Millennium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Το ζεις ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Εδώ και μέρες στο facebook του παιχνιδιού έχουν βάλει μια pic puzzle που κάθε μέρα αφαιρούν και ένα κομμάτι της. Από τι φαίνετε θα έχουμε το pagan dlc και επιτέλους θα μπορέσουμε να αιματοκυλήσουμε την Ευρώπη στο όνομα του Odin! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=548276681857511&set=a.541313459220500.127739.131237343561449&type=3&theater Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ανακοινώθηκε και επίσημα το pagan dlc για το game και επιτέλους θα μπορέσουμε να προσηλυτίσουμε με την βία φυσικά όλη την Ευρώπη στον θεό Οντιν... Εδώ είναι το trailer του https://www.youtube.com/watch?v=V-edUnWQgyM και πλέον το game με τους παγανιστές θα ξεκινάει από το 687. Στα δικά μου τώρα η βυζαντινή αυτοκρατορία έχει κατορθώσει να εδραιωθεί στην Ιερουσαλύμ να τους μετατρέψει σε αυτές τις περιοχές όλους σε ορθόδοξους και να επεκταθεί και σε όλη την νότια ιταλία και Σικελία. Δυστυχώς στο τέλος της βασιλείας του Αυτοκράτορα εμφανίστηκε μια μεγάλη απειλη από τον βορά Ενώ είχα ανοίξει πόλεμο με τον Πάπα για την κατάκτηση της Ρώμης η ορδές των Μογγόλων μου άνοιξαν πόλεμο από τον βορά κατακτώντας μου όλες τις βόρειες επαρχίες του καυκάσου. Ετσι γρήγορα εξασθενισμένος από τις διαμάχες αναγκάστηκα και και συνθηκολόγησα με τον Πάπα χάνοντας και αυτή την μεγάλη μάχη. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά είχα και μια επανάσταση ενός vassal που είχε στην κατοχή του την Σικελία και το βελιγράδι και πολεμώντας τον έχασα και το Βελιγράδι από την Ουγγαρία. Πλέον ο χάρτης είναι διαμορφωμένος έτσι με μια μικρή περιοχή στην κατοχή μου στην καρδία του Μογγολικού βασίλειου. Δεν ξέρω γιατί δεν μου έχουν επιτεθεί ακόμα εκεί. Δεν είναι καθαρά δικός μου vassal αλλά του πατριαρχείου. κατά το τέλος της ζωής του Αυτοκράτορα άρχισε μια παράξενη εισβολή από τα βάθυ του Ωκεανού στα δυτικά. Η περιγραφή που σου εμφανίζει είναι όλα τα λεφτα ενώ γρήγορα άρχισαν να κατακτάνε περιοχές στο μαροκο και φυσικά να χτιζουν τους δικούς τους Ναούς πυραμίδες και να κάνουν ανθρωποθυσίες στους θεούς τους.. να δούμε πως θα αντιδράσει γενικά η δύση σε αυτή την απειλή. Εμένα δεν φαντάζομαι να με επηρεάσει τόσο μακριά που βρίσκομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Η αυτοκρατορία έχει μπει σε περίοδο παρατεταμένης διαταραχής και πιέζετε πλέον πάρα πολύ από τα ανατολικά και από τις ορδές των Μογγόλων. Εχουν μείνει πλέον 100 χρόνια για το τέλος και αυτού του gameplay που παίζω και η πίεση που δέχομαι από τους Ilkhanate είναι αφόρητη. Ηδη αυτή την στιγμή είμαι σε ένα πόλεμο μαζί τους για κοντά στα 5 χρόνια χωρίς να φαίνετε ότι μπορεί να τελειώσει. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο προηγούμενος αυτοκράτορας πέθανε σε πολύ μεγάλη ηλικία και αφήνοντας heir στο βασίλειο του τα εγγόνια του καθώς οι γιοί του είχαν όλοι τους πεθάνει. Μετα τον θάνατο του βασιλιά το game με έριξε να παίζω με έναν εγγονό του που είχε στην κατοχή του μόνο το βασίλειο της Σικελίας αλλά όχι την Βυζαντινή αυτοκρατορία. Ακολούθησαν αρκετά χρόνια διχασμού στα εδάφη της Αυτοκρατορίας και μετά από ιντριγκες πολέμους και δολοπλοκίες κατάφερα να ξανανέβω στο θρόνο του Αυτοκράτορα. Δείτε τι μεγάλη διάσπαση είχε γίνει μέχρι τότε Αφού εδραιώθηκα στον θρόνο άρχισε ο μακροχρόνιος αγώνας επιβίωσης στα ανατολικά πολεμόντας τους Μογγόλους. Η μόνη λύση που έχω βρει είναι να δολοφονώ τους Χαν ώστε να μπούνε στον θρόνο οι μικροί τους γιοί και να έχουνε μεγάλες εξεγέρσεις στα εδάφη τους για να με αφήνουν ήσυχο Μέχρι στιγμής έχει δουλέψει μια χαρά το σύστημα αλλά όπως είπα και πριν είμαι σε έναν εξαντλητικό πόλεμο μαζί τους εδώ και χρόνια καθώς διεκδικούν τα εδάφη της Αραβίας. Δυστηχώς σαν μην έφταναν όλα αυτά πέθανε και ο Αυτοκράτορας και πλέον σαν γιος του θα έχω να αντιμετωπίσω και τις εσωτερικές διαμάχες. Dark days.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Στα τέλη Μαιού θα γίνει διαθέσιμο και το τελευταίο νομίζω expansion που θα δίνει την δυνατότητα να αναλάβουμε την τύχη ένος παγανιστικού βασίλειου. Δείτε και το trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Το ξαναξεκίνησα μετά από μήνες και βρήκα ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από πριν! Πολλές επαναστάσεις, ευγενείς που πριονίζουν την καρέκλα μου και σημαντική αύξηση της δυσκολίας! Ερωτήσεις λοιπόν : 1) Σε ποιούς είμαστε ασφαλείς να δώσουμε counties/baronis/duchies? 2) Στα αδέλφια του heir τί δίνουμε? 3) Πως αυξάνουμε τις περιοχές που μπορούμε να ελέγξουμε πριν βγει μήνυμα "demesne too big"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Παιδιά λέω να το αγοράσω κι εγώ το παιχνίδι τώρα που το βρήκα φθηνά. Για πείτε nicks στο steam... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Εμένα θα με βρεις σαν dionissoss στο steam αλλά έχω σταματησει προσωρινά να παίζω το game μετά και την ολοκλήρωση δύο οικογενειων που είχαν αναλάβει την βυζαντινή αυτοκρατορία. Τώρα για τον hurin αν δεν θέλεις να έχεις πολλές επαναστάσεις θα πρέπει να ανεβάζεις στον διαδοχο του θρόνου σου το prestige του δίνοντας του τίτλους και γή. Αν ποτέ σε διαδεχθεί κάποιος με πολύ χαμηλό prestige να έχεις σίγουρο το χάος στο βασίλειο σου. Μην μοιράζεις σε όλους τους γιούς σου τίτλους γης γιατί αργά η γρήγορα κάποιος από αυτός θα διεκδικήσει τον θρόνο από τον heir σου και θα δημιουργήσεις πρόβλημα. Εγώ να σου πω τους γιούς που δεν τους προόριζα για διαδοχή η τους πάντρευα με κάποια πριγκίπησα σε κοντινά μικρά βασίλεια ώστε να έχε δικαιώματα αργότερα στην γή του η τους έκανα παπάδες Τελος οι περιοχές που μπορείς να ελέγξεις άμεσα είναι πάντα λίγες. Γιαυτό έχεις την ανάγκη των vassal σου και αυτός είναι ο πυρήνας του παιχνιδιού να μπορέσεις να επιβιώσεις σε όλη αυτή την διαπλοκή των vassal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Εμένα θα με βρεις σαν dionissoss στο steam αλλά έχω σταματησει προσωρινά να παίζω το game μετά και την ολοκλήρωση δύο οικογενειων που είχαν αναλάβει την βυζαντινή αυτοκρατορία. Τώρα για τον hurin αν δεν θέλεις να έχεις πολλές επαναστάσεις θα πρέπει να ανεβάζεις στον διαδοχο του θρόνου σου το prestige του δίνοντας του τίτλους και γή. Αν ποτέ σε διαδεχθεί κάποιος με πολύ χαμηλό prestige να έχεις σίγουρο το χάος στο βασίλειο σου. Μην μοιράζεις σε όλους τους γιούς σου τίτλους γης γιατί αργά η γρήγορα κάποιος από αυτός θα διεκδικήσει τον θρόνο από τον heir σου και θα δημιουργήσεις πρόβλημα. Εγώ να σου πω τους γιούς που δεν τους προόριζα για διαδοχή η τους πάντρευα με κάποια πριγκίπησα σε κοντινά μικρά βασίλεια ώστε να έχε δικαιώματα αργότερα στην γή του η τους έκανα παπάδες Τελος οι περιοχές που μπορείς να ελέγξεις άμεσα είναι πάντα λίγες. Γιαυτό έχεις την ανάγκη των vassal σου και αυτός είναι ο πυρήνας του παιχνιδιού να μπορέσεις να επιβιώσεις σε όλη αυτή την διαπλοκή των vassal. Δυστυχώς μου βγήκε μάπας ο βασιλιάς και με έχουν τρελάνει στις επαναστάσεις. Όποτε κάνω κάποια επιθετική ενέργεια για να κατακτήσω επιπλέον περιοχές, επαναστατούν οι μισοί vassals μου! Να δώσω δηλαδή στον heir όλες τις παραπάνω περιοχές μέχρι να φύγει το μήνυμα demesne too big? Ποιές με συμφέρει να κρατήσω? Να δώσω όλες τις βαρονίες και τους τίτλους και να κρατήσω μόνο το King of Ireland? Στα Laws, ποιές είναι οι καλύτερες για να έχω λεφτά-στρατό, αλλά να μην μου επαναστατούν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Τις περιοχές θα τις μοιράζεις σε όλους τους vassal και ποτέ σε έναν μόνο. Αν πατήσεις πάνω στο κουτάκι με το βαθμό που είναι δυσαρεστημένος ο vassal βλέπεις και ποιος είναι ο λόγος. Μπορεί να θελει μια περιοχή από αυτές που κατέχεις και δίνοντας του την να τον πάρεις με το μέρος σου. Γενικά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να σταθεροποιηθείς στον θρόνο σου είναι να δωροδοκείς να δίνεις περιοχες η τίτλους τιμής στους vassal ώστε να τους φέρεις με το μέρος σου και να απομονώσεις τους ελάχιστους vassal που είναι επαναστάτες λόγο χαρακτήρα ώστε να τους συντρίψεις αργότερα μόνους τους. Ενά άλλο καλό κόλπο είναι να τα έχεις καλά με τον πάπα, πατριάρχη ώστε να ζητάς να αφορίζει τους ατίθασους vassal ώστε μετά να μπορείς να τους φυλακίσεις χωρις να αντιδράσει κανείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Τώρα που έχω 3 βασίλεια (Ireland-Scotland-Wales) και όλοι μου τα ζητάνε, να τα δώσω? Σε ποιούς είναι πιο συμφέρον? Επίσης, ποιές counties με συμφέρει να έχω στην κατοχή μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Σε κανέναν μην δίνεις τα βασίλεια. Αν έχεις αυτοκρατορία κράτησε τα για σένα και μην δημιουργείς γενικά νέα βασίλεια. Ποτέ δεν θέλεις να κάνεις έναν vassal σου τόσο ισχυρό όσο είναι ένας βασιλειάς. Αργά η γρήγορα θα επαναστατήσει και θα έχεις να αντιμετωπίσεις την μεγάλη του επικράτεια. Γενικα να θυμάσαι το " διαίρει και βασίλευε" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μετά το τελευταίο dlc που πέρνουμε τις τύχες των παγανιστών αυτές τις μέρες έγινε και διαθέσιμο το καλύτερο νομίζω mod του παιχνιδιού και το καλύτερο game of thrones παιχνίδι που κυκλοφορεί. http://ck2agot.wordpress.com/2013/05/14/dev-diary-essos-1/ Πέρνετε τις τύχες ενός από τα βασίλεια στο westeros η ακόμα και στο essos και κατακτάτε τον υπόλοιπο κόσμο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μόνο προσοχή στα άτομα που δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία γιατί και γω δοκίμασα να το βάλω και έχει κάποια σενάρια που είναι τέρμα spoilers. Πάντως όσον αφορά το παιχνίδι όσες φορές και να δοκίμασα να το παίξω δεν τα κατάφερα καθώς κάθε φορά συμβαίνουν πολλά τα οποία δεν καταλαβαίνεις και γιατί γίνονται.Πρέπει να διαβάσω κανα online tutorial καμιά μέρα καθώς του Ingame δεν λέει και πολλά αλλά όλο το αναβάλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Η μπορεί να ρωτήσεις εδώ. Μιλάμε έχω κάνει διατριβή πανω στο game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα