Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!... εχω το εξης θεματακι... οπως λεω και στον τιτλο.. αποσυνδεεται το magic mouse απ'το iMac μου αρκετα συχνα και μου σπαει τα νευρα.. δεν εχει πεσει κατω η κατι, παντα χρησιμοποιειται με ευλαβια πανω στο γραφειο του υπολογιστη. Εχει κανενας βιωσει κατι παρομοιο? Μπορει να γινει κατι επι του θεματος? Εχει εγγυηση και το magic mouse ετσι δεν ειναι? Ηταν μαζι με το iMac γιαυτο ρωταω..

Επισης παλαιωτερα ειχα αρκετα συχνα αποσυνδεσεις του iMac απ'το wifi.. αλλα για καποιο λογο δεν γινεται αυτο πλεον, οποτε υποθετω πως ηταν θεμα του ρουτερ μου και οχι του hardware του iMac..σωστα? Ρωταω και αυτο γιατι αν ενδεχεται να ναι θεμα hardware να το παω μια καλη ολο μαζι για ενα σερβις.. το κακο ειναι οτι βρισκομαι επαρχια και δεν αναλαμβανουν τα μεταφορικα οποτε θα χρειαστει να το παω η ιδια στην Αθηνα...πφφ :P

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δοκιμασε να αλλαξεις μπαταριες

lol. επειδη ειμαι κοπελα δεν σημαινει οτι δεν σκεφτηκα να δοκιμασω το οτι πιο απλο οπως το να αλλαξω τις μπαταριες πρωτου ανοιξω ενα thread για βοηθεια επι του θεματος :-(

Δημοσ.

Για δοκίμασε να καθαρίσεις τις επαφές της μπαταρίας στο ποντίκι με μια καθαρή σβυστήρα.

Βεβαιώσου επίσης ότι οι μπαταρίες κάθονται "σφιχτά" στην θέση τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

lol. επειδη ειμαι κοπελα δεν σημαινει οτι δεν σκεφτηκα να δοκιμασω το οτι πιο απλο οπως το να αλλαξω τις μπαταριες πρωτου ανοιξω ενα thread για βοηθεια επι του θεματος :-(

Μην το παίρνεις στραβά βρε αλίμονο..

απλά ξεκινάμε από τα πολύ βασικά για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε εάν γίνεται στην λύση..

Οσο και "helloo" ακούγεται αυτο..

Με φιλική πάντα διάθεση.

Έχεις δοκιμάσει και άλλες bluetooth συσκευές στον imac;

Βασικά πρέπει να τσεκάρεις τι φταίει ο imac ή το mouse..

Δοκίμασε αν μπορείς κάποια άλλη συσκευή να δεις εάν σου αποσυνδέεται..

Ή δοκιμασε το magic mouse σε αλλο computer

Επεξ/σία από Tablet
Δημοσ.

Συχνο φαινομενο. και μενα μου το κανει αλλα πλεον σπανια. Με το S. leopard το ειχε ξεφτιλισει το θεμα ολη την ωρα αποσυνδεση, πιστευω πως ειναι softwariko το θεμα.

Δημοσ.

Γεια σας!... εχω το εξης θεματακι... οπως λεω και στον τιτλο.. αποσυνδεεται το magic mouse απ'το iMac μου αρκετα συχνα και μου σπαει τα νευρα.. δεν εχει πεσει κατω η κατι, παντα χρησιμοποιειται με ευλαβια πανω στο γραφειο του υπολογιστη. Εχει κανενας βιωσει κατι παρομοιο? Μπορει να γινει κατι επι του θεματος? Εχει εγγυηση και το magic mouse ετσι δεν ειναι? Ηταν μαζι με το iMac γιαυτο ρωταω..

Κατ'αρχην μπες και καθάρισε όλες τις τυχων συσκευές που εχει αποθηκευμένες το μενού bluetooth.Ζευγαροποιησε μετά το mouse και να είσαι σίγουρη ότι το τετραγωνάκι που λέει "να θυμάμαι αυτή την συσκευή" είναι τικαρισμενο. Απομάκρυνε το κινητό σου αν το έχεις εκεί δίπλα.

Επισης παλαιωτερα ειχα αρκετα συχνα αποσυνδεσεις του iMac απ'το wifi.. αλλα για καποιο λογο δεν γινεται αυτο πλεον, οποτε υποθετω πως ηταν θεμα του ρουτερ μου και οχι του hardware του iMac..σωστα? Ρωταω και αυτο γιατι αν ενδεχεται να ναι θεμα hardware να το παω μια καλη ολο μαζι για ενα σερβις.. το κακο ειναι οτι βρισκομαι επαρχια και δεν αναλαμβανουν τα μεταφορικα οποτε θα χρειαστει να το παω η ιδια στην Αθηνα...πφφ :P

Ναι ήταν το router.

Αν το αγόρασες από κατάστημα στην πόλη σου και με τα ως άνω δεν αλλάξει κάτι να το πας εκεί και θα στο στείλουν με δικά τους μεταφορικά.

Α ! και που είσαι τις μπαταρίες να αλλάξεις ! :P :lol:

Ευχαριστω!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αλλαξε την μπαντα που παιζει το bluetooth . Εχουν κανει βλακεια και ειανι στην ιδια που εκπεμπει to wifi. Χρειαζεσαι ενα προγραμμα efi

Επισκέπτης
Δημοσ.

κ εγω παθον....

με το που το σικονα απο την επιφανεια που ακουμπαγε,εκανε αποσυνδεση. αν δν το δουλευα 2 λεπτα

παλι τα ιδιΑ

το προβλημα εφτιαξε οταν

1.το εσβησα εντες απο της αποθηκευμενες συσκευες,το ξαναζευγωποιησα , φυσικα αλλαζοντας του κ ονομα.

2.αγοραζοντας μπαταριες επαναφορτιζομενες απο τον γερμανο eneloop SANYO πριν 3 χρονια 4αδα μαζι με φορτιστη 29ευρωπολουλα ,

γιατι κ με καποιες μπαταριες ειχα θεμα.

Αν παρατηρησεις μερικες μπαινοβγενουν πιο ευκολα απο καποιες αλλες.

Το ιδιο magic mouse απο το 2009 δουλευω ακομη. ΣΕ 3 διαφορετικους ηλ.Υπολ Apple

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...