Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον στην αρχική μου σύνθεση με βλέπω να καταλήγω με

AMD A6-3500 2.1 GHz Triple Core Socket FM1 65W Box (AD3500OJGXBOX) όπως πρότεινε ο whocares αλλά όχι με την GA-A75M-S2V επειδή δεν έχει hdmi.

Επίσης λέω να μην βάλω SSD, μου φαίνεται υπερβολή.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπάρχει Openoffice παιδιά και το "χαρίζονται αντικείμενα" στην χρυσή ευκαιρία. τσάμπα κ τα 2,και μ'αυτο κάνεις την δουλειά σου..

Όταν θα σε ρωτάει μετά πως κάνουμε αυτό η εκείνο η το άλλο πες του εγώ για θέση εργασίας στον αγόρασα.. γιατί και 400 να του χαλάσεις θα σου πει "καλά έδωσα 400 και αυτό δεν το κάνει ? η γιατί όταν ανοίξω 4 προγράμματα μαζί σέρνεται ?

Τις έχουμε δει πολλάκις τις ταινίες αυτές,, όπως εν έτη 2012 να έχεις συμβατικό δίσκο για το λειτουργικό..

Αλλά τι να λέμε ? .... Απόψεις... ;)

Δημοσ.
Υπάρχει Openoffice παιδιά και το "χαρίζονται αντικείμενα" στην χρυσή ευκαιρία. τσάμπα κ τα 2' date='και μ'αυτο κάνεις την δουλειά σου..

Όταν θα σε ρωτάει μετά πως κάνουμε αυτό η εκείνο η το άλλο πες του εγώ για θέση εργασίας στον αγόρασα.. γιατί και 400 να του χαλάσεις θα σου πει "καλά έδωσα 400 και αυτό δεν το κάνει ? η γιατί όταν ανοίξω 4 προγράμματα μαζί σέρνεται ?

Τις έχουμε δει πολλάκις τις ταινίες αυτές,, όπως εν έτη 2012 να έχεις συμβατικό δίσκο για το λειτουργικό..

Αλλά τι να λέμε ? .... Απόψεις... ;)[/quote']

Ρε μην ξεφευγεις... επειδη εσυ εχεις κολλημα και θες να εχεις οτι καλυτερο στο συστημα ακουμπωντας τα αδρα δεν σημαινει οτι ολοι εχουν αυτη την δυνατοτητα... το μηχανημα που συζηταμε εδω ειναι για εντελως βασικη χηση και σε καμια τω Νιν περιπτωσεων δεν χρειαζεται αυτα που προτεινες... γενικα η προταση σου ειναι υπερβολικη απο λαθε αποψη... συνηθως δεν ειμαι υπερμαχος των διπυρηνων αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ακομη και ενας 2100 ειναι υπεραρκετος για πολλα χρονια.. οσο για τα open office - libre office αποτελουν καλη ενναλακτικη για σπιτικους χρηστες αλλα δεν επαρκουν για επαγγελματικη χρηση!

Βασικα σταματα να κρινεις βαση των δικων σου αναγκων δεν προτεινεις συστηματα στον εαυτο αλλα σε αλλους και δυστυχως οι προτασεις σου δεν ειναι ρεαλιστικες και οχι μονο σε αυτο το θεμα!

Δημοσ.

Είναι θεμα οπτικής εγώ ξέρω ότι κανείς δεν μενει σε αυτό που λέει ότι θέλει εκτός από το φιλαράκι μου που μου είπε στησε ένα μόνο για Net για τους γονείς μου και δεν θέλω με τίποτα να ξεπεράσει τα 250-300.

Ξέρω ότι οι υπολογιστές πρέπει να έχουν κάποια Standars οπότε οι κάτοχοι τους το μόνο που θα έχουν να κάνουν είναι ότι μια φορά τον χρόνο να τον ανοίγουν και να τον φυσάνε.

Ξέρω ότι ένας επαγγελματικός υπολογιστής δεν πρέπει να έχει κολλήματα σκαλώματα η να τρώει χρόνο που μετατρέπεται σε χρήμα.

Ξέρω ότι το "μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και μ'αυτο' η ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι με μονοπύρηνο δεν είναι σοβαρό επιχείρημα γιατί υπάρχουν και χωριά ακόμα χωρίς ρεύμα και την δουλειά τους την κάνουν με λυχνάρια..

Ξέρω ότι τα 5 χρόνια είναι μεγάλο διάστημα στην τεχνολογία και ότι ο άνθρωπος που μ'εμπιστευτικε θέλω να έχει το καλύτερο που μπορώ να του δώσω (και εδώ έχεις απόλυτο δίκιο) ακόμα καλύτερο και από το δικό μου αν γίνεται.. Αλλιώς θα πήγαινε πλαίσιο θα αγόραζε ένα έτοιμο και τι να με κάνει εμένα ?

και τώρα πάμε στα άλλα δεδομένα η σύνθεση που έγραψε το παλικάρι (χωρίς να κατακρίνω φυσικά )πόσο έκανε και τι πληρούσε ? πολυμηχανημα που δεν κάνει σε καμιά περίπτωση για επαγγελματικό,(το έχω) όχι SSD που τους λέμε να τους βάζουν και σε 2duo, μικρότερο συμβατικό, AMD επεξεργαστή ! και πόσο κοστζε ? 1050

Η δική μου 1200 και τα 5 χρονάκια χαλαρααααααα στο τσεπάκι με μηδενισμό κάθε ενδεχόμενου προβλήματος που ο τεχνικός θα σου πάρει 50 και θα χάσεις κ την δουλειά μιας μέρας..

γι'αυτο σου λέω.. άλλος τρόπος σκέψης. :D Εγώ τα φιλαράκια μου θέλω να με θαυμάζουν και να μην με βρίζουν ούτε να νομίζουν ότι δεν θέλω το καλυτερο γι'αυτους.

και ειμαι ανοικτός να ακούσω αλλά τόσα για τις επιλογές μου αλλά όπως είναι γνωστό "πρώτα φεύγει η ψύχη και μετά το χούι.." :P

Δημοσ.

Είναι θεμα οπτικής εγώ ξέρω ότι κανείς δεν μενει σε αυτό που λέει ότι θέλει εκτός από το φιλαράκι μου που μου είπε στησε ένα μόνο για Net για τους γονείς μου και δεν θέλω με τίποτα να ξεπεράσει τα 250-300.

Ξέρω ότι οι υπολογιστές πρέπει να έχουν κάποια Standars οπότε οι κάτοχοι τους το μόνο που θα έχουν να κάνουν είναι ότι μια φορά τον χρόνο να τον ανοίγουν και να τον φυσάνε.

Τα standards που εχουν οι υπολογιστες ειναι βαση της χρησης τους.Ο υπολογιστης για γραφειο θελει ενα ποιοτικο τροφοδοτικο με λιγα watt γιατι δεν θα καιει κιολας,μια μητρικη με ενσωματομενη καρτα γραφικων,2gb μνημη του ειναι υπεραρκετα αλλα ας τα κανουμε 4 γιατι ειναι παμφθηνα,εναν διπυρηνο γιατι δεν χρειαζεται να παμε σε μονοπυρηνο,ενα κουτι με 2 12αριδες μπρος-πισω και τελος εναν σκληρο για να δουλεψει.ας ειναι 60αρης ssd αυτος,δεν πειραζει.εκτος και εαν θελει χωρο οποτε παει σε μηνχανικο καθαρα.για office μιλαμε,δεν μιλαμε για κατι παραπανω.

Ξέρω ότι ένας επαγγελματικός υπολογιστής δεν πρέπει να έχει κολλήματα σκαλώματα η να τρώει χρόνο που μετατρέπεται σε χρήμα.

Δεν εχεις καθολου αδικο σε αυτο που λες αλλα ενας υπολογιστης για Office δεν θα κολλαει και ουτε θα περιμενει ο χρηστης του να τελειωσει καποια διεργασια.

Ξέρω ότι το "μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και μ'αυτο' η ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι με μονοπύρηνο δεν είναι σοβαρό επιχείρημα γιατί υπάρχουν και χωριά ακόμα χωρίς ρεύμα και την δουλειά τους την κάνουν με λυχνάρια..

Δεν το επιασες το παραδειγμα μου.ειπα οτι με διπυρηνο παιζεις παιχνιδια.φαντασου το office που δεν εχει απαιτησεις.

Ξέρω ότι τα 5 χρόνια είναι μεγάλο διάστημα στην τεχνολογία και ότι ο άνθρωπος που μ'εμπιστευτικε θέλω να έχει το καλύτερο που μπορώ να του δώσω (και εδώ έχεις απόλυτο δίκιο) ακόμα καλύτερο και από το δικό μου αν γίνεται.. Αλλιώς θα πήγαινε πλαίσιο θα αγόραζε ένα έτοιμο και τι να με κάνει εμένα ?

Τα 5 χρονια ειναι μεγαλο διαστημα για παιχνιδια.για το office δεν ειναι τιποτα.

και τώρα πάμε στα άλλα δεδομένα η σύνθεση που έγραψε το παλικάρι (χωρίς να κατακρίνω φυσικά )πόσο έκανε και τι πληρούσε ? πολυμηχανημα που δεν κάνει σε καμιά περίπτωση για επαγγελματικό,(το έχω) όχι SSD που τους λέμε να τους βάζουν και σε 2duo, μικρότερο συμβατικό, AMD επεξεργαστή ! και πόσο κοστζε ? 1050

Η δική μου 1200 και τα 5 χρονάκια χαλαρααααααα στο τσεπάκι με μηδενισμό κάθε ενδεχόμενου προβλήματος που ο τεχνικός θα σου πάρει 50 και θα χάσεις κ την δουλειά μιας μέρας..

Για πολυμηχανημα δεν ξερω οποτε δεν μπορω να απαντησω.για τα 200 euros παραπανω να σου το πω αλλιως,ειναι σαν να περνεις εναν μεταχειρισμενο πληρες core2duo 6300 στα 1866 mhz και κανεις και την δουλεια σου με εκεινον.

γι'αυτο σου λέω.. άλλος τρόπος σκέψης. :D Εγώ τα φιλαράκια μου θέλω να με θαυμάζουν και να μην με βρίζουν ούτε να νομίζουν ότι δεν θέλω το καλυτερο γι'αυτους.

Ολοι μας φανταζομαι θελουμε τα φιλαρακια μας να μας θαυμαζουν και να μην μας βριζουν.αλλα θελω να τους γλυτωνω λεφτα παρα να τους προτεινω κατι το οποιο δεν θα χρειαστουν ποτε.

και ειμαι ανοικτός να ακούσω αλλά τόσα για τις επιλογές μου αλλά όπως είναι γνωστό "πρώτα φεύγει η ψύχη και μετά το χούι.." :P

Δημοσ.

Υπάρχει Openoffice παιδιά και το "χαρίζονται αντικείμενα" στην χρυσή ευκαιρία. τσάμπα κ τα 2,και μ'αυτο κάνεις την δουλειά σου..

Αλλά τι να λέμε ? .... Απόψεις... ;)

Σαν τι άλλο να ζητήσει υπάλληλος γραφείου φίλε MoviemakerGr;

Πέρα απο επεξεργασία κειμένου σε Word, κανένα λογιστικό φύλλο σε excel, κανένα outlook για mails και κανέναν browser για serfing τις ώρες που δεν θα μπαίνει πελάτης στο μαγαζί (btw τώρα τελευταία δεν μπαίνουν και καθόλου).

Εκτός αν πιστεύεις ότι οι υπάλληλοι γραφείου τρέχουν και τίποτα τρελά προγράμματα με επεξεργασία βίντεο και θέλουν ισχυρό επεξεργαστή.

Αναφορικά έχω AMD 8ετίας και δουλεύω στο γραφείο μου. Κάνει τα πάντα όλα τα τελευταία 8 χρόνια χωρίς κανένα θέμα απολύτως και μάλιστα με 2GB ram. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο απολύτως να τον αλλάξω.

Το μόνο που θα σου καταλογίσω για την άποψή σου είναι ότι δεν κάθισες ποτέ να κάνεις δουλειά γραφείου και να δεις πόσο κοιμάται ένας επεξεργαστής.

Δημοσ.

Οι παράγραφοι είναι για να διαβάζουμε καλά κ να μην κουραζόμαστε η σκέψη είναι μια και συνολική οπότε δεν υπάρχει απαντηση κατά παράγραφο αυτές είναι forumιστικες τακτικές για να αναγάγουμε τον λόγο μας.. Ξέχασες δε ένα βασικό γιατί βόλευε και ήταν η πρώτη παράγραφος. Είναι διαπιστωμένο πολλάκις δε ότι η πρώτη πρόταση η η δεύτερη είναι πολύ πιο ανοιχτές σε κριτική γιατί αυτός που γραφεί την τελευταία έχει λάβει υπ'οψιν του άλλες τρεις σελίδες.

Τα χρήματα συνολικά κ σε βάθος χρόνου τα γλυτώνεις από τον φίλο σου γιατί δεν θα έχει προβλήματα είναι απλό δεν ξέρω γιατί το ξαναλέμε.. Το ότι θα αγοράσει γνήσια office αυτό δεν σημαίνει ότι θα βάλει μόνο αυτά πάνω στο Pc

Με λίγα λόγια όμως αυτό που γράφεις είναι σωστό αν αφαιρέσεις όμως την πρόταση που τέθηκε το αρχικό ερώτημα και αν μου κάνει συμβόλαιο ότι δεν θα κάνει τίποτα άλλο από office.

Αλλά και τότε δεν χρειάζεται εμένα,πιο χρήσιμες θα του είναι 24 άτοκες . :P

Δημοσ.

Οι παράγραφοι είναι για να διαβάζουμε καλά κ να μην κουραζόμαστε η σκέψη είναι μια και συνολική οπότε δεν υπάρχει απαντηση κατά παράγραφο αυτές είναι forumιστικες τακτικές για να αναγάγουμε τον λόγο μας.. Ξέχασες δε ένα βασικό γιατί βόλευε και ήταν η πρώτη παράγραφος. Είναι διαπιστωμένο πολλάκις δε ότι η πρώτη πρόταση η η δεύτερη είναι πολύ πιο ανοιχτές σε κριτική γιατί αυτός που γραφεί την τελευταία έχει λάβει υπ'οψιν του άλλες τρεις σελίδες.

Ετσι οπως τα λες ειναι αλλα εγω παλι θα χρησιμοποιησω την φορουμιστικη τακτικη οπως λες για να σου απαντησω κατα παραγραφο γιατι ειναι πιο ευκολα να διαβαστει και να μην χαθει ο μπουσουλας οταν απαντανε πολλα ατομα σε ενα topic.λοιπονδεν ξεχασα τιποτα βασικο και ουτε βολευε η πρωτη σου παραγραφος.απλα την προσπερασα γιατι δεν υπηρχε λογος να απαντησω κατι εκει.οι προτασεις δεν ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες.δεν ειναι αναγκαιο να ποσταρουν 3 διαφορετικα ατομα την ιδια προταση ουτε στο κατω κατω να δουμε ποιος θα κανει την καλυτερη προταση για να εισπραξει τα bravo.ολοι θελουμε να βοηθησουμε.εαν στις πρωτες προτασεις διαπιστωνεται απο αλλους χρηστες κατα την κριση τους καποιο λαθος,απαντανε.

Τα χρήματα συνολικά κ σε βάθος χρόνου τα γλυτώνεις από τον φίλο σου γιατί δεν θα έχει προβλήματα είναι απλό δεν ξέρω γιατί το ξαναλέμε.. Το ότι θα αγοράσει γνήσια office αυτό δεν σημαίνει ότι θα βάλει μόνο αυτά πάνω στο Pc

Γιατι να εχει ενας υπολογιστης γραφειου προβληματα δεν το καταλαβαινω?δηλαδη τι παει να πει οτι ενα pc των 1000 euros ειναι πιο ποιοτικο απο ενα τως 500?ως ενα σημειο ειναι αλλα κατα τα αλλα,περα απο το τροφοδοτικο,τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.σε Pc που θα χρησιμοποιηθει σε εφαρμογες γραφειου και stok καταστασεις,δεν σε νοιαζει τι πυκνωτες εχει επανω η μητρικη και τι συστημα τροφοδοσιας εχει.ασε που παντα οι προτασιε ςτης μητρικης ειναι αναλογες με τον επεξεργαστη.δεν λεω να βαλεις τον 2500 με μια των 50 euros αλλα ουτε και εναν celeron με μια των 150.καταλαβαινεις τι θελω να πω.

Με λίγα λόγια όμως αυτό που γράφεις είναι σωστό αν αφαιρέσεις όμως την πρόταση που τέθηκε το αρχικό ερώτημα και αν μου κάνει συμβόλαιο ότι δεν θα κάνει τίποτα άλλο από office.

Αλλά και τότε δεν χρειάζεται εμένα,πιο χρήσιμες θα του είναι 24 άτοκες . :P

Δημοσ.

ενας φιλος μου περιπτερας εβαλε με ατοκες δοσεις μια καρτα 6990 και σωθηκε.τωρα εχει τρομερη απεικονιση στο word (πριν εκανε κατι περιεργα κοκκινα νερα κατω απο τις λεξεις) και παιζει πασιετζα με 2500 fps (σκετη απολαυση).αξιζει τον κοπο πιστευω να ανεβειτε λιγο μπατζετ

Δημοσ.

Και κατά την δική μου άποψη είναι overkill επεξεργαστής 200~ ευρώ για δουλειές office, όμως είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι πολλές φορές-αν όχι τις περισσότερες-δεν ψωνίζουμε με βάση τι έχουμε ανάγκη αλλά τι θέλουμε!

Δημοσ.

ενας φιλος μου περιπτερας εβαλε με ατοκες δοσεις μια καρτα 6990 και σωθηκε.τωρα εχει τρομερη απεικονιση στο word (πριν εκανε κατι περιεργα κοκκινα νερα κατω απο τις λεξεις) και παιζει πασιετζα με 2500 fps (σκετη απολαυση).αξιζει τον κοπο πιστευω να ανεβειτε λιγο μπατζετ

Φαντάζομαι εσύ τον είχες συμβουλέψει να πάρει Α6 και χαβιαρ μπλου 500αρ με 1005 ευρώ.. έτσι ? +1 και από μένα.. Όχι για σένα για τον περιπτερά που δεν σε άκουσε.. γιατί και "η στέρηση" τελικά διαμορφώνει χαρακτήρα κάτι σαν της γειτόνισσας μου ένα πράγμα..

Υπάρχει το ρήμα "χτίζω" υπάρχει και το "γκρεμίζω" το δεύτερο πιο εύκολο κ φιλικό γι'αυτο όμως ο πρώτος λέγεται αρχιτέκτονας και ο δεύτερος εργάτης..

Δημοσ.

Φαντάζομαι εσύ τον είχες συμβουλέψει να πάρει Α6 και χαβιαρ μπλου 500αρ με 1005 ευρώ.. έτσι ? +1 και από μένα.. Όχι για σένα για τον περιπτερά που δεν σε άκουσε.. γιατί και "η στέρηση" τελικά διαμορφώνει χαρακτήρα κάτι σαν της γειτόνισσας μου ένα πράγμα..

Υπάρχει το ρήμα "χτίζω" υπάρχει και το "γκρεμίζω" το δεύτερο πιο εύκολο κ φιλικό γι'αυτο όμως ο πρώτος λέγεται αρχιτέκτονας και ο δεύτερος εργάτης..

Εσυ απο την άλλη δεν θέλεις να κατανοήσεις ότι στη συγκεκριμενη περιπτωση το 1000αρικο είναι για πλήρε σύστημα με οθονες , λογισμικο, πολυμηχάνιμα κτλ κτλ και όχι μία σκέτη κεντρική μονάδα!! Γκε γκε??

Δημοσ.

Αντε πάλι τα ίδια όπως και σε να θέμα για gaming PC που πρότεινες 2011...

Είμαστε σοβαροί ; Προτείνετε στον άνθρωπο i5 2500k (για να τον κλοκάρει πιο εύκολα για να τρέχει Office 2010 :confused: )και ssd για PC γραφείου;

Φίλε μου άκου σε με αν δε θέλεις ο φίλος σου να κλαίει τα λεφτά του ή να τα πετάξει στα σκουπίδια.

Αν ο φίλος σου δεν είναι γραφίστας ή αρχιτέκτονας ή φωτογράφος ή μουσικός και θέλει το pc μόνο για office όπως είπες κτλ. δεν αξίζει να σπαταλήσει πάνω απο 500 ευρώ για όλα μαζί άντε 550 μαζί με το πολυμηχάνημα.(Και πολλά λέω, επείδη είπες ότι το θέλει για πολλά χρόνια)

Απάντησε μου αν εχεις την καλοσύνη τι δουλεία κάνει ο φίλος σου και τι προγράμματα θα χρησιμοποιεί για να μπορέσω να προτείνω σίγουρα.

Δημοσ.
Αν ο φίλος σου δεν είναι γραφίστας ή αρχιτέκτονας ή φωτογράφος ή μουσικός και θέλει το pc μόνο για office όπως είπες κτλ. δεν αξίζει να σπαταλήσει πάνω απο 500 ευρώ για όλα μαζί άντε 550 μαζί με το πολυμηχάνημα.(Και πολλά λέω, επείδη είπες ότι το θέλει για πολλά χρόνια)

Αν και κάνουμε ξεθάψιμο,τώρα φίλε petranthe εσύ πήγες στο άλλο άκρο,αφού windows και office μόνο κάνουν γύρω στο 300άρι,πως θα φτιάξεις ολοκληρωμένο υπολογιστή(με οθόνη,περιφερειακά και πολυμηχάνημα που να είναι και λίγο της προκοπής ) με άλλα 200;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...