Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oops δεν το ειχα προσεξει :P

σωστος εισαι φιλε αλλα το παιδι δεν εχει λεφτα για caviar black οποτε ας παει σε αυτον : http://www.visionstu...&step=undefined

oπως προτεινε και ο evagelou

to black ηταν το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο...φαντασου οτι θα ειναι πιο αργοσ απο αυτον που εχει το μηχανημα της υπογραφης σου και δεν λεει να την πατησει το παιδι...αν και μενα γνωμη μου θα ταν να παει σε ssd αλλα ειναι δικοπο μαχαιρι λογω οικονομικων εποχων και χωρητικοτητας..για να παθει εγκεφαλικο απο την ταχυτητα..

Δημοσ.

to black ηταν το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο...φαντασου οτι θα ειναι πιο αργοσ απο αυτον που εχει το μηχανημα της υπογραφης σου και δεν λεει να την πατησει το παιδι...αν και μενα γνωμη μου θα ταν να παει σε ssd αλλα ειναι δικοπο μαχαιρι λογω οικονομικων εποχων και χωρητικοτητας..για να παθει εγκεφαλικο απο την ταχυτητα..

Εεε καλα ο SSD ειναι πυραυλος σε σχεση με τους παραδοσιακους mrgreen.png

Δημοσ.

Πάρε εναν μεταχειρισμενο σε αρίστη κατάσταση 50-60 ευρώ το πολύ (κανε κ κανενα παζαρακι ;)) και το καλοκαιράκι που θα σφίξουν οι κ***οι και θα πέσουν οι τιμές πας σε SSD και αυτόν τον κάνεις εξωτερικό οπότε και 2.5" κάνει,η τον ξαναπουλας να συμπληρώσεις τα φράγκα του SSD. ;)

Δημοσ.

Πάρε εναν μεταχειρισμενο σε αρίστη κατάσταση 50-60 ευρώ το πολύ (κανε κ κανενα παζαρακι ;)) και το καλοκαιράκι που θα σφίξουν οι κ***οι και θα πέσουν οι τιμές πας σε SSD και αυτόν τον κάνεις εξωτερικό οπότε και 2.5" κάνει,η τον ξαναπουλας να συμπληρώσεις τα φράγκα του SSD. ;)

Aν ειναι να τσεκαρει αυτον : http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/harddisks/65538-samsung-1tb-sata-35/

Δημοσ.

Τελικά καλά έκανα και ζήτησα την γνώμη των ειδικών στο insomnia γιατί δεν είχα ιδέα για την κατηγοριοποίηση μεταξύ τους. :whistle:

Εντάξει το καινούργιο είναι καινούργιο δεν μπορεί να μπει μέτρο σύγκρισης, αλλά και οι 2 προτάσεις είναι δελεαστικές και στα οικονομικά πλαίσια που σκέφτομαι.

Στη πρόταση του μεταχειρισμένου λέει κάπου άν είναι sata3 ή εγώ δεν το βλέπω?

Δημοσ.

Ρώτα τον τύπο που τον πουλάει με π.μ αν και αφού θα γίνει αποθήκη η εξωτερικός δεν σε πολυαπασχολει αλλά και σε καλύτερη τιμή από αυτή που γράφει αλλιώς πας σε καινούριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...