Προς το περιεχόμενο

Crusader Kings 2

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νosakos πρεπει να εχει και ντεμο να το δοκιμασεις και να δεις αν την παλευεις ή οχι. Εδω εγω εχθες επαιξα παλι medieval 2 total war campaign (που μπροστα σε αυτο ειναι arcade):) και ειμαι στο 100 turn μετα απο 3-4 ωρες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια περιγραφη ;) Εχω μπλεξει εγω,μου κηρυξε πολεμο η Νορβηγια και δεν μπορω να τους κερδισω. Πρεπει να πεθανει η παλιογρια βασιλισσα τους να ησυχασω για λιγο,ο γιος με συμπαθει καπως.. Πρεπει να εχουν καλα αναβαθμισμενο στρατο,τρωω ξυλο ακομα και οταν εχω αριθμητικο πλεονεκτημα. Παντως κατι που λειπει απο το παιχνιδι ειναι οι ναυμαχιες. Θα επρεπε να μπορουσα να τους κλεισω τον δρομο με τα καραβια μου.

Νοσακος,το συγκεκριμενο ειναι μεν δυσκολο αλλα δεν ειναι χαωδες (οπως τα Hearts of Iron). Οποτε κανε μια δοκιμη,παιζει να σ'αρεσει..

Νοσακος,το συγκεκριμενο ειναι μεν δυσκολο αλλα δεν ειναι χαωδες (οπως τα Hearts of Iron). Οποτε κανε μια δοκιμη,παιζει να σ'αρεσει..

A δεν ειναι τοσο? Εμενα παντως φιλος μου πολυ καλος σε real time strategies παιχνιδια και ισως σε μερικα turn based, στο hearts of iron ουτε το tutorial δεν ολοκληρωσε...

HoI τα εχω ξεκινησει 2-3 φορες και τα παρατησα μετα απο λιγο. Θελει να διαβασεις ολοκληρο βιβλιο για να καταλαβεις τι γινεται:Ρ Καμια σχεση με το Crusader Kings. Και προσωπικα γουσταρω πιο πολυ medieval καταστασεις.

Και νομίζω το hearts of iron είναι απο την ίδια εταιρεία. :-D

Κατεβάζω το "demo" να δω αν θα το αντέξω.Ελπίζω να μην έχει μεγάλη διαφορά σε πολυπλοκότητα απο το civ5.

Ευχαριστώ παίδες.

Η ουσία του παιχνιδιού είναι πως θα μπορέσεις να επιβιώσεις την οικογενική σου δυναστεία μέχρι το 1453 που γίνετε η άλωση της Κωνσταντινούπολης και που λήγει το game.

Το Iron heart πάντως και εγώ ούτε το tutorial δεν είχα μπορέσει να ολοκληρώσω αλλά αυτό εδώ το χειρίζομαι μια χαρά.

Μιλάμε πάντως σε αυτό το game χάνεις την μπάλα με τις συμμαχίες και τους γάμους που έχεις κάνει με άλλους λαούς. Θα πρέπει να παρακολουθείς την κάθε σου κίνηση ακόμα και τους γάμους που έχεις κάνει σε γιούς κόρες ώστε μετά να μπορείες να δεις μήπως βγάλεις εδαφικά τπτ από εκεί.

Οπώς είπα και πριν ο μεγάλος στόχος ήταν να πάρω μερικά εδάφή απο αυτά που κατείχε ο Χαν στην Σκανδιναβία. Το βασίλειο του Χαν γενικά άρχισε να καταρέει και έτσι μπόρεσα και έβαλα στο μάτι μια διπλανί περιοχή βόρεια στην Σκανδιναβία αλλά δυστηχώς έχασα άλλη μια από το βασίλειο της Δανίας. Είχα κάνει και μεταφορά της πρωτεύουσας από την Ισλανδία στην περιοχή της Νορβηγίας.

scaled.php?server=853&filename=203770screenshots201205.jpg&res=landing

Δυστυχώς αυτό το βασίλειο μου βγήκε προβληματικό καθώς οι περισσότεροι κάτοικοι του ήταν παγανιστές και ήταν έτοιμοι ανα πάσα στιγμή για επανάσταση μέχρι να μπορέσω να τους κάνω convert στον καθολικισμό.

Ενάς εύκολος τρόπος για να κάνεις κάτι τέτοιο σε μια αλλόθρησκη περιοχή είναι να τους χτίσεις αντί για πόλη μια εκκλησία.

Για να απαλλαγώ από αυτή την προβληματική περιοχή την παραχώρησα στον ένα μου γιο. Οτάν πλέον τα προβλήματα είχαν λύθεί αποφάσισα να την πάρω πίσω με τον γνωστό τρόπο.. δολοφονώντας τον ίδιο μου τον γιο. Το σχέδιο όμως αποκαλύφθηκε και σε λίγο με πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα με δηλητήριο στο κρασι :P

Στο επόμενο βήμα βρέθηκα να παίζω με το γιό μου και με μοιρασμένα τα βασίλεια στους απογόνους. Ευτυχώς δεν είχαν γιούς και έτσι μπόρεσα και τα πήρα πισω δολοφονώντας τους έναν προς έναν.

Ο πρώτος στόχος είναι να αλλάξω τους νόμους διαδοχής ώστε ο διάδοχος να παίρνει όλες τις περιοχές για να μην υπάρχουν τα ίδια προβλήματα μελλοντικά και φυσικά μήπως μπορέσω και επανενώσω την Ισλανδία που το μισό της μέρος το κατέχει ακόμα ο πάπας.

Ολά αυτα τα σχέδια φυσικά ναυάγησαν και τελικά έχασα όλες τις περιοχές της Νορβηγίας από τους Δανούς που έχουν πλέον φτιάξει αυτοκρατορία και βρέθηκα μόνο με την μια περιοχή στην Ισλανδία. Τα σχέδια για ένωση της Ισλανδίας, κατάκτηση της Νορβηγίας, μονομερή καταγγελία του μνημονίου, διαγραφή του χρέους,..(ξέφυγα) :P ναυάγησαν πλήρως. Και τότε έγινε η ανατροπή.

Ο βασιλειάς μου πεθαίνει από μια ασθένεια και βασιλειάς γινετε ο διάδοχος μου τον είχα ήδη παντρέψει με μια πριγκίπισσα της Ιρλανδίας ο οποίος τώρα βρέθηκε να είναι και διάδοχος του θρόνου της Ιρλανδίας.

Από εκεί που βρέθηκα να μην έχω τίποτα μετά την διαδοχή βρέθηκα με όλο το βασίλειο της Ιρλανδίας συν την Σκοτία και την περιοχή της Ισλανδίας!

Εχουν μείνει μόνο 20 χρόνια μέχρι την καταλυτική ημερομηνία του 1453 αλλά νομίζω θα καταφέρω να επανενώσω την Ισλανδία τελικά.

Αντε τελειωνεις. Ολα να πανε καλα ευχομαι. ^_^

Απο βαθμο δυσκολιας εχει να επιλεξεις? Αν ναι, εσυ σε τι βαθμο το επαιξες? Μεχρι στιγμης ποσες ωρες εχεις αφιερωσει?

Ο βαθμός δυσκολίας είναι ανάλογα με το βασίλειο που θα πάρεις. Μέχρι στιγμής έχω πιάσει τις 40 ώρες αλλά θα πάιξω μετά με ένα μικρό δουκάτο της Ισπανίας και θέλω σίγουρα να παίξω με τον Πάπα και φυσικά με μια μεγάλη αυτοκρατορία όπως το Βυζάντιο.

Δηλαδη επρεπε να σου γραψω:

Αντε τελειωνεις το πρωτο :-D . Ολα να πανε καλα ευχομαι. ^_^

Ωραιο και αυτο με το βαθμο δυσκολιας που ειναι αναλογο με το τι βασιλειο θα επιλεξεις να παρεις για να παιξεις.

Στιγμες δοξας στο Βασιλειο! Μετα απο σκληρες μαχες κερδισα επιτελους την Νορβηγια (πληρωσε και 450 ντολαρς,δεν την χαλασε),επνιξα και μια επανασταση του σκανδαλιαρη vassal μου,κατεκτησα και μια (1) ολοκληρη περιοχη ακομα. Αναπτυξη στο φουλ:Ρ

Πηγε να παιχτει και ενα αστειο σεναριο. Ειχα εξορισει εναν αδελφο μου καπου στη Γαλλια να τρωει κρουασανακια και μιας και εζησε μεχρι τα βαθια γεραματα, ηταν σε καποια φαση ο επομενος για τον θρονο. Ο προδοτης παραλιγο να γινοταν βασιλίας..

Τις κορες μου δεν μπορω να χρησιμοποιησω πολυ καλα,τις εχω παντρεψει μεν πανεξυπνα,αλλα δεν φαινεται να περναει κατι στα χερια μου. Κατι κανω λαθος..

Καστρο εχει φτιαξει κανεις σας,αξιζει τα λεφτα;

Αντε στρατηγος ξεκινα το,δυο ατομα μονοι μας μιλαμε:Ρ

Παιδιά με έχετε πορώσει με τις περιγραφές σας... Μου Θυμίζει λες και βλέπω σειρές τύπου The Borgias,Game of Thrones κτλ.

Σκέφτομαι να το δοκιμάσω αλλά έχω επιφυλάξεις γιατί ασχολούμαι μεν από πιτσιρίκος με το gaming,παρ' όλα αυτά μόνο με ένα είδος δεν έχω ασχολειθεί ιδιαίτερα και αυτό είναι τα strategy games.Με πολύ λίγα και για μικρό διάστημα όπως Theme Hospital,Sim City,Stronghold(το πρώτο),C&C Generals,Sid Meier's Pirates κ.ά.

Μάλλον όμως έτσι που τα λέτε θα είναι πολύ δύσκολο το Crusader Kings 2 για έναν άσχετο σαν εμένα.Αλλιώς τι θα προτείνατε να δοκιμάσω; Total War ας πούμε; Δεν ξέρω...

Τουλάχιστον συνεχίστε να ποστάρετε ιστορίες να διαβάζουμε και καλή τύχη στα βασίλεια σας! :)

Χμ ναι,ισως ζοριστεις λιγο,δοκιμασε καποιο demo για να δεις αν το παλευεις. Αλλιως παιξε τα Total War,ειναι λιγοτερο πολυπλοκα και εχουν και ωραιες real time μαχες (βαζεις και ενα Game of Thrones mod μετα και εισαι αρχοντας;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...