yincyun Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Καλησπέρα! Έχω ένα λαπτοπ που προς το παρόν "περιμένει" να φτιαχτεί. Το πρόβλημα είναι ότι όσο αυτό περιμένει εγώ δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε αρχεία "σημαντικά" απο τη σχολή μου. Έβγαλα το σκληρό και προσπάθησα να μπω απο σταθερό μέσω θήκης για εξωτερικό με usb αλλά δεν μπορώ να τον προσπελάσω λόγω σφάλματος administrator. Πώς μπορώ να παγώσω το admin χωρίς να "πειράξω" γενικά το σκληρό καθώς μόλις φτιάξω το λαπιτοπι θα μπεί απευθείας για δουλειά? Ευχαριστώ για το χρόνο σας..!
TheELF Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Φτιάξε νέο χρήστη στον σταθερό με τα ίδια στοιχεία που είχες στο laptop,αν έκανες κωδικοποίηση του σκληρού τότε χωρίς το κλειδί δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα.
chaos686 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δοκίμασε να bootαρεις με κάποιο linux live cd και να μεταφέρεις τα αρχεία που θέλεις από τον ένα σκληρό στον άλλο.
yincyun Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 TheElf δεν κατάλαβα τι εννοείς.. δεν υπάρχει κωδικός πάντως στην εκκίνηση. Chaos To laptop δεν έχει πληκτρολόγιο..! εκτός αν εννοείς απο το σταθερό.. θα το δοκιμάσω πάντως..
chaos686 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ναι αυτό εννοούσα να μπουτάρεις τον σταθερό με ένα live cd,να συνδεσεις το σκληρό του laptop με τη usb θήκη που έχεις και να μεταφέρεις τα αρχεία σου στο σκληρό του σταθερού.Τι έκανες τελικά;
yincyun Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Έκανα αυτό που είπες chaos.. bootαρα με linux στο μεγάλο και τα έκανα copy paste στην επιφάνεια εργασίας.. όλα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα