Tmark Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Για μένα το tutorial είναι μέτριο δυστυχώς, στα μαθαίνει όλα διάσπαρτα, όχι σαν κάτι ενιαίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 αν έχει κάποια απορεία ρώτα εδώ. Να έχει στο μυαλό σου πάντα ότι βασικός στόχος είναι η επιβίωση της δυναστείας σου είτε με γάμους είτε επεκτείνοντας τα σύνορα και βάζοντας απογόνους σε κάθε περιοχή σου. Και ένα άλλο βασικό στοιχείο είναι να έχει ευχαριστημένους πάντα τους vassal σου και πάντα τον Πάπα.. Από τι είδα σε λίγο καιρό βγαίνει άλλο.ένα expansion και νομίζω θα είναι ευκαρεία να ασχοληθώ λίγο με το βυζάντιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αν θέλεις, μου εξηγείς λίγο πώς διαχειρίζεσαι τη ροή του χρόνου; Το κάνεις pause, το βάζεις στην πολύ αργή ρύθμιση; Δεν το έχω παίξει, το έχω δει σε φίλο μόνο και μου φάνηκε πως "πνίγεσαι" από τα διάφορα που συμβαίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Στην αρχή το έβαζα στην μεσαία ροή του χρόνου και όποτε γινόταν κάποιο γεγονός απλά πάταγα το pause για να δω τι συμβαίνει και να διαχειριστώ την κατάσταση. το pause έτσι και αλλιώς είναι εύκολα να γίνει άμεσα με το spacebar. Μετά όταν προχώρησα τον game και το είχα μάθει το έβαζα στο γρήγορο και φυσικά pause όποτε χρειαζόταν. Στο game υπάρχουν μεγάλα νεκρά διαστήματα που απλά δεν συμβαίνει τπτ η που μαζεύεις δυνάμεις και υπάρχουν και στιγμές που γίνονται 10 πράγματα ανά μέρα ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέτα από 5ώρο κάψιμο, ακόμα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Πήρα ένα μικρό βασίλειο στην Ιρλανδία και πάλευα να αυξήσω τα οικονομικά του αλλά μάταια. Δεν με άφηνε να κάνω πόλεμο με τους δίπλα παρά μόνο αν μου επιτείθετω, όπου ακόμα και αν έκανα siege τις πόλεις τους και νικούσα με τους μισθοφόρους μου, αυτές παρέμεναν δικές τους!!! Μερικές φορές μου έδινε στο άκυρο λεφτά χωρίς να πει από που είναι (όχι από τοκογλύφους). Μάλλον επειδή ήμουν κατώτερος (Erl) κανεις δεν ήθελε τους γιους και τις κόρες μου. Έφτασα με δυσκολία στο 1150 αφού μια φορά υποδουλώθηκα, απελευθερώθηκα και ξαναυποδουλώθηκα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καταρχήν για να στήσεις ένα βασίλειο θα πρέπει να ξεκινήσεις από ένα ανεξάρτητο βασίλειο που δεν θα έχεις κάποιον από πάνω σου. Αν έχεις κάποιον μπορεί να κυρήξεις την ανεξαρτησία σου αλλά είναι σίγουρο ότι θα χάσεις καθώς ο άλλος σίγουρα θα έχει μεγαλύτερο στρατό. Για να κάνεις πόλεμο θα πρέπει να έχει dejure δικαιώματα σε μια περιοχή ώστε να την διεκδηκήσεις. Υπάρχει κουμπί στο παιχνίδι που βλέπεις ποιές περιοχές είναι dejure με την δικιά σου. Για να σου δώσω να καταλάβεις τι είναι οι dejure περιοχές είναι αυτές που ιστορικά η λόγο δεσμού αίματος με το βασιλικό οίκο που τις κυβερνάει έχεις κάποια δικαιώματα απόκτησης τους. Υπάρχει και ένας άλλος δρόμος διεκδικήσεις περιοχών και αυτός είναι βάζοντας τον διπλωμάτη σου να διεκδικήσει αυτές τις περιοχές. Αυτό θα σου πάρει αρκετό χρόνο πάντως για να γινεί. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από την Ισπανία και με ένα από τα χριστιανικά βασίλεια που υπάρχουν στο βορά και καλύτερα με το κεντρικό. Τα δύο διπλανά σου τα κατέχουν αδέρφια σου και έχεις δικαιώματα πάνω τους. Το ένα μπορείς να το πάρεις εύκολα δολοφονόντας τον αδελφό σου. Μετά αμέσως κάνεις πόλεμο στο άλλο και το κατακτας. Ετσι γρήγορα βρίσκεσαι με ένα μεγάλο βασίλειο στην κατοχή σου και πλέον στρέφεσαι στους άπιστους μουσουλμάνια του νότου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά βοήθεια, τα φώτα σας. 1. Πως γίνεται να μου βγάζει κάθε φορά που παίρνω περιοχές για λογαριασμό μου ότι "wrong type of holding"? Αν τα δώσω σε άλλους χάνω τα έσοδα από φορολογία! 2. Ενώ υπάρχει Heir, γιατί τις περιοχές που κατέχω τις κερδίζουν τα αδέλφια του? Αν κάνω και τις δώσω στον Heir μου, χάνω φορολογία και παίζει να μου κάνει και πόλεμο ο αλήτης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 1. Αν θυμαμαι καλα,σου το βγαζει αυτο γιατι ο κυβερνητης( της περιοχης δεν ειναι ο σωστος. Πχ στο μοναστηρι πρεπει να βαλεις μοναχο,στο καστρο στρατιωτικο κτλ. Τα εσοδα απο την φορολογια επηρεαζονται απο το ποσο σε συμπαθουν. Αν το δωσεις σε καποιον που δεν σε συμπαθει,δεν θα σε πληρωνει. Εχει μια λιστα με τους vassals σου καπου,εκει μπορεις να δεις ποσο σε συμπαθουν,ποσο σε πληρωνουν κτλ. 2. Πρεπει να αλλαξεις τους νομους διαδοχης. Λογικα τωρα εχεις νομο(δεν θυμαμαι ονομα) που μοιραζει τις περιοχες σε ολους του γιους σου. Πρεπει να το αλλαξεις ωστε να τα παιρνει ολα ο heir. Με ποιο βασιλειο ξεκινησες; Ειχα ξεκινησει με Σκωτια εγω,ηταν αρκετα ευκολο για πρωτο game.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Για το 1 τα πράγματα είναι απλά. Αν είσαι βασιλιάς δεν μπορείς να κατέχεις κάποια μητρόπολη η να κάποια πόλη. Μόνο περιοχές και δουκάτα μπορείς να κατέχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Είμαι στην Ιρλανδία, έχω πάρει ολόκληρο το νησί και έχω γίνει βασιλιάς. Δεν με αφήνει να αλλάξω τους νόμους γιατί δεν με συμπαθούν οι vassals μου (βασικά κανένας στο court ) και έχω συχνές εξεγέρσεις όπου τις καταστέλλω, φυλακίζω τον επαναστάτη και του κάνω revoke τον τίτλο. Αυτό με τις πόλεις-βαρονίες-δουκάτα με έχει μπερδέψει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Πρόσεχε με τα πολλά revoke γιατί εξοργίζεις τους υπόλοιπους vassal με αποτέλεσμα αργά η γρήγορα να σου κάνουν επανάσταση και αυτοί. Η καλύτερη λύση είναι να τα έχεις καλά μαζί τους. Να βλέπεις σε τι είναι δυσαρεστημένοι και να τους κάνεις τα χατίρια όσο μπορείς για να ανεβάζεις την θετική τους γνώμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τί κάνω λάθος και χωρίζει τις περιοχές? http://img.photobucket.com/albums/v336/hurin/Games/ck22.png Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2012 από hurin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Στην διαδοχή δεν τις χάνεις? Και ποιος τις πέρνει αυτές τις περιοχές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Στην διαδοχή δεν τις χάνεις? Και ποιος τις πέρνει αυτές τις περιοχές? Τα αδέρφια του Heir μου, παρόλο που έχω primogeniture. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Κάτι κάνεις λάθος με την διαδοχή σίγουρα γα να στα μοιράζει. Υπάρχει επιλογή να τα πέρνει μόνο ένας από το βασίλειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα