Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς το παρόν έχω το σύστημα της υπογραφής μου και θέλω να αλλάξω μητρική και επεξεργαστή διάλεξα αυτό το πακέτο

επεξεργαστής/μητρική αξίζει ή μπορείτε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο στα 350 ευρώ max

Δημοσ.

Το βασικό είναι αν την χρειάζεσαι αυτή την αναβάθμιση και τι διαφορές θα έχεις σε καθημερινή χρήση από αυτό που έχεις..

Αν το ξεπεράσουμε αυτό όμως γιατί φαντάζομαι θέλεις να παίξεις με τον 2500κ άρα ο επεξεργαστής είναι standaraki,το μόνο που έχω να σου πω είναι να δεις κ τις μητρικές της Asus σε Z77 πριν αποφασίσεις..

Δημοσ.

Προς το παρόν έχω το σύστημα της υπογραφής μου και θέλω να αλλάξω μητρική και επεξεργαστή διάλεξα αυτό το πακέτο

επεξεργαστής/μητρική αξίζει ή μπορείτε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο στα 350 ευρώ max

Μητρική : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29201&cat=3&sub=0&pmanuf=196&sort=undefined&step=undefined

ΤΙΜΗ 108.31

CPU : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29542&cat=2&sub=370&pmanuf=188&sort=undefined&step=undefined

ΤΙΜΗ 224.98

Σύνολο : 333,29

O CPU είναι Ivy Bridge και καταναλώνει 77 W !!!

Aυτά από εμένα ελπίζω να σε βοήθησα :)

Δημοσ.

αν εισαι καλυμμενος απο τον quad σε αυτα που κανεις κατ'εμε δεν χρειαζεται η μεταβαση ειναι μια χαρα επεξεργαστης..τωρα απο την αλλη αν θεσ και για ψυχολογικους λογουσ αλλα και για παιχνιδια κλπ κλπ προχωρα στην αναβαθμιση..το μηχανημα σου εχει πολλα ψωμια ακομα...ετσι ωστε να δωσεις 350 ευρω για να δεις διαφορες που μπορει κιολας να μην αντιληφθεις.

μονοδρομος για μενα η προσθηκη ssd

Δημοσ.

εχεις τον2ο καλυτερο επεξεργαστη σε σοκετ 775 με απλα λογια να πας για αναβαθμιση για κανενα λογο.... απλα κοτσαρεις ενα ssd και θα δεις τρελες διαφορες σε αποκριση κλπ :)

Δημοσ.

παιδιά ξέρω ότι ο επεξεργαστής μητρική που έχω δεν κολάνε για sli crossfire που θέλω να κάνω από εκεί και πέρα δεν θα έχω και καλύτερα αποτελέσματα στα παιχνίδια με το νεο cpu ? σε sandy παω λόγω o/c κτλπ προβλημάτων των ivy θέλω να τον δόσω αρκετά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...