leftissss Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 καλησπερα , ολα ξεκινησαν οταν επεσε στα χερια μου μια sapphire 6870 , δεν εκανε το τροφοδοτικο (ηθελε 2χ6pin) και το δικο μου ειχε ενα . αυτη τη στιγμη τα χαρακτηριστικα το pc ειναι : cpu q9400 ram 2x2gb ddr2 800mhz mobo asus p5kpl am se psu 850w silverstone strider SST-ST85F (α πειτε μου και τη γνωμη σας , ειναι αυτο που πηρα) λοιπον το δηλειμμα ειναι το εξης : 1) πουλαω αυτα που εχω και βαζω καποια χρηματα και παιρνω ενα ι5 2500κ , μια mobo που να υποστηριζεi crossfire και να εχει 4 θυκες για ram , και 2χ4gb ddr3 ram sta 1600mhz 2) κραταω αυτα που εχω και παιρνω μονο μια mobo socket 775 που να παιρνει ομως ddr3 και να εχει και υποστηριξη crossfire για το μελλον . ξερω πως η λυση 1 ειναι καλυτερη αφου θα πουλησω τα δικα μου και θα βαλω καλυτερα , το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν θα βρω τα πραγματα απο το 1 μεταχειρισμενα μεχρι 260-280 maximum. πιστευεται οτι η cpu και η ram που εχω τωρα , κανουν bottleneck στην καρτα μου ??
pano Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 πιστευεται οτι η cpu και η ram που εχω τωρα , κανουν bottleneck στην καρτα μου ?? Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα στα παιχνίδια που παίζεις;
leftissss Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα στα παιχνίδια που παίζεις; οταν παιζω σε 1920χ1080p με φουλ antialiasing και λοιπες ρυθμισεις πχ στο nfs the run , μου κανει κατι ψιλοκοληματακια , απλα σκεφτομαι και μελλοντικα , επειδη τα εχεουν φαει τα ψωμια του αυτα που εχω πανω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα