19paraskos91 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Καλησπέρα insomniacs, Έχω την εξής απορία •Θέλω να φτιάξω ένα κουμπί σε μια ιστοσελίδα..!!! Ξέρω ακούγετε χαζό αλλά μέχρι στιγμής ξέρω να φτιάχνω τα βασικά κουμπιά σε Dreamweaver και Flash κάνοντας Rollover κτλπ.. Έχω δει σε διάφορες ιστοσελίδες κάτι κουμπιά που πηγαίνοντας το ποντίκι πάνω του εκείνα σου βγάζουν καρτέλες και από τις καρτέλες επιλέγεις σε ποια σελίδα θέλεις να πας. Έχω βάλει μια εικόνα με ένα τέτοιο κουμπί στο συνημμένο. Ξέρει κανείς πως μπορώ να φτιάξω ένα τέτοιο κουμπί; Ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω; Και αν γίνετε να το ενσωματώσω μέσα στο Dreamweaver για την ιστοσελίδα μου;; Ευχαριστώ εκ των προταίρων
TheELF Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Αυτό δεν είναι κουμπί είναι μενού(για την ευκολία σου σου το λέω) μπορείς εύκολα να βρεις στο google αρκετά παραδείγματα dropdown menu dreamweaver
19paraskos91 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Αυτό δεν είναι κουμπί είναι μενού(για την ευκολία σου σου το λέω) μπορείς εύκολα να βρεις στο google αρκετά παραδείγματα dropdown menu dreamweaver Thnx...!!!! Έκανα είδη το 1ο μου.. μπούρδα βέβαια αλλά ας είναι...!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα