Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oh boy... με τέτοιες γενικότητες είναι μην αρχίσουμε να προτείνουμε .

JRPG-ish παιχνίδια (όπως το Septerra Core):

*Αρκετά καλά είναι τα Final Fantasy VII και VIII που βγήκαν για PC (αν δεν τα'χεις ήδη παίξει στο PS1)' date='

*Anachronox που αναφέρω πιο πάνω (top επιλογη κατ'εμέ)

*Grandia II (εχεί ήδη βγεί και για PS2, αρχικά για Dreamcast)

*Sudeki (αν και δεν είναι ακριβώς turn-based, επίσης κυκλοφόρησε για XBox αν δεν κάνω λάθος)

*Recettear: An Item Shop's Tale (έχει στοιχεία management και hack-n-slash combat)

*The Last Remnant

Απο adventure games (The Longest Journey και Syberia):

*Gabriel Knight Trilogy (με την σειρά Sins of the Fathers, Beast Within, Blood of the Sacred/Blood of the Damned) η οποία θεματικά είναι horror-suspense με supernatural στοιχεία

*Monkey Island Trilogy (όπως-και-δήποτε, με τη σειρά Secret of Monkey Island, Monkey Island 2: LeChuck's Revenge, Curse of Monkey Island) είναι comedy-satire με πειρατές, βγήκαν πρόσφατα τα πρώτα δύο σε remake

*Broken Sword: Shadow of the Templars και The Smoking Mirror, είδος μυστηρίου με συνωμοσιολογίες (Templars κ.τ.λ.)

*The Last Express, το οποίο πιστεύω είναι το πιο unique adventure που έχει βγει τα τελευταία 20 χρόνια, είναι πάνω-κάτω murder mystery σε real-time (έχεις όμως την δυνατότητα να επιστρέψεις σε προηγούμενα κεφάλαια όποτε θες).

*Sanitarium, για πιο ψυχολογικές καταστάσεις - έχει πολύ "δυνατό" story.

*Beneath a Steel Sky, μια και πλέον διατίθεται δωρεάν απο GoG.com, είναι μια καλή επιλογή για sci-fi setting.

*Οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει η LucasFilm (LucasArts πιο πρόσφατα ) μεταξύ 1987 - 1998 (LOOM, Τhe Dig, Full Throttle, Indiana Jones and the Fate of Atlantis, Grim Fandango, Sam & Max Hit The Road, Maniac Mansion, Day of the Tentacle, Zak McKracken)

*King's Quest Series (εκτός του 8ου, το οποίο είναι τελείως διαφορετικό genre απο τα πρώτα 7) - υπ'όψιν οτι για τα 3 πρώτα κυκλοφορούν στο internet remakes με αρκετά βελτιωμένα γραφικά και μικρές διορθώσεις.

Τέλος, δες το σχετικό forum topic Adventurer's Corner για άπειρες εισηγήσεις .

Οκ θα τα δοκιμάσω αυτά που πρότεινες. Το Final Fantasy VIII το τερμάτισα αλλά το VII όχι και ήθελα να σου πω ότι δεν παίζουν στον υπολογιστή μου αυτά. Χαλάει το βίντεο και το παιχνίδι δεν ξέρω γιατί όμως έχω κάνει τις ρυθμίσεις αλλα τίποτα.

Sent from my iPod touch using Insomnia

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...ήθελα να σου πω ότι δεν παίζουν στον υπολογιστή μου αυτά. Χαλάει το βίντεο και το παιχνίδι δεν ξέρω γιατί όμως έχω κάνει τις ρυθμίσεις αλλα τίποτα...

Αν δεν τα έχεις βρεί ήδη, υπάρχουν μερικά unofficial patch για το FFVII και FFVIII συγκεκριμένα για πιο πρόσφατα συστήματα:

*FFVII patch list και wiki entry

*FFVIII patch list - δες συγκεκριμένα το OpenGL patch

Δημοσ.

Super R-Type, ff 6 και άλλα snes σε emulator

Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική γράφουμε το τέλος των παιχνιδιών να το βλέπουν όλοι.

+oo

τι απίστευτα ενοχλητικό συνήθειο ? Ταινίες, παιχνίδια, κόμικς.. και πάντα το κόμμεντ θα έχει να κάνει με κάποιον που πεθαίνει γ***** την π****** μου. Τι κόλλημα είναι αυτό ?! "Ααα μώλις είδα μια ταινία / έπαιξα ένα παιχνίδι κτλ που κάποιος πεθαίνει στο τέλος, θα πάω στο trailer στο youtube / σε κάποιο φόρουμ να το ποστάρω σε δήθεν κόμμεντ ερώτηση. Φίλοι και γνωστοί είναι χειρότεροι, ντε και καλά να σου πουν "αα δεν είδες αυτή την ταινία ? να σου πω τι γίνεται ?" εμμονή που την έχουν όλοι ! όχι ρε ******* ΔΕΝ θέλω να μάθω τι γίνεται, γιατί να θέλω να μάθω τι γίνεται ?! Να μην ξεχνιόμαστε το "ποιος πεθαίνει" ! Μερικοί παθαίνουν τικ, νεύρωση μέχρι να σου πουν ποιος πεθαίνει ! Και αν αυτό χαλάει ΌΛΗ την ταινία τόσο ποιο πολύ ενθουσιάζονται και ανυπομονούν να στο πουν ! τι στο διάολο ρουφιανογωνίδιο έχουν μερικοί.

Δημοσ.

Με το Max Payne 3 να έρχεται, είπα να αρχήσω τη σειρά σιγά-σιγά.

Μόλις έβαλα το Max Payne και είναι αρκετά ενδιαφέρον (ένα 10λεπτο να έπαιξα).

υγ : είδα 1080p ανάλυση και έμεινα :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...