Fluke Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αν πας τον επεξεργαστή σου στα 4.3-4.4G θα ανέβουνε κάμποσο τα ελάχιστα FPS σου στο battlefield3 σίγουρα. Το vsync γιατί on ?
ThanosWF Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Οσοι λετε για 2600κ i7 απ'οσο ξερω δεν εχει ουσιαστικες διαφορες με τον ι5 μου στα games μιας και τα περισσοτερα games οχι μονο δεν οφελουντε απο το HT αλλα πολλες φορες τα τραβαει και πισω,κανω λαθος? Επισης αφου τα fps μου ειναι της ταξεως των 70-80-90 γιατι να μην χρησιμοποιησω vsync?Απο την στιγμη που η οθονη μου ειναι μονο 60 hz και χρησιμοποιω adaptive vsync οπου δεν σου σκοτωνει τα frames οταν αυτα πεφτουν κατω απο 60.. Κανονικά η κάρτα σου θα έπρεπε να δουλεύει στο 99% ή τρώει μπουκαλάκι απο τον cpu ή τρωει μπουκαλάκι απο το v-sync, απενεργοποιησε το v-sync και βάλτα ολα στο τέρμα, αν δεν ζοριστει η κάρτα το ρίχνει στον επεξεργαστή και ο επεξεργαστής "λαχανιάζει" *Ακυρο διάβασα ξανά ολο το θέμα και είδα οτι έπαιξες με v-sync !! Αμ υποθέσουμε οτι εχεις περάσει σωστά drivers,οχι καλό καθάρισμα απο προηγούμενη κάρτα,οτι δεν άλλαξες μητρική χωρίς φορματ κτλ τότε ισως τρως μπουκαλάκι απο cpu. Η αλήθεια είναι οτι μια 680 θα δούλευε απροβλημάτιστα σε ενα i7 SB ή και ακόμα i7 1366 Αν τα βαλω ολα full συνηθως η καρτα κατοσταριζει αλλα και καποιες φορες με 99% usage τα fps μου πεφτουν στα 55-50 κατι που φυσικα δεν το θελω για λιγο παραπανω aa στο multiplayer. Νομίζω ότι κάνεις λάθος που έχεις πιαστεί με ένα πολύ κακογραμμένο παιχνίδι και κάνεις δοκιμές. Τα παράπονα στο NET είναι άπειρα και για διάφορους λόγους... Αν επιμένεις όμως, δες αυτό το Link που προτείνει tips για να διορθωθεί/μειωθεί το πρόβλημα με τα FPS drops του BF3. Είναι από official blog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624803360356/ Απλα θελω να δω αν υπαρχει bottleneck κωδικα η απλα κατι δεν παιζει σωστα στο pc μου,πχ στο metro το gpu usage ειναι σκαλωμενο 99% σε αλλα games δεν εχω δοκιμασει ιδιαιτερα μιας και εχω ενεργοποιημενο globally το adaptive vsync και δεν με νοιαζει μιας και ειμαι παντα καρφομενος στα 60 fps και ας ειμαι με 30 η 50 gpu usage,ισα ισα με βολευει γιατι δεν ανεβαζω και θερμοκρασιες.
konstantinos77 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 στο bf3 με 680 και στοκ 2500κ είναι πιθανό να σε κόβει ο cpu... Ο μονος λογος να κοβει την 680 ο 2500k ειναι λογω του οτι δεν εχει HT .Φανταζομαι αυτο να εννοεις ...
The__Blade Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ο μονος λογος να κοβει την 680 ο 2500k ειναι λογω του οτι δεν εχει HT .Φανταζομαι αυτο να εννοεις ... ακριβώς γιατί το bf3 Online είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που θέλουν HT ή επιπλέον cores.
venumis Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Αυτον τον καιρό άλλαξα 3 πλατφορμες Ο καλύτερος επεξεργαστής για το battlefield 3 ηταν ο 8120 πολύ λίγο πιο κάτω ο i7 930 και λίγο πιο κάτω ο 3570k.
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 είναι αρκετα κακογραμμένο σαν game το bf3. Σε ποια παραμετρο του ειναι κακογραμμενο ? Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος ...Το bf3 απλα θελει μια μονη gpu οπωσδηποτε και ενα αξιοπρεπες oc στην cpu τιποτα παραπανω.Κακογραμμενο ειναι το crysis ,το bf3 απλα εμφανιζει παιδικες ασθενειες που με καποια σωστα updates θα επρεπε να ειχαν ηδη φυγει εδω και καιρο .Εδω βεβαια μεχρι προτινος πασχιζαμε να βγαλουμε update για να βλεπουμε το ping μας αλλα οκ....
Aspidas Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Πάντως ισχυεί ότι όσο μεγάλη ανάλυση παίζεις ένα game (πχ 1920x1080) το bootleneck είναι "μικρό" , σωστά?
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Πάντως ισχυεί ότι όσο μεγάλη ανάλυση παίζεις ένα game (πχ 1920x1080) το bootleneck είναι "μικρό" , σωστά? Bασικα η αναλυση που λες εχει να κανει με το ποσο επιδρα η cpu στα fps του παιχνιδιου .Απο τα 1680 και πανω σε αναλυσεις εξαρταται απο την gpu ως επι το πλειστον και αναλογα το παιχνιδι πολυ λιγο απο την cpu .To bottleneck ομως εφοσον υπαρχει θα γινει αισθητο στις υψηλες αναλυσεις οπου η cpu θα τραβαει πισω την gpu ,ακριβως επειδη εκει τηνει να αναλαβει ολο το φορτιο ,και δεν θα παιρνεις την αναμενομενη αποδοση .Πιο σωστο ειναι να πεις οτι εκδηλωνεται στις υψηλες αναλυσεις και γινεται πιο φανερο σαν φαινομενο .Δεν υπαρχει δηλαδη μικρο-μεγαλο αλλα ποσο εσυ το αφηνεις να φανει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα