Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας,

θέλω να στείλω ένα κουτί και επειδή δεν είχα χρόνο σήμερα το πρωί και μου έδωσαν απλά τα έντυπα....

Ξέρει κανένας τι να συμπληρώσω σε κάθε τι και αν σε όλα πάει κάτι? θέλω να με βοηθήσετε οπωσδήποτε :shifty: :shifty: :shifty:

Δημοσ.

γιατι δεν ρωτάς στα ελτα? δεν ειναι κακό.. να στείλεις κάτι με αντικαταβολή η σκέτο? τι έντυπα σου δώσαν...?? στην αντικαταβολή έχει δύο πράγματα να συμπληρώσεις... τα στοιχεία σου και του παραλήπτη στο πρώτο και στο δεύτερο τα ίδια αλλα αντίθετα, εσύ είσαι ο παραλήπτης(των χρημάτων).. το ποσό μην το συμπληρώσεις γιατι λογικά θα ξεχάσεις να προσθέσεις τα έξοδα αποστολής .. αν ειναι για σκέτο δεν ξέρω :P

Δημοσ.

Πώς να σε βοηθήσει ο κόσμος όταν δεν ξέρει για τί έντυπα μιλάς; Πάρε τηλέφωνο κάποιο γραφείο των ΕΛΤΑ πχ κέντρο Αθήνας που είναι ανοιχτά μέχρι τις 20:00 και ρώτα, αν είναι να ρίξεις το δέμα σε κάποιο ειδικό ταχυδρομικό κουτί δεμάτων (αν και χλωμό το βλέπω να έχεις υπ' όψιν κάποιο τέτοιο) απόψε. Αλλιώς παίρνεις αύριο από τις 08:00 και ρωτάς σε κάποιο ταχυδρομικό γραφείο να σου πουν τι πρέπει να κάνεις με τα έντυπα που λες. Κι αν τυχόν δε σε εξυπηρετήσουν από κανένα απ' τα γραφεία που θα πάρεις (διόλου απίθανο κι αυτό), τότε έστω ξαναγράψε αναλυτικά τί ακριβώς είναι αυτό που θες να κάνεις (γιατί το να στείλεις ένα απλό δέμα με ΕΛΤΑ δεν χρειάζεται ούτε έντυπα ούτε τίποτα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...