batistapao13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια λοιπον τον τελευταιο καιρο ετρωγα διαφορα παγωματατου υπολογιστη για χιλιοστα του δευτερολεπτου ετσι ψαχνωντας κατεβασα το hd tune pro οπου και ετρεξα ενα τεστακι στον σκληρο δισκο και πηρα τρελα αποτελεσματα παρακατω δειτε τι ακριβως εννοω και πειτε μου τι μπορω να κανω ο σκληρος ειναι ενας seagate 7200.11 250gb sata 2 αυτα τα αποτελεσματα βγηκαν μετα απο αλλαγες που εκανα στο bios (απο ide σε achi)ανασυγκροτηση και καθαρισμα η υγεια του και οι επιδοσεις του ειναι 100% συφμωνα με το Hard disk sensitel αλλα σε αλλα τεστ που εκανα με το ιδιο προγραμα το διαβασμα εφτασε μεχρι και 1,5mb με αποτομα σκαμπανεβασματα καμια ιδεα τι στο καλο γινεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 κατέβασε το HD Sentinel, για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο HDD... έχε έτοιμα καιτα Seagate Seatools μπας και χρειαστεί να τρέξουμε τα tests...
batistapao13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 το εχω κατεβασει φιλε μου οριστε και μια εικονα 0 250αρης ειναι ο κυριος ο 400αρης ξερω οτι εχει προβλημα Disk report 2012 05 06.html
TheELF Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Process Explorer τρέξε αυτό,πάνε view->Select Columns->Process I/O και επέλεξε το Writes και το Write Bytes κάνε ταξινόμηση με βάση τα I/O writes και ξανά τρέξε το τεστ δες ποια εργασία γράφει στον δίσκο και δημιουργεί την καθυστέρηση. 9360 errors occured during data transfer κάνεις κάνα overclocking;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 ας τρέξει πάντως και τα 2 tests των Seatools...
batistapao13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 εκανα και μου πεταγε μπλε οθονες αλλα πλεον ειναι σταθεροποιημενος
batistapao13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Λοιπον στα process ενα αρκετα μεγαλο μεγεθος το τρωει το avast το απενεργοποιησα και πλεον μου βγαζει λιγο καλυτερα αποτελεσματα αλλα και παλι κανει αποτομα σκαμπανεβασματα απο εκει και περα ποια ειναι τα τεστ απο την εταιρια που μπορω να κανω?>
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 http://www.seagate.com/support/downloads/seatools/ κατεβάζεις και κάνεις τα tests...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 πρώτα το quick και μετά το extended...
STORM1978 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια λοιπον τον τελευταιο καιρο ετρωγα διαφορα παγωματατου υπολογιστη για χιλιοστα του δευτερολεπτου ετσι ψαχνωντας κατεβασα το hd tune pro οπου και ετρεξα ενα τεστακι στον σκληρο δισκο και πηρα τρελα αποτελεσματα παρακατω δειτε τι ακριβως εννοω και πειτε μου τι μπορω να κανω ο σκληρος ειναι ενας seagate 7200.11 250gb sata 2 αυτα τα αποτελεσματα βγηκαν μετα απο αλλαγες που εκανα στο bios (απο ide σε achi)ανασυγκροτηση και καθαρισμα η υγεια του και οι επιδοσεις του ειναι 100% συφμωνα με το Hard disk sensitel αλλα σε αλλα τεστ που εκανα με το ιδιο προγραμα το διαβασμα εφτασε μεχρι και 1,5mb με αποτομα σκαμπανεβασματα καμια ιδεα τι στο καλο γινεται? Αυτο το ειδε κανεις? Θυμαστε την Karmen και την περιπετεια της με τους shitgate?
TheELF Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Άλλο αυτό, με το firmware Bug ο δίσκος εξαφανιζόταν από το Bios ή τον έβγαζε με 0 μέγεθος,το να έχει αυτές της πτώσεις είναι άσχετο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα