fever25 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Να παραδεχθούμε πάντως ότι από θέμα tutorial πραγματικά το παιχνίδι πάσχει...Το έχω εγκαταστήσει εδώ και κάποιους μήνες και δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά μαζί του επειδή χρειάζεται "διατριβή" για να το μάθεις, και δεν διαθέτω αρκετό χρόνο... 1
chek2fire Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Και να σκεφτείς ότι δεν είναι και από τα δύσκολα game της paradox αλλά μάλλον μπορεί να το θεωρήσεις απλοποιημένο στο interface του. Πάντως αν του δώσεις μια ευκαρεία δεν είναι και τόσο δύσκολο και όταν μπεις στο πνεύμα του θα καταλάβεις και το πόσο λειτουργικό είναι το interface του
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Σε ευχαριστώ check2fire ! Ίσως το καλοκαίρι που θα έχω περισσότερο χρόνο (και διάθεση) να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο τίτλο, να ποστάρω καμιά απορία, έως τότε κάνα warlock και πολύ μου είναι.
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μετά από 183 ώρες παιχνιδιού και έχοντας δοκιμάσει όλα τα dlc εκτός απο το τελευταίο pagan ήρθε η ώρα να αποσυρθώ από το game. Να πω ότι ήταν ένα από τα ομορφότερα hardcore strategy που έχω παίξει με ένα απίστευτο βάθος και με μια πρωτότυπη ιδέα που πλέον διαχειρίζεσαι μια οικογένεια και όχι ένα κράτος. Από όλα τα dlc αυτο που μου άρεσε περισσότερο ήταν του βυζαντίου με τιην προσθύκη των faction ενώ σε δεύτερη θέση θα βάλω το rebuplic dlc που μπορούσες να φτιάξεις μια τεράστια εμπορική αυτοκρατορία. Στα μάτια μου η paradox έχει ανέβει πολύ ψηλά σε εκτίμηση και πλέον η επόμενη εγκατάσταση θα είναι το march of eagles.
zizu10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Επειδή είναι η τελευταία μέρα του Humble Weekly Bundle και επειδή εδώ και τόσο καιρό μου έχει γυαλίσει το CKII, αξίζει τα 5-6$ το game ή να περιμένω μπας και ξαναβγάλει το αμαζον το complete pack στα 10$?? Γενικότερα, τα DLC's αξίζουν ή περισσότερα εμπορικά θα τα λέγατε??
zizu10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν το πήρα γιατί στο Humble δεν είχε τα DLC's και είπα να περιμένω το amazon μπας και φιλοτιμηθεί να ξαναβγάλει το full πακέτο με 10$ Τώρα που βγήκε το europa universalis 4 λές να δούμε κανένα price drop στο CKII??
chek2fire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Σίγουρα ανα διαστήματα το ρίχνουν σε προσφορά ακόμα και στο steam σε πολύ καλή τιμή.
chek2fire Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Οπως ανακοινώθηκε το crusader kings 2 πούλησε πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα! Εντυπωσιακό για το είδος του καθώς τα grand strategy δεν θεωρούνται και τα ποιο casual game.. http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?801671-Crusader-Kings-II-Over-1-Million-Copies-Sold&p=18068618 STOCKHOLM — September 18, 2014 — Paradox Interactive today announced that Crusader Kings II, the grand strategy game of medieval marriage, rule and conquest from Paradox Development Studio, has now sold over one million copies worldwide. Launched in early 2012 to critical acclaim, Crusader Kings II has been purchased for Windows, Mac, and Linux computers a combined total of over 1,000,000 times, and is still providing players with new realms, new conspiracies, and new historical timelines. Paradox continues to support Crusader Kings II with free and paid content, with a new expansion, “Charlemagne,” coming soon. “Whenever we discuss the sort of games we like to make, and the sort of fans we make them for, Crusader Kings II is one of the titles we point to as a shining example,” said Fredrik Wester, CEO of Paradox Interactive. “I want to thank every one of those million fans who have picked up Crusader Kings II for proving our point about game design for the truly dedicated. We make games for people who want to dive deep and explore a title with endless possibilities, where each player develops their own in-game story – and our players have responded. Every day we read the unique tales from our fans of the lengths to which they’ve gone to preserve their dynasties. Paradox is committed to growing those experiences in Crusader Kings II and in our entire portfolio.” Paradox Interactive has also shared some data about Crusader Kings II to underline the scope of the game’s success. Not only has the base game itself sold over a million copies, but the catalog of DLC and expansions for Crusader Kings II have sold a combined total of approximately 7 million units. Crusader Kings II is played by an average of 12,500 players every day, and roughly 100,000 players in a month. The average Crusader Kings II player has a playtime of just over 99 hours.
Millennium Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 http://store.steampowered.com/app/203770/ Free Weekend το παιχνίδι.
Apoll Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Crusader Kings 2 δωρεάν Η PDΧ ανακοίνωσε ότι όσοι κατεβάσουν από σήμερα και για λίγες μέρες το Crusader Kings 2 από το Steam θα το κρατήσουν δωρεάν για πάντα και όχι μόνο για την διάρκεια του free weekend. Για όσους δεν γνωρίζουν το παιχνίδι είναι τυπικό Grand Strategy αλλά με πολύ RPG στο μείγμα κάνοντάς το Grand Strategy Dynasty simulator περισσότερο παρά Grand Strategy όπως τα EU4, ΗΟΙ IV κλπ. Προσωπική συμβουλή, μετά το αναγκαίο tutorial και ένα παιχνίδι στην Ιρλανδία για να μάθετε τα βασικά, να παίξετε ως απλοί δούκες βάσσαλοι στην HRE ή για ποιο δύσκολο παιχνίδι στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Από εκεί και μετά το παιχνίδι αν σας αρέσει, τα απαραίτητα DLC που αλλάζουν το παιχνίδι είναι με σειρά προτεραιότητας Way of Life, Old Gods, Sons of Abraham Στα μη απαραίτητα DLC που προσθέτουν μόνο flavour, Reaper's Due προσθέτει παρα-φυσικά φαινόμενα που δεν είναι για όλους τους παίκτες. Monks & Mystics κρυφές κοινωνίες όπου μπορείτε να γίνετε μέχρι και grand master στους σατανιστές για πολύ γέλιο. Conclave προσθέτει μερικά επίπεδα δυσκολίας λόγο του ότι έχετε να διαχειρίζεστε τα περί θρησκείας επίσης. D Sword of Islam μπορείτε να παίξετε με Ισλαμιστές. Rajas of India μπορείτε να παίξετε στην Ινδία και άλλα πολλά. Το ποιο αγαπημένο μου είναι το Republics όπου μπορείτε να παίζετε ως απλός έμπορας, σε κάποια Δημοκρατία (Βενετία, Αμάλφι, Γένοβα κλπ) ή να φτιάξετε δική σας αν είσαι tribal. Και το παιχνίδι εκεί γίνεται ένα bloodbath που δεν είναι για όσους δεν έχουν το στομάχι να εξαφανίζουν ολόκληρες οικογένειες με δολοπλοκίες........ 3
chek2fire Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Ενα από τα καλύτερα grand strategy game όλων των εποχών. Νομίζω ότι θα πρέπει να το δουν όλοι. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Δωρεάν το Crusader Kings II στο Steam μέχρι το Σάββατο στις 20:00. Απλά πατάτε «Εγκατάσταση». Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα