Erunildo Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Φαινεται να δουλευει το συστημα μου παντως,μονο ο γιος μου προσπαθει ο καημενος να επαναστατησει. Νιατα τι να πεις:Ρ Δεν μου λες,νομους διαδοχης αλλαξες καθολου; Ψηνομαι να κανω μια αλλαγη μην τυχον και μεινω χωρις Βασιλια αλλα δεν ξερω αν αξιζει την οργη των vassals.
chek2fire Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Εχώ αλλάξει για να πέρνει το βασίλειο μου ο μεγαλυτερος γιος και για να πάρει όλους τους τίτλους ώστε να μην χωρίζετε η χώρα σε διάφορα δουκάτα μετά τον θάνατο του βασιλειά. Και μένα πάντως οι δούκες μου κάνουν την ζωή μαρτύριο τώρα που μεγάλωσε το βασίλειο μου.
chek2fire Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μια και πέρασα μια 20αετία αναταραχής και επαναστάσεων από τους vassal και μετά από ψάξιμο κατέληξα σε μερικές τακτικές για το πως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Καταρχήν οι vassal είναι αναγκαίο κακό στο βαίλειο σου. Η επιλογή όμως κάποιο που θα αναλάβει αυτά τα καθήκοντα είτε διοικώντας μια πόλη η μια περιοχή ακόμα και ένα δουκάτο πρέπει να γίνετε με αρκετά αυστηρά κριτήρια. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέχουμε είναι τα traits τους καθώς τα αρνητικά τους προστίθενται στην αρνητική γνώμη τους για σένα όπως και τα δικά σου αρνητικά trait. Σε κάθε περίπτωση βλέπεις ακριβώς γιατί έχουν στραβώσει μαζί σου και για ποιο, λόγο είναι έτοιμοι για επαναστάση αν πας το mouse πάνω από την αρνητική τους γνώμη. Μια καλή συμβουλή είναι να τους δίνεις της περιοχές που ζητάνε, να μην κρατάς κανένα δουκάτο για τον εαυτό σου καθώς και να διοργανώνεις συχνά tournament η και διάφορα festival. Αν όμως όλα αυτά δεν έχουν αποτέλεσμα και βλέπεις ότι ο vassal είναι τελείως στραβωμένος λόγο trait ποιο πολύ δλδ κακού χαρακτήρα τότε υπάρχουν μερικές επιλογές για να τον αντιμετωπίσεις. Η πρώτη είναι να τον βάλεις φυλακή και να τον αφήσεις να σαπίσει εκεί αλλά και εδώ υπάρχει το ρίσκο της επανάστασης, η δεύτερη είναι να τον δολοφονήσεις ελπίζοντας πως ο διάδοχος του θα είναι ποιο φιλικός μαζί σου και η τρίτη που δεν την έχω εφαρμόσει αλλά το έχω διαβάσει στο forum της paradox είναι να φυλακίσεις τα παιδιά του. Με φυλακισμένα τα παιδιά του λένε ότι δεν κινήτε κανείς εναντίον σου.
Erunildo Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μεγαλο προβλημα οι vassals (ισως λιγο παραπανω απ'οσο θα επρεπε),δεν ησυχαζουν με τιποτα. Το συστημα μου (να δινω ολοκληρο duchy) δουλευει γενικα εκτος αν πετυχεις κανεναν ambitious. Το προβλημα ειναι οτι καποιες φορες επαναστατουν χωρις λογο,δεν με αντιπαθουν απλως ετσι τους καβλωνει. Θα μου αρεζε να υπηρχε καποια επιλογη εκφοβιζμου,οι φυλακισεις δεν συμφερουν νευριαζουν οι υπολοιποι. Θα δοκιμασω να αυξησω το crown authority,ισως σαν απολυτος μοναρχης ειναι πιο ευκολο. Εγω περασα μια καλη περιοδο,ο Βασιλιας μου αστερι,ολοι ευχαριστημενοι.. Κατεκτησα ολη την Ιρλανδια και πηρα και καποιες περιοχες απο Αγγλια και Νορβηγια. Καπου εκει πεθανε και μεσα σε 2-3 χρονια πεθαναν και αλλοι 2 βασιλιαδες,ο ενας στα 18 του.. Ε με τις εναλλαγες εγινε ενα μπαχαλο,τα 3/4 του βασιλειου επαναστατησε ενω πολεμουσα με Νορβηγους και Αγγλους. Καταφερα τελικα να τα συμμαζεψω με αρκετο κοπο,τωρα θα προσπαθησω να συμμαζεψω και τους vassals μου. Εχω και αρκετα claims στον νοτο,θελω να περασω και μια βολτα απο εκει να διαλυσω τους Αγγλους,το ονειρο του Ηνωμενου Βασιλειου πλησιαζει συνεχως.. Υ.Γ. Αυτο με τα παιδια ακουγεται ενδιαφερον,αν το δοκιμασεις και δουλεψει πες..
chek2fire Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Οπως είπα αν πας το mouse πάνω στην αρνητική τους γνώμη σου βγάζει ακριβώς για ποιο λόγο σε αντιπαθούν. Από τι διάβασα αν αναβεάσεις το crown authority σε μεγάλα επίπεδα πάνω από το medium θα έχεις αρκετά προβλήματα με τους vassal γιατί είναι κάτι που τους δυσαρεστεί αρκετά. Για φυλάκιση θα σου έλεγα να περιμένεις να κάνουν κάποιο plot εναντίον σου που σίγουρα αν είναι αρκετά δυσαρεστημένοι θα το κάνουν. Τότε μπορείς να τους φυλακίσεις χωρίς να επηρεάσεις την γνώμη των άλλων vassal σου.
Erunildo Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ναι το ξερω αυτο με το mouse,απλα τυχαινει φορες που ειναι αδικαιολογητο να επαναστατησουν(-15 ξερωγω). Βασικα υποθετω οτι ειναι backers σε καποιο plot και ακολουθουν το "αφεντικο". Γενικα ολο απαιτησεις ειναι και ηθελα να τους κοψω τον αερα με high authority (απο ενα σημειο και μετα μπορεις να φυλακιζεις αβερτα νομιζω,χωρις να θεωρειται tyrannical). Θα δω τι θα κανω τελικα.. Y.Γ. Δεν ξερω αν σ'ενδιαφερει αλλα κυκλοφορησε μια πρωτη εκδοση του Game of Thrones mod http://citadel.prophpbb.com/topic520.html
chek2fire Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 είναι και πως θα πάρουν τον βασιλιά. Νομίζω παίζουν μεγάλο ρόλο και τα trait του. Να σου δώσω ένα παράδειγμα μου πεθαίνει ο βασιλιάς μου σε βαθιά γεράματα με λυμένα όλα τα προβλήματα με τους vassal. E τον γιο του και διάδοχο του δεν τον γούσταραν με τπτ. Τους έκανα όλα τα χατίρια και μετά από λίγο ξανά βγαίναν έτοιμοι για επανάσταση. Το καλό είναι ότι κόλλησε σύντομα μια αρώστια από μια επιδημία που είχε ξεσπάσει στην πρωτεύουσα και πέθανε χωρίς να κάτσει στην εξουσία πολλά χρόνια. Τώρα ο γιος του είναι αρκετά συμπαθής και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους.
>-Nosakos<- Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Παίδες ξεκίνησα και έπαιζα το tutorial σήμερα και παρατήρησα οτι το font είναι πολύ μικρό και κουραστικό σε 1920x1080(23")... Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?
chek2fire Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Στην ίδια ανάλυση παίζω και εγώ και δεν με έχουν κουράσει τα font να πω την αλήθεια. Πάντως το game έχει απίστευτο βάθος χρόνου. Αν τελειώσω με την Ιβηρική αυτοκρατορία που πάω να χτίσω λέω να παίξω με τον Παπα η να πάρω κάποιον δούκα στην βυζαντινή αυτοκρατορία και να τον ανεβάσω στην ιεραρχία, η μήπως να παίξω με την ρωμαική αυτοκρατορία. Νομίζω για να δεις την δύναμη αυτού του παιχνιδιού είναι να πάρεις έναν χαρακτήρα και να τον αφήσεις να παρασυρθεί στα γεγονότα του χωρίς να κάνεις resign και load απο προηγούμενη θέση.
Erunildo Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Βασικα αυτη ειναι η μαγεια,δεν κερδιζεις ή χανεις στο παιχνιδι,απλως ακολουθεις την ιστορια με ηττες,νικες,πισωπλατα χτυπηματα κτλ.. Εγω μολις τελειωσω με τους Σκωτσεζους,θα παιξω το game of thrones mod και μετα ισως δοκιμασω κανα μικρο βασιλειο στην Ιταλια,ισως και να ξεκινησω σαν vassal,εχει ωραια plot λεει Υ.Γ. Δεν ξερω απο που εχεις "αγορασει" το παιχνιδι,αλλα βρηκα αυτο αν σε ενδιαφερει. Θα το τσιμπησω εγω.. Αμαζον
chek2fire Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Συντομα θα έχουμε νέο patch που θα προσθέτει αρκετά πράγματα όπως την επέκταση του χάρτη μέχρι τον νότο και το μουσουλμανικό κράτος της αφρικής Μαλί, νέα claims για να κλέβουμε περιοχές με περισσότερους τρόπους νέα plot για περισσότερες ιντριγκες καθώς και επέκταση του πολέμου. Μακάρι να δούμε πάντως πόλεμο με τα πλοία. The patch will include lots of new features for free, including expansion of the map into Mali-Songhay, differentiation on strong and weak claims, new plot, expanded combat, and other features to be announced later. μαζί με το patch θα έχουμε και το νέο dlc που όλοι περιμένουμε πως και πως και που θα μπορείς πλέον να επιλέξεις να παίξεις με την τύχη κάποιας μουσουλμανικής δυναστείας και να κατακτήσεις όλους τους γκιαούρηδες της ευρώπης Sword of Islam will enable playable Muslims, with lots of specific new mechanics for the muslims, creating a whole new experience for the player, where laws, marriage, holdings, traits, titles and more work entirely different. εδώ είναι η επίσημη ανακοίνωση http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?610568-1.06-Information-amp-First-Expansion και μερικές φώτο και ένα video παρουσίαση του dlc http://www.youtube.com/watch?v=o0QPD6qHMG4 αυτή η paradox πάει να μου γίνει η αγαπημένη μου εταιρεία μετά την cdproject βέβαια
Erunildo Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλη φαση που συνεχιζει να το βελτιωνει με patches. Δεν με εξιταρει βεβαια πολυ να παιξω με μουσουλμανικο βασιλειο,αλλα καλο ειναι να υπαρχει η επιλογη. Η paradox βγαζει πολυ ωραια παιχνιδακια,αλλα παραειναι πολυπλοκα μερικα. Θα επρεπε να στοχευει σε επιπεδα δυσκολιας σαν το CK. Δυσκολα,με βαθος αλλα οχι χαωδης. Παιζω χρονια strategies (εχω λιωσει τα total war) αλλα το Hearts of Iron πχ δεν το αντεξα.
Erunildo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Τελος η Σκωτια! Το ειχα στρωσει καλα,ηθελα να εχω καμια 100στη χρονια ακομα να καταστρεψω επιτελους τους Γαλλους. Τα ταμεια ξεχειλιζαν και ειχα φτασει σε σημειο να βγαζω ευκολα 60Κ στρατιωτες. Next time,δεν θα χασω χρονο μεχρι να το μαθω.Δεν καταφερα τελικα να ενωσω ολη την Μεγαλη Βρετανια,μου λειπαν μερικες περιοχες.. Σειρα τωρα εχει το game of thrones mod..
ex3Lmei Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ένας ωραίος οδηγός σε μορφή .pdf (στα αγγλικά) Να σαι καλα μαν! Πολυ μεγαλο όμως το ατιμο! Εχει πολυ βαθος το παιχνιδι και δε ξερω τι μου γινεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα