Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , έχω συνδέσει μέσω usb το MATSHITA BD-RE UJ-225S και ενώ μου γραφει dvd cd κανονικά , προσπάθησα να γράψω με το

Toast Titanium V 11.0.4 ένα blue ray Thats BD-R br-v25wwy30bg και μου το πετάει έξω διαρκώς ...

Any Ideas ? :wacko:

Δημοσ.

Μονο Play blue ray κάνουν τα Mac και αυτό με ειδικό πρόγραμμα αν δεν κάνω λάθος.. Μάλιστα ο Jobs κάποτε είχε αναλύσει τους λόγους που τα mac δεν θα φορέσουν ποτέ μπλε..

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος γραφεις κανονικά bluray σε macos και απλα μάλλον θα μου λείπει plugin στο toast και το ψάχνω λιγάκι μήπως και παίζει κάτι που δεν ξέρω

Δημοσ.

Με έκανες να το ψάξω λίγο δες εδώ αν έχεις τα μέσα και τις προϋποθέσεις σε κάθε περίπτωση δεν είναι εύκολη υπόθεση.

> http://eshop.macsales.com/articles/howto-burn-bluray-toast

θα του ρίξω μια ματια , αλλα δεν το θέλω για ταινίες , κάνω backup σε φωτογραφίσεις και προσπαθώ να βρω τρόπο ... θα δοκιμάσω και με άλλα δισκάκια μήπως κ φταίει μονο αυτό γιατί το toast μου βγάζει μήνυμα για να βάλω άδειο δισκάκι

Δημοσ.

Γράφεις και Παίζεις κανονικά bluray σε iMac απλα θελει plug in to toaster. Εγω εχω κάνει αρκετές πετυχημένες εγγραφές αλλά και αρκετες ακυρες μιας το πρόβλημα που εχω εγω ειναι ότι παγωνει το αντιγραφικο οπότε σταματαει στην μέση η εγγραφη ούτε καν eject δεν κάνει. Δοκίμασε αλλά δισκακι για αρχη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γράφεις και Παίζεις κανονικά bluray σε iMac απλα θελει plug in to toaster. Εγω εχω κάνει αρκετές πετυχημένες εγγραφές αλλά και αρκετες ακυρες μιας το πρόβλημα που εχω εγω ειναι ότι παγωνει το αντιγραφικο οπότε σταματαει στην μέση η εγγραφη ούτε καν eject δεν κάνει. Δοκίμασε αλλά δισκακι για αρχη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Το έβαλα φιλε μου το plugin αλλα τζίφος ... θα δοκιμάσω αλλα δισκάκια και βλέπουμε ... Έχεις να μου προτείνεις κανένα ?

Δημοσ.

Το έβαλα φιλε μου το plugin αλλα τζίφος ... θα δοκιμάσω αλλα δισκάκια και βλέπουμε ... Έχεις να μου προτείνεις κανένα ?

κοιτα εγω χρησιμοποιω με το lg αντιγραφικο μου κατι smart buy δισκακια 25gb και ειμαι ευχαριστημενος. Για αρχη βαλε το αντιγραφικο σε καποιο η/υ να δεις σε περιβαλλον με windows τι θα κανει το και αν σου πεταξει παλι το δισκακι! . αν ολα πανε καλα σε windows λειτουργικο δες τις ρυθμισεις στο Toast. Οταν διαλεγεις για bluray και σου εμφανιση το παραθυρο να προσθεσεις αρχεια δες αμα πανω αριστερα λεει bluray video και κατω σου δειχνει την μπαρα με το ελευθερο χωρο και sτο destination το αντιγραφικο σου.

Δημοσ.

Μου βγαζει κανονικα το BR και το εχω στην Data επιλογη εγγραφης οποτε το Toast τα βλεπει κανονικα ... Θα το ριξω στο htpc να δω τι κανει και σε win7 και βλεπουμε ...

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου βρει το firmware για το συγκεκριμένο ? το μονο που βρίσκω είναι ένα από την Sony αλλα πρέπει να είναι σε κάποιο Vaio για να το κάνει ...

Δημοσ.

Μονο Play blue ray κάνουν τα Mac και αυτό με ειδικό πρόγραμμα αν δεν κάνω λάθος.. Μάλιστα ο Jobs κάποτε είχε αναλύσει τους λόγους που τα mac δεν θα φορέσουν ποτέ μπλε..

Μου ξεφεύγει αυτο. Ποιος είναι ο λόγος;

Δημοσ.

Μου ξεφεύγει αυτο. Ποιος είναι ο λόγος;

Δεν το είχα διαβάσει όλο το άρθρο αλλά μπορείς να το βρεις σίγουρα στο Google.

Δεν ήταν μέσα στα ενδιαφέροντα μου ώστε να το ξεψαχνίσω.Α) γιατί έχω και windows β) γιατί τα blue ray τα θεωρώ ειδικού σκοπού και χρήσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...