mynam3 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Εχω ενα προβλημα περιεργο με windows 7. Τρεχω nod32(updated μεχρι και το τελευταιο), windows firewall και τις ενημερωσεις των windows ολες. Καπου καπου κατα τη διαρκεια της χρησης που του κανω, οπου και αν κλικαρω ανοιγουν tabs π.χ στον chrome και στον mozilla. Αν γραψω στην address bar, ανοιγει σε αλλο tab και ουτο καθε εξης. Ουτε τερματισμο μπορω να κανω της εργασιας, ουτε τιποτα. Παρουσιαζει προβλημα με τους τονους, οπως και με διαφορα συμβολα. Π.χ αντι για τελεια (.), βαζει το >. Μετα απο λιγο στρωνει αλλα ειναι αρκετα εκνευριστικο, τι μπορει να φταιει; Δεν εχω βαλει/βγαλει κατι, τον τελευταιο μηνα το pc ειναι ως εχει. Το σκαναρα με το νοντ και το μαλγουερ αντιμπαιτς, δεν εβγαλε τιποτα
sargio01 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δεν έχω ιδέα στο θέμα αλλά μήπως το πληκτρολόγιο έχει βρομίσει με τον καιρό(με νικοτίνη ας πούμε...) και ξεκινάει κολλημένο(τα περίεργα να 'ναι λόγο συντομεύσεών του) και στη συνέχεια με τη χρήση θερμαίνεται οπότε και η βρομιά μαλακώνει και δουλεύει; Έλεγξέ το (σκόνες, υψηλά ποσοστά υγρασίας κλπ.).
filip123go Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Κανε σκαν με malwarebytes και spybot s&d. Αν συνεχίσει το πρόβλημα, δοκίμασε άλλο πληκτρολόγιο. Αν ακόμα συνεχίζει το πρόβλημα, ξανα-ποσταρε
Commander xXx Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Νομιζω πως ξερω την λυση! Κοιτα ειχε κατι παρομοιο το λαπτοπ της ξαδερφης μου αλλο παταγες αλλο εβγαζε. Νομιζω πως φταινε τα ασυγχρονα πληκτρα. ΑΝ πατησεις 5 φορες το shift σου βγαζει μια βλακεια που λεγεται ασυγχρονα πληκτρα αν το πατησεις σου κανει διαφορες τρελες αν δεν ξερεις να τα χρησιμοποιεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα