Prof_Chaos Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 καλησπέρα ξεκινάω λέγοντας γμ την τύχη μου που δεν ψώνισα απο το amazon που ειναι 100% εγγύηση σε όλα του. 30/4 κάνω παραγγελία mobo gigabyte z77zxud3h-i5 3570k-corsair vengeance 8gb 1600. ΣΥΝΟΛΟ 411 Ε Ολα με διαθεσιμότητα στο FULL οταν τα δεσμευσα εκτός απο την Gigabyte που θα ερχόταν στις 4/5 και οντως εμφανίστηκε σε αυτοιυς ως διαθέσιμη Το ποσό κατατέθηκε με τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό που μου έστειλαν αμεσα σε email και το παρέλαβαν 2/5 λογω πρωτομαγίας και ανανέωσαν το state της παραγγελίας οτι έλλαβαν το ποσο (411.25 ε) Την επομένη το πρωί (3/5) τους στέλνω email για να προσθέσω 2 αντικείμενα(διαθέσιμα) επιπλέον στην υπάρχουσα παραγγελία .Η παραγγελία ειχε μείνει στο σημείο οτι παρέλαβαν τα λεφτά. Τους έχω στείλε 3 email εως και σήμερα (τελευταίο σήμερα το πρωί) δεν έχουν απαντήσει σε κανένα..Η παραγγελία κολλημένη. Τι να τους κάνω πραγματικά με έχουν εκνευρίσει ..Απο τοτε που παρέλαβαν τα χρήματα 0 εξυπηρέτηση ειμαι στο σκοτάδι. Ουτε καν να στείλουν ενα mail οτι λόγω μη διαθεσιμότητας θα καθυστερήσουμε λίγο μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία... Το τελευταίο χαρακτηριστικά mail που τους έστειλα ειναι το παρακάτω. Hello,This is the third mail i send without a response.My request is quite simple and i dont understand the reason you dont even explain to me what is happening with my online order and not answering to my emails.I buy a lot online from amazon ebay etc and i never had such problem. I would like an immediate solution to my request.If you think you cannot add the additional products to my order give me a straight answer today in order to decide what to do. thank you i m expecting for your response. ας μην σχολιάσουμε τα αγγλικά μου νόημα βγάζεις πάντως άνετα. Αν δεν απαντήσουν και σήμερα πραγματικα δεν ξέρω πως να κινηθώ.
paris.gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Συγνώμη αλλά προσωπικά πρώτη φορά ακούω αυτό το site. Επιπλέον απορώ γιατί πλήρωσες με εμβασμα αντί πχ με κάρτα η ακόμα καλύτερα με PayPal; Στην ερώτηση σου τώρα πολλά site απαντούν σε 2 εργασιμες. Αν ψάξεις στο internet τι λένε για αυτό το site;
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 δεν είναι άγνωστο site και ψωνίζουν Ελληνες απο εκεί. δεν δέχονται paypal τουλάχιστον με πιστωτική αλλα μόνο κατάθεση τραπεζικού λογαριασμού.
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/kaki-emeiria-eksypiretisis-apo-hardwareversand-de-108882.html αν δεν υπάρχει πρόβλημα εχω ανοίξει κι εκεί το θέμα επειδή εχει περισσότερη ανταπόκριση σας δίνω το λινκ για να έχετε μια άποψη και να αποφύγετε τα κακώς κείμενα..
Angeldust Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Το οτι δεν δέχονται paypal ή πιστωτική είναι λόγος για να μην αγοράσω ποτέ απο αυτούς, ακόμα και οι τιμές τους να ήταν χώμα. Για να γλιτώσεις 10-20 ευρώ (γιατί παραπάνω σίγουρα δεν είναι) μπήκες σε αυτή τη διαδικασία? Μη βάλω και τα έξοδα που σίγουρα πλήρωσες για το έμβασμα. Καλά ξεμπερδέματα.
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 η περιπέτεια καλά κρατεί 7/5/2011 εκανα αιτηση για refund . καμία απάντηση έως και σήμερα και του έστειλα μόλις νέο μαιλ.Πραγματικά το λέω και ξεκαθαρα να μην διανοηθεί κανείς να ψωνίσει απο εκεί οι ανθρωποι δεν παίζονται λές και το κάνουν εσκεμένα. ευχαριστώ παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα