γραφικων γιατι ειχε αρχισει να δουλευει τερμα και ζεστενοταν.Απ οσο θυμαμαι δεν εκανε πολυ θορυβο.Σας ευχαριστω πολυ παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα