capoelo Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω αν γράφω στη σωστή ενότητα(μάλλον όχι) αλλά είμαι καινούργιος στο mathematica και χρειάζομαι βοήθεια.Η πτυχιακή μου έχει ως θέμα το image and video inpainting και πρέπει να αναπτύξω μια συνάρτηση για αυτό σε matlab,παρόμοια με την inpaint του mathematica.Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να δω τον κώδικα της inpaint.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει(κάποιο link για παράδειγμα);
V.I.Smirnov Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Aπό πού κι ως πού ο κώδικας των εντολών του Mathematica είναι διαθέσιμος ; Δεν υπάρχει ανοικτός να τον δεις. H πρωτογεννής κατασκευή της Ιnpaint κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Πρέπει να ψάξεις σε βιβλία με θέμα την επεξεργασία video. -
Crawl_From_Death Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Για δες λιγο εδω.. http://jgt.akpeters.com/papers/Telea04/ Καπου λεει: Sample C++ source code for the inpainting technique and with demo images as used in the paper are available here: AFMM_Inpainting.zip (4.2M zip archive) Ισως να σε καλυπτει για να παρεις μια ιδεα..
V.I.Smirnov Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 "Δεν βαράω" φίλε μου, απλώς μου φάνηκε αυτονόητο. Εξάλλου, μεγάλο μέρος του Mathematica είναι γραμμένο στο ίδιο το Μathemtatica. Aλλά ο κώδικας, εκτός του ότι είναι κλειστός, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μπορεί να τον καταλάβει κανείς πέραν αυτών που τον έφτιαξαν... -
capoelo Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει πως καλώ την συνάρτηση inpaint στη mathematica;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα