knox Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Καλησπέρα, μου έδωσαν το παρακάτω netbook http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2347366,00.asp Το όποιο τρέχει κάποιο jolicould OS, αλλά δεν μπουτάρει κανονικά, κολλάει στο loading. Μου είπαν να του βάλω Windows 7 και σκέφτομαι να το κάνω με ένα usb stick. Δε θα υπάρξει πρόβλημα; Πιστεύω να τρέχει κανονικά τα Windows...
marios32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μπορείς να βάλεις 7αρια, αλλά μην φανταστείς ότι θα πηγαίνει και πολύ γρήγορα. Έχει και αργό cpu και λίγη μνήμη ραμ. Το βάζεις και δοκιμάζεις΄ αλλιώς πας σε XP.
filip123go Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Αν μπορείς να βάλεις 1gb ραμ ακόμα, τότε πας σε 7ρια χωρίς δεύτερη σκέψη..! Αλλιώς θα σου συνιστούσα xp...
dancer_69 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Και χωρίς προσθήκη ram, τα σηκώνει. Έχω ένα ανάλογων προδιαγραφών που μια χαρά λειτουργούσε με 7(αυτή τη στιγμή έχει την cunsomer preview των 8 που επίσης λειτουργεί μια χαρά). Μπορώ να πω μάλιστα ότι με τα ΧΡ ήταν πιο αργό απ'ότι με τα 7 ή 8.
antonl Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Έχω το ίδιο (με 2GB RAM & HDD @ 7200) με Win7 Starter, WinXP, Jolicloud. Και με ένα 1GB σήκωνε ανεκτά τα Win7, με 2GB είναι κάπως καλύτερα αν και τα XP είναι εμφανώς πιο άνετα. Ο λόγος που βαλα 7άρια είναι ότι οι drivers της κάρτας γραφικών στα XP είχαν πρόβλημα με την αναπαραγωγή HD ταινιών.
ektor7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δοκιμασε πρωτα τα windows8!Ισως τρεχουν καλυτερα απο τα 7αρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα